Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:18
stavmanr έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:12
Kauldron έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:05
Oι μπάτσοι ελέγχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού σου, δηλαδή μπαίνουν μέσα σε χώρους που κανονικά επιτρέπεται να μπαίνουν ΜΟΝΟ εμβολιασμένοι και κανένας άλλος.
Είτε πρέπει να παραδεχτείς οτι το μέτρο να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι είναι ηλίθιο, είτε να βρείς τρόπο να στηρίξεις οτι όποιος φοράει στολή δε μεταδίδει ούτε νοσεί, ανεξαρτήτως εμβολιαστικής κατάστασης.
Αν διαβάσεις προσεκτικά παραπάνω, θα διαπιστώσεις ότι γράφω "Προσπαθεί να πει κάτι που έχει κάποιο νόημα, και καταφέρνει να το κάνει φιόγκο ".
Αυτό σημαίνει ότι έχει "κάποιο" νόημα το επιχείρημα, αλλά ούτως ή άλλως είναι λάθος διατυπωμένο.
Επίσης, έχε υπόψη ότι συζητάς με άνθρωπο που υποστηρίζει τον εμβολιασμό όλου του πληθυσμού.
Το ξέρω οτι είναι λάθος μου που κάθομαι και συζητάω μαζί σου, γιατί είσαι τρολλάκι, και απλά θα υποστηρίξεις κάτι για να πρήξεις τον συνομιλητή σου, αλλά λέω να προσπαθήσω πάλι.
Έλα βρε Κόλντρε. Από αποδιοπομπαίος "νεοναζί" τράγος του φόρουμ μου βγήκες ηθικός κατήγορος;
Συμμαζέψου λίγο.
Πρώτον δεν είμαι "Κόλντρε". Μπορείς να το πείς Κάλντρον, αλλά το "Κόλντρε" δε βγαίνει από πουθενά.
Ελληνοποιημένο. Σαν τα ελληνικά αρνάκια.
Το οτι είσαι τρολλάκι και πρήχτης στις συνομιλίες σου είναι κάτι που το έχουν διαπιστώσει άτομα απ' όλα τα πολιτικά φάσματα.
Καλό αυτό.
Εννοώ αν άτομα προσκείμενα σε κόμματα με αντιπαθούν, αυτό είναι κάτι το εγγενώς καλό και αισιόδοξο.
Το "νεοναζί" είναι κάτι που μου έβγαλαν, γιατί δεν έβρισκαν τίποτ' άλλο να μου προσάψουν (ενώ έχω πολλά που θα μπορούσαν να μου βγάλουν).
Περίπου.
Όπως είδες, δεν συμμερίστηκα της απόψεις τους και τελικά είμαι ο μόνος στον οποίο επιτίθεσαι συστηματικά.
Από 'κει και πέρα, με βάση τα δεδομένα με τα οποία πάει να μιλήσει ο Σκέρτσος, δε μπορεί να βγάλει κάποιο επιχείρημα, γιατί συλλογικά η κυβέρνηση τα έχει σκατώσει τόσο πανηγυρικά με το άρπα κόλλα με το οποίο διαχειρίζεται τα πάντα, ωστε ακόμα και ο πιο έξυπνος ρήτορας να ήταν, δε θα μπορούσε να σταυρώσει λογικό επιχείρημα.
Έχουμε μια κυβέρνηση που συνδυάζει την εντιμότητα των Σημιτικών ποντικοπασόκων, και την φοβερή εξυπνάδα των δεξιών.
Δεν με ενδιαφέρουν τα μικροπολιτικά σας.
Έχουμε μία πανδημία και με ενδιαφέρει να τη βγάλουμε καθαρή για να μπορούμε να συζητάμε και του χρόνου, στο φόρουμ κι όχι μόνο.