!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Naranjita έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:58 σαν τον γύπα φερνει βολτες η Ο
Σίγουρα κολλάει πανεύκολα, αλλά ας μην παραβλέπουμε ότι εδώ και 15 μέρες γίνονται παρτούζες.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:53
axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:44
Πώς κόλλησες;
Με τέτοια διασπορά τέτοιες ερωτήσεις δεν έχουν κ πολυ νόημα
Για μένα έχουνε. Θεωρώ πολύ ενδιαφέρον ένα στατιστικό του τύπου "κόλλησα επειδή βγήκα με παρέες/είδα συγγενείς/πάω μόνο στο σούπερ μάρκετ".
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 10:40 Από σήμερα το πρωί. Προς το παρόν, μόνο δέκατα και μια ελαφριά αδιαθεσία. Για να δούμε τι θα δούμε. :-?
Περαστικά βέβαια.

Πώς κόλλησες; Είχες επαφές με συγγενικά πρόσωπα; Φίλους;
Δεν εδώ ιδέα. Επαφές αρκετές αυτές τις μέρες, σχεδόν όλοι εμβολιασμενοι ή νοσησαντες.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:18
Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 10:40 Από σήμερα το πρωί. Προς το παρόν, μόνο δέκατα και μια ελαφριά αδιαθεσία. Για να δούμε τι θα δούμε. :-?
Περαστικά βέβαια.

Δεν εδώ ιδέα. Επαφές αρκετές αυτές τις μέρες, σχεδόν όλοι εμβολιασμενοι ή νοσησαντες.
Τι επαφές; Επαγγελματικές; Φίλοι; Συγγενείς;
Άβαταρ μέλους
Scouser

axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:19

Περαστικά βέβαια.

Τα πάντα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:19

Περαστικά βέβαια.

Και -πέραν της ερωτικής επαφής- ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ των άλλων κατηγοριών; :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:21 Τα πάντα.
με το καλό να αναρρώσεις,

και περιφορά γυμνός στο σύνταγμα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Feindflug έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:48
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:15
stergiosbik έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:09

Μαλλον εισαι θετικος στην Δελτα.
Γιατι,απ' οσο φαινεται,τα ραπιντ δεν πιανουν την Ο.
Μη του λες τέτοια του ανθρώπου ρε και θα πάθει τίποτα , προφανώς και την πιάνουν, αλλά όχι σίγουρα. Μακάρι να είναι όμικρον.
Και τι είναι ο τύπος ρε τύπε; Κανένας χεσταράς σαν και σένα που ακούει κορωνοϊό, δέλτα, ζήτα νήτα και του κόβονται τα πόδια;

Σου έχει κάνει τον εγκέφαλο ζελέ η πολύ Μάρα Ζαχαρέα.

Έχετε κάνει την εξαίρεση, κανόνα.
Έ δέλτα τώρα και ανεμβολιαστος. Τα πράγματα ζορίζουν. Αν ήταν χαλαρός, δε θα το ανέφερε καν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:28
Feindflug έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:48
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 11:15
Μη του λες τέτοια του ανθρώπου ρε και θα πάθει τίποτα , προφανώς και την πιάνουν, αλλά όχι σίγουρα. Μακάρι να είναι όμικρον.
Και τι είναι ο τύπος ρε τύπε; Κανένας χεσταράς σαν και σένα που ακούει κορωνοϊό, δέλτα, ζήτα νήτα και του κόβονται τα πόδια;

Σου έχει κάνει τον εγκέφαλο ζελέ η πολύ Μάρα Ζαχαρέα.

Έχετε κάνει την εξαίρεση, κανόνα.
Έ δέλτα τώρα και ανεμβολιαστος. Τα πράγματα ζορίζουν. Αν ήταν χαλαρός, δε θα το ανέφερε καν.
Γιατι να μην το αναφέρω δηλαδή; Μια παρέα είμαστε εδώ μέσα ρε τύπε, με τις συμπάθειες και τις αντιπάθειές μας. Και για αυτά υπάρχει το phorum. :102:
JD Vance
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ελα σε συ, περαστικα. Θα σου ελεγα και οτι μια γριπουλα ειναι και δεν τρεχει μια, αλλα αστο να μην σε γκαντεμιασω. :P
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Περαστικά εύχομαι να περάσει γρήγορα
Ποιοι εδω μεσα δεν ήρθαν σε επαφη με κρουσμα? :roll:
Τι γίνεται σε φουστη μου.. :011:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Εδώ Τρίκαλα πέρασε έξω από το νοσοκομείο και είδα μια μεγάλη ουρά. Και μιλάμε για 2 του Γενάρη μια μέρα μετά την πρωτοχρονιά. Χάρη στη yolo τακτική της κυβερνησάρας μας και στη βλακεία του νεοέλληνα που είτε είναι ψεκ και υποβαθμίζει τον ιό και δεν εμβολιάζεται είτε είναι ψεκ εμβολιάκιας που εμβολιάστηκε για να πάρει τη ζωή του πίσω δηλαδή να τρώει και να πίνει χωρίς μάσκα στα καφέ και στα εστιατόρια με τις ώρες αυτό που θα δούμε τις επόμενες μέρες δεν θα έχει προηγούμενο. Ελπίζω μόνο να μην μεταφραστούν τα πολλά κρούσματα σε πολλές διασωληνώσεις και θανάτους. Γιατί σε πολλές νοσηλείες είναι βέβαιο οτι θα μεταφραστούν. Το κακό είναι οτι έχουμε 2 πανδημίες ταυτόχρονα: Μια δέλτα με 10-15 χιλιάδες κρούσματα σχεδόν καθημερινά και μια ομικρον με 25-30 χιλιάδες κρούσματα. Και αυτο θα συνεχιστεί για 2 εβδομάδες ακόμα μέχρι η ομικρον να "εξαφανίσει" τη δέλτα. Αυτό σημαίνει μαθηματικά πολλές νοσηλείες και δυστυχώς και διασωληνώσεις και θανάτους. Ελπίζουμε μόνο να είναι βραχυχρόνιο όλο αυτό και μετά τον Φλεβάρη να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Αν πάντως ισχύουν αυτά που βγάζουν από Βρετανία δηλαδή η οτι η όμικρον είναι σε νοσηλείες περίπου το 1/3 της δέλτα τότε αν το ίδιο ισχύει και για τα σοβαρά περιστατικά και για τους θανάτους τότε την κάτσαμε αγρίως. Γιατί τα κρούσματα είναι 10 φορές πια πάνω. Το μόνο που μας σώζει είναι οι νοσηλείες αυτές από όμικρον να μην δίνουν αντίστοιχα και πολλά σοβαρά περιστατικά. Δηλαδή το 1/3 των νοσηλειών να δίνει πχ το 1/4 σε σοβαρά περιστατικά σε σχέση με τη δέλτα. Μόνο έτσι δεν θα έχουμε τσουνάμι διασωληνώσεων. Και αυτά χωρις να συνυπολογίσεις τη πανδημία της δέλτα που είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

enaon έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:23

και περιφορά γυμνός στο σύνταγμα.
:smt017

Με τέτοιο κρύο η αιδώς είναι η δεύτερη σκέψη ...

:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Μπίστης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:42 Με τέτοιο κρύο η αιδώς είναι η δεύτερη σκέψη ...

:102:
σωστό μην γινόμαστε βάρβαροι, καλοκαίρι η περιφορά.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Περαστικά.
Πραγματικά, χαμός γίνεται.

Είμαι αισιόδοξος. Πως η ομικρον θα μπουστάρει την ανοσία μας και οι μελλοντικές μεταλλάξεις θα είναι ακόμα πιο ήπιες.
άντε να δούμε βέβαια
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”