Πεσε για υπνο,θα ζησεις.Το εγγυωμαι εγω.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 01:52 Εν το μεταξύ φοβάμαι να κοιμηθώ . Χτύπα ξύλο αν γίνει τίποτα γίνεται και στον ξύπνιο ε ; Έχω νταγλάρει πολύ .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα μας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Να τα μας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Τραβα μια παχια κ πέσε για ύπνο ρε δικέ μου, δε θα πεθάνεις απόψε από κορωνα, στο υπογράφω.
Εφευρεθηκε η ψυχρη συντηξη
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εν το μεταξύ εφόσον θεωρητικά με το εμβόλιο ο ιός δεν πάει στα ζωτικά όργανα γιατί κάνω πυρετό αντί να βήχω και να φτερνίζομαι ; Ούτε βήχω ούτε φτερνίζομαι .
- Λόρδος Ταντρίδης
Που είναι ο ιός αυτήν την στιγμή ; Περπατάει στις φλέβες μου ; Να σφίξω ένα μισόλιτρο τσίπουρο να του γαμήσω την μάνα ;
- Λόρδος Ταντρίδης
Τώρα πήρα ντεπόν και είμαι καλύτερα αλλά ο πανικός παραμένει . Τι να κάνω .
Πεσε για υπνο εμβολιασμενε οσο δεν πεφτεις κ εισαι μες το αγχος τοσο χειροτερα τα κανεις κ τι να σε κανω ουτε λιβανι εχεις ουτε προσευχηταριο μπας κ ηρεμησεις
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
GoBack έγραψε: 02 Ιαν 2022, 01:40Προφανως καποια ανωτερη δυναμη θελει να μη γαμησεις ποτεΛόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 00:52Κομμένος . Και σε φουλ πανικό και αν μη τι άλλο νεύρα επειδή μιλάω με μία τύπισσα ήταν να βγούμε Δευτέρα και σε μία εβδομάδα πηγαίνει στον τόπο σπουδών της χίλια χιλιόμετρα από εδώ .
Τι του λες ρε μλκ;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να τρως ένα ολόκληρο σκόρδο ώμο, για τρεις ημέρες. Τα έργα με τα βαμπίρ και τις νυχτερίδες ήταν προφητικά. Όσο για την δυσωδία, η γκόμενα έτσι κι αλλιώς απέχει παρασάγγας.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 02:31 Τώρα πήρα ντεπόν και είμαι καλύτερα αλλά ο πανικός παραμένει . Τι να κάνω .
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Λόρδος Ταντρίδης
Καληνύχτα .
Να κλανεις ολη νυχτα
Πέντε είναι νομίζω. Θα σου πουν και από εοδυ.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 01:2027 ετών . Δέκα μέρες νομίζω είναι , πέντε είναι για τρία εμβόλια .Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 00:56Μην πανικοβαλλεσαι είσαι διπλά εμβολιασμένος πρόσφατα και νέος(νομίζω) πήγαινε κάνε ένα ραπιντ σε φαρμακείο και δεν χρειάζεται καν μοριακό. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας μίλησε με τον γιατρό σου και γενικά πάρε βιταμίνες φουλ. Θα μείνεις την 5νθημερη καραντίνα σου και θα βγεις μια χαρά και με εξτρα αντισώματα συν ότι θα προλάβεις να βγεις και με την τύπισσα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 00:52
Κομμένος . Και σε φουλ πανικό και αν μη τι άλλο νεύρα επειδή μιλάω με μία τύπισσα ήταν να βγούμε Δευτέρα και σε μία εβδομάδα πηγαίνει στον τόπο σπουδών της χίλια χιλιόμετρα από εδώ .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 02 Ιαν 2022, 08:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Για ποιόν λόγο πανικοβάλλεσαι; Σαν ελαφριά γρίππη θα είναι.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 02 Ιαν 2022, 02:31 Τώρα πήρα ντεπόν και είμαι καλύτερα αλλά ο πανικός παραμένει . Τι να κάνω .
Εντάξει, ο βήχας είναι σπαστικός αλλά τουλάχιστον δεν έχεις πονόλαιμο που είναι και το πιο εκνευριστικό σύμπτωμα.
- Λόρδος Ταντρίδης
Σήμερα άλλα δύο τεστ και αρνητικά . Ξύπνησα με πυρετό πάλι πήρα ντεπόν και πέρασε . Αύριο το πρωί θα κάνω ένα μοριακό .