!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες...»

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: «Όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες...»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πάνας έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:18
Νταρνάκας έγραψε: 01 Σεπ 2018, 23:59 Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, κάποιοι έτρωγαν όχι βελανίδια αλλά...τους νεκρούς γονείς τους και πηδούσαν τις μάνες τους. Επίσης δεν ήξεραν ούτε τυρί να φτιάχνουν ενώ κολυμπούσαν στο γάλα ούτε να καλλιεργήσουν τη γη, ούτε καν να φυτέψουν ένα ραδίκι και κατοικούσαν στα δάση, περιφράσσοντας πρόχειρα έναν χώρο με πεσμένα δέντρα, όπου έμεναν με τα πρόβατα και τα γελάδια τους όλοι μαζί.

Απ' το Δ βιβλίο των "Γεωγραφικών" του Στράβωνα, όπου περιγράφει τα βρετανικά φύλα που κατοικούσαν τη νήσο Ιέρνη (κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την Ιρλανδία).

τὰ δ΄ἔθη τὰ μὲν ὅμοια τοῖς Κελτοῖς τὰ δ΄ ἁπλούστερα καὶ βαρβαρώτερα͵ ὥστ΄ ἐνίους γάλακτος εὐποροῦντας μὴ τυροποιεῖν διὰ τὴν ἀπειρίαν͵ ἀπείρους δ΄ εἶναι καὶ κηπείας καὶ ἄλλων γεωργικῶν... πόλεις δ΄ αὐτῶν εἰσιν οἱ δρυμοί· περιφράξαντες γὰρ δένδρεσι καταβεβλημένοις εὐρυχωρῆ κύκλον ἐνταῦθα καὶ αὐτοὶ καλυβοποιοῦνται καὶ τὰ βοσκήματα κατασταθμεύουσιν οὐ πρὸς πολὺν χρόνον...
ὅτι oἱ τήν Ἰέρνη νῆσον κατοικοῦντες Βρεττανοί ἄγριοι εἰσίν καί͵ἀνθρωποφάγοι καὶ ποηφάγοι καί͵ τούς γονεῖς τελευτήσαντας ἐσθίουσιν καὶ φανερῶς μίγνυνται γυναιξὶ τε ἄλλαις καὶ μητράσι.

https://books.google.gr/books?id=mBUTAA ... BD&f=false
Για να μας ξεπεράσουν λοιπόν σε πολλά πράγματα θα πρέπει ο Δρυίδης με το μαγικό φίλτρο να είναι αληθινός.
Σε τι μας ξεπέρασαν;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Χαοτικός έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:44
Πάνας έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:18
Νταρνάκας έγραψε: 01 Σεπ 2018, 23:59 Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, κάποιοι έτρωγαν όχι βελανίδια αλλά...τους νεκρούς γονείς τους και πηδούσαν τις μάνες τους. Επίσης δεν ήξεραν ούτε τυρί να φτιάχνουν ενώ κολυμπούσαν στο γάλα ούτε να καλλιεργήσουν τη γη, ούτε καν να φυτέψουν ένα ραδίκι και κατοικούσαν στα δάση, περιφράσσοντας πρόχειρα έναν χώρο με πεσμένα δέντρα, όπου έμεναν με τα πρόβατα και τα γελάδια τους όλοι μαζί.

Απ' το Δ βιβλίο των "Γεωγραφικών" του Στράβωνα, όπου περιγράφει τα βρετανικά φύλα που κατοικούσαν τη νήσο Ιέρνη (κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για την Ιρλανδία).

τὰ δ΄ἔθη τὰ μὲν ὅμοια τοῖς Κελτοῖς τὰ δ΄ ἁπλούστερα καὶ βαρβαρώτερα͵ ὥστ΄ ἐνίους γάλακτος εὐποροῦντας μὴ τυροποιεῖν διὰ τὴν ἀπειρίαν͵ ἀπείρους δ΄ εἶναι καὶ κηπείας καὶ ἄλλων γεωργικῶν... πόλεις δ΄ αὐτῶν εἰσιν οἱ δρυμοί· περιφράξαντες γὰρ δένδρεσι καταβεβλημένοις εὐρυχωρῆ κύκλον ἐνταῦθα καὶ αὐτοὶ καλυβοποιοῦνται καὶ τὰ βοσκήματα κατασταθμεύουσιν οὐ πρὸς πολὺν χρόνον...
ὅτι oἱ τήν Ἰέρνη νῆσον κατοικοῦντες Βρεττανοί ἄγριοι εἰσίν καί͵ἀνθρωποφάγοι καὶ ποηφάγοι καί͵ τούς γονεῖς τελευτήσαντας ἐσθίουσιν καὶ φανερῶς μίγνυνται γυναιξὶ τε ἄλλαις καὶ μητράσι.

https://books.google.gr/books?id=mBUTAA ... BD&f=false
Για να μας ξεπεράσουν λοιπόν σε πολλά πράγματα θα πρέπει ο Δρυίδης με το μαγικό φίλτρο να είναι αληθινός.
Σε τι μας ξεπέρασαν;
Στην μηχανική, την ιατρική.... καλά τώρα θες να κάθομαι να γράφω ολόκληρη λίστα; Στην αμπελοφιλοσοφία όμως, όχι, ποτέ!
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Μια χαρά μηχανική και ιατρική έχουμε και είχαμε. Από μηχανισμό Αντικυθήρων μέχρι το τεστ παπ. Δεν κατάλαβα υπάρχει φώτο φίνις και βγήκαν πρώτοι; Άσε μας ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Χαοτικός έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:49 Μια χαρά μηχανική και ιατρική έχουμε και είχαμε. Από μηχανισμό Αντικυθήρων μέχρι το τεστ παπ. Δεν κατάλαβα υπάρχει φώτο φίνις και βγήκαν πρώτοι; Άσε μας ρε.
Καλά όταν φτάσεις στο γάμα νάιφ τα λέμε.
the end
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Χουργιατς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:45
Ξέρεις,όταν η μαμάς σου είπε κάποτε ότι έχεις χιούμορ και να συνεχίσεις να λες αστεία...είπε ψέμματα. Λυπάμαι
lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 »

πες τα Χρυσοστομη!!!!
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Χουργιατς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:25
Μεγαλυτερη ηλιθιοτητα πεθαινεις!Καηκες λεμε!Κανενα επιχειρημα στο θεματακι εκτος απο προσωπικες επιθεσεις μηπως;Μπα.............ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ; :003: ΤΟ ΕΚΑΨΕς ΚΑΗΜΕΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...το εχεις καψει. :e045:
Και ξαναλεω.Κανενα επιχειρημα εκτος απο το να αλλοιωνεις το νικ μου και να κανεις προσωπικη επιθεση εχεις;.Μα τι ζηταω η ερμη.Επιχειρηματα επανω στο θεμα....,πολυ ψιλα γραμματα αυτα.
ΟΚ καλα..φαε την μπανανα σου... :003:
Εικόνα
Ζηταω ταπεινα συγνωμην απο τις μαιμουδες...που ΣΙΓΟΥΡΑ εχουν πολυ περισσοτερο μυαλο,απο καποιους εδω μεσα.Απιστευτα περισσοτερο μυαλο.
Α παρεπιπτοντως..τον nero δεν τον ξερω...το αβαταρ του ομως πολυ μου αρεσει.
Ανωτερο ον πολυ ..απο καποιους εδω μεσα.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΟΧΙ μπουρδολογιες..............
Αυτα ειναι.Οταν δεν εξεταζουμε τι λεει ο αλλος...αλλα ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ!Τουτεστιν..δεν συμφωνουμε..δεν πα να λεει οτι θελει,και δικιο να εχει..εμεις εκει....τον χαβα μας.Τουρκικο και αυτο ξες....χαβας.
Αγαπουλα....μαθε να επιβαλεσαι με τα επιχειρηματα σου και τις γνωσεις σου..και οχι με προσωπικς επιθεσεις και μπουρδολιγια.μικρο,γλυκο μου πιτσιποπακι εσυ!Ωχου το μωρε.Εχεις πολλα να μαθεις ακομη.Αν εχεις την εγκεφαλικη δυνατοτοτητα βεβαια να τα μαθεις.Γλυκο μου εσυ! :c020:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μα καλά και εσύ τι περιμένεις από ένα χωριάτη;
the end
User_601

Πάνας έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:48 Μα καλά και εσύ τι περιμένεις από ένα χωριάτη;
Μην βριζεις τους χωριατες πανα μου.Αμαρτια.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:49
Πάνας έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:48 Μα καλά και εσύ τι περιμένεις από ένα χωριάτη;
Μην βριζεις τους χωριατες πανα μου.Αμαρτια.
Δεν το κάνω εγώ, αυτός το κάνει. Εγώ περίμενα περισσότερα.
the end
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:39
Αγαπουλα....μαθε να επιβαλεσαι με τα επιχειρηματα σου και τις γνωσεις σου..και οχι με προσωπικς επιθεσεις και μπουρδολιγια.

Να σπω. Ο αβράκωτος ιππότης σου θα εμφανιστεί η τσάμπα καίω τη λάμπα;

Εικόνα
User_601

Χουργιατς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:52
Εσθήρ έγραψε: 02 Σεπ 2018, 01:39
Αγαπουλα....μαθε να επιβαλεσαι με τα επιχειρηματα σου και τις γνωσεις σου..και οχι με προσωπικς επιθεσεις και μπουρδολιγια.

Να σπω. Ο αβράκωτος ιππότης σου θα εμφανιστεί η τσάμπα καίω τη λάμπα;

Εικόνα
Τον χαβα σου εσυ.Αλλο επιχειρημα δεν εχεις..οταν διαφωνει καποιος μαζι σου.ΑΠΛΑ ΠΕΤΑς ΕΝΑ...ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
βΡΕ ΚΟΥΤΟ....υπαρχουν και καποιοι που ειναι ανενταχτοι να πουμε.Δεν ξερω αν μπορει το υποτυπωδες μυαλο σου να το συλλαβει.Δεν μπορεις
Ε...δεν μπορει απλα.
Ειναι αυτο επιχειρημα σε στο θεμα μας εδω;;Αυτο που πραγματευομαστε εδω;Ειναι επιχειρημα ολο να λες τον αλλον συριζα;
ΜΑ.....ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;Εχεις συγκλονιστικα επιχειρηματα επανω στο θεμα βρε.ΕΒΑΛΕς ΤΙς ΦΟΒΕΡΕς ΠΗΓΕς ΣΟΥ,ειπες την αποψη σου επανω στο θεμα....εγραψες την αποψη σου!!
Τι σκατα κανεις τοσες ωρες;Απλα εχεις εμπαθεια μαζι μου και αντι επειχηρηματων αλλαζεις το νικ μου,και με χαρακτηριζεις συριζα/Βρε κουτο...κακο σε εσενα κανεις. :003:
Δεν θα πω 1865 φορες οτι δεν ειμαι συριζα,λες και το χρωσταεω ενα πραγμα.Τα λογακια μου εγω ξαναλεω..δεν τα χρωσταω.Θα ελεγα ειμαι συριζα και θα σε διαολοστελνα κιολας.Απλα τυχαινει βρε..να μην ειμαι.Ε..τι να κανουμε;Ειμαι απο αυτους που δεν ειναι κοματικοποιημενοι.Εχω αποψη..αλλα σε κανενα κομμα δεν πιστευω,διοτι απλα δεν πιστευω σε κομματα.Πουφ..ναι το καταννοω.Το μυαλουδακι σου(;) δεν μπορει να το δεχτει αυτο.Ε τι να κανουμε.ΠΑΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. :003:
Και μην τα βαζεις μαζι μου.
Δεν σε συμφερει.εκτιθεσαι.... :003:
Κατα τα αλλά...κατι επανω στο συγκεριμενο θεμα εχεις να προσφερεις;Η θα συνεχισεςι να παπαρολογεις;;
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Χουργιατς έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:42
ksmyrn έγραψε: 02 Σεπ 2018, 00:35 Υπάρχει ο "υγιής" τρόπος και ο "άρρωστος" τρόπος να νιώσει-χρησιμοποιήσει κάποιος ένα κείμενο που διαβάζει.

Ναι αλλά άμα διαβάζω πορνοδιήγημα δεν βρίσκομαι αυτόματα και στις δύο κατηγορίες ταυτόχρονα;
Μπορεί, εξαρτάται τι είναι για εσένα "υγιής" και "άρρωστος".
Άβαταρ μέλους
deCaritaine
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deCaritaine »

..κάποιοι είχαν ήδη φτιάξει δυο χιλιαδες χρονια πριν πυραμίδες.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

deCaritaine έγραψε: 03 Σεπ 2018, 17:39
..κάποιοι είχαν ήδη φτιάξει δυο χιλιαδες χρονια πριν πυραμίδες.
Να το θεσουμε διαφορετικα τοτε. Οταν φτιαχναμε εμεις παρθενωνες, οι αιγυπτιοι πυραμιδες και οι βαβυλωνιοι ζιγγουρατ καποιοι αλλοι κατεβαιναν απο τα δεντρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”