!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνει η Rebound .....
- Sid Vicious
Re: Κλείνει η Rebound .....
Ρε σεις Ταξειδι ειχα πρωτοακουσει ενα πρωινο αυτό το "δεν ειναι μαμα" του sin boy οταν ειχε πρωτοβγει 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Ασχετο εντελως αλλα βλεπω ρουκ ζουκ τωρα πριν βγω για ποτο και ποσο μα ΠΟΣΟ απιστευτα Ομορφη ειναι η Ζετα; 
πρέπει να έχει αλλάξει ύφος το μαγαζί. Παλιά αρχές 00's το θυμάμαι οτι πήγαινες από σχετικά νωρίς και έπαιζε ελληνικό έντεχνο. Περιβάλλον που ευνοεί μιλφάρες. Τώρα πριν δυο χρόνια που πήγα πολύ άφτερ ώρες, έπαιζε αρκετά ξένα, και ελληνικά ρεμιξ, πίτα ο κόσμος. Για πιο μικρές ηλικίες.
Ή πολύ ζάντα ήσουν, δικέ μου ή αλλάξανε πολύ τα πράγματα.Sid Vicious έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:09 Ρε σεις Ταξειδι ειχα πρωτοακουσει ενα πρωινο αυτό το "δεν ειναι μαμα" του sin boy οταν ειχε πρωτοβγει![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εγώ από μαγαζιά, μόνο σε τρανσαδικα πάω για χορό. Καλός χώρος ήταν το black box Methodia αλλά έγινε σκυλάδικο με τις καραντίνες. Τα περισσότερα πάρτυ γίνονται στην αρχιτεκτονική που είναι χορός πολλαπλών χρήσεων, άρα κλαφτα. Επειδή ξέρουν και τι παίζει, κλείνουν και το νερό στις τουαλέτες για να πουλάνε μπουκάλια. Ούτε να πατήσεις το καζανάκι να φύγουν οι κουράδες ,μιλάμε τώρα για παρακμή. Και κάτι βιζουαλ, τα μπουρδελα μοιάζουν λες και χτύπησες τριπακι 300 ug. Το acid club που άνοιξε Πειραιώς καλός χώρος είναι. Αν και τα βιζουαλ είναι τύπου ντίσκο. Θέλει πιο ψυχεδελικά. Γενικά όλα έχουν μεταφερθεί γύρω από το γκάζι, γίνεται της κολάσεως π/σ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 09 Ιαν 2022, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Sid Vicious
Ζαντα ημουν αλλα το θυμαμαι καλα, χορευαν με αυτο και κατι πιτσιρικες και σαν κριντζι μπαρμπας χωθηκα και χορευα κι εγωFeindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:14Ή πολύ ζάντα ήσουν, δικέ μου ή αλλάξανε πολύ τα πράγματα.Sid Vicious έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:09 Ρε σεις Ταξειδι ειχα πρωτοακουσει ενα πρωινο αυτό το "δεν ειναι μαμα" του sin boy οταν ειχε πρωτοβγει![]()
Ναι, και αυτό αλλά κυρίως εικοσάχρονα ~.Feindflug έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:08Εγώ θυμάμαι κάτι σιτεμένες για την τότε ηλικία μου, τύπε, να μερακλώνουν με κάτι Μητροπάνους, Κότσιρες και Τσακνήδες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
στην ριανουρ σε ενα υπόγειο ηταν αυτό, το έχω φαει με το κουταλακι, εκει εγινα μαστερ στο μπιλιάρδοsys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:57Σε ένα πεζοδρομημένο στενάκι απέναντί από αυτό το διώροφο το εντεχνάδικο (καφωδείο νομίζω λέγεται, αυτό που ήτανε παγιότερα στην Πτολεμαίων), είχε ξανανοίξει σε κάποια φάση μέσα στο μπιτ μπαζάρ σαν κουρδιστό πορτοκάλι αλλά καμμία σχέση, από εκεί και έπειτα δεν γνωρίζω τι φάση. Έχω ωραίες αναμνήσεις και από αυτό και από το άλλο κολλητά το κιουράδικο του νοτιοαφρικανού.
αλλά θα με τρελάνεις ρε παιδί μου, ποσο εισαι και το θυμάσαι κατι αλλο απο μπιλιάρδα και φτιαγμένα φρουτάκια;
Εγώ πάλι σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που δεν πολυγουστάρει άντρες.Sid Vicious έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:11 Ασχετο εντελως αλλα βλεπω ρουκ ζουκ τωρα πριν βγω για ποτο και ποσο μα ΠΟΣΟ απιστευτα Ομορφη ειναι η Ζετα;![]()
Και το Μαιράκι φυσικά.
.
.
- Sid Vicious
Φημες, δεν το πιστευω. Θα επιμεινω και ας με καταγγειλει για παρενοχλησηsys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:41Εγώ πάλι σκέφτομαι πόσο κρίμα είναι που δεν πολυγουστάρει άντρες.Sid Vicious έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:11 Ασχετο εντελως αλλα βλεπω ρουκ ζουκ τωρα πριν βγω για ποτο και ποσο μα ΠΟΣΟ απιστευτα Ομορφη ειναι η Ζετα;![]()
Και το Μαιράκι φυσικά.
![]()
Για Θεσσαλονίκη μιλάμε ακόμη για πήγαμε σε καμμιά άλλη πόλη και δεν το πήρα πρέφα;enaon έγραψε: 09 Ιαν 2022, 21:40στην ριανουρ σε ενα υπόγειο ηταν αυτό, το έχω φαει με το κουταλακι, εκει εγινα μαστερ στο μπιλιάρδοsys3x έγραψε: 09 Ιαν 2022, 20:57Σε ένα πεζοδρομημένο στενάκι απέναντί από αυτό το διώροφο το εντεχνάδικο (καφωδείο νομίζω λέγεται, αυτό που ήτανε παγιότερα στην Πτολεμαίων), είχε ξανανοίξει σε κάποια φάση μέσα στο μπιτ μπαζάρ σαν κουρδιστό πορτοκάλι αλλά καμμία σχέση, από εκεί και έπειτα δεν γνωρίζω τι φάση. Έχω ωραίες αναμνήσεις και από αυτό και από το άλλο κολλητά το κιουράδικο του νοτιοαφρικανού.![]()
αλλά θα με τρελάνεις ρε παιδί μου, ποσο εισαι και το θυμάσαι κατι αλλο απο μπιλιάρδα και φτιαγμένα φρουτάκια;
Τεσπά, happy new gear!
.
.
το κατάλαβα μετά οτι μιλάτε για νότια.
Καλή χρονιά
Καλή χρονιά
Όχι και νότια, δεν υπάρχει νότια, η Μακεδονία είναι μία, εδώ λέμε ή βόρεια Ελλάδα ή (πχιο σωστά) νότια (έστω) Σκόπια.
.
.
Ο παπαγαλος υπαρχει ακομα?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-