Συνομίλυκοι νόμισα ότι ήμαστανε, στόγερε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Describe yourself in 3 bands
Re: Describe yourself in 3 bands
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Και άκουγες Yello και Cramps;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Pink Floyd
King Crimson
Rory Gallagher
King Crimson
Rory Gallagher
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βεβαίως. Τους είχα δει κιόλα τους cramps. Γιατί σου φαίνεται περίεργο, όμως;Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:51Και άκουγες Yello και Cramps;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έτσι είστε όλοι οι γεροπαράξενοι.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:56Βεβαίως. Τους είχα δει κιόλα τους cramps. Γιατί σου φαίνεται περίεργο, όμως;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Theatre of Tragedy
Haggard
Lacuna Coil
Haggard
Lacuna Coil
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Γιατί ήσουνα 6 όταν έβγαλαν το Psychedelic JungleΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:56Βεβαίως. Τους είχα δει κιόλα τους cramps. Γιατί σου φαίνεται περίεργο, όμως;
Εύγε!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το επόμενο βήμα, τύπε, είναι να βγάλετε τα ένσημά σας και να τα μετρήσετε.Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:02Γιατί ήσουνα 6 όταν έβγαλαν το Psychedelic JungleΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:56Βεβαίως. Τους είχα δει κιόλα τους cramps. Γιατί σου φαίνεται περίεργο, όμως;
Εύγε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τα γράφεις μόνος σου τα σκετσάκια ή είστε ομάδα;Feindflug έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:08Το επόμενο βήμα, τύπε, είναι να βγάλετε τα ένσημά σας και να τα μετρήσετε.Beria έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:02Γιατί ήσουνα 6 όταν έβγαλαν το Psychedelic JungleΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 22:56
Βεβαίως. Τους είχα δει κιόλα τους cramps. Γιατί σου φαίνεται περίεργο, όμως;
Εύγε!
Μπράβο ρε δικέ μου!
Όλοι εδώ μέσα γράφουν ψαγμένα και καλά συγκροτήματα που ξέρουν και ακούνε λες και έχουν καμμία σχέση με αυτές τις φιγούρες.
Δηλώνεις ένας αιώνιος μετέφηβος, ένας ακμαίος νέος, ποθητός, έτοιμος να ξεχυθεί στην ζωή παρόλα τα ερωτήματα και τις ανησυχίες που έχει για πράγματα που δεν γνωρίζει ακόμα.
Βέβαια κάτι τέτοιο τον κάνει και ευάλωτο σε ορέξεις πονηρών ανθρώπων που κοιτούν να τον απομυζήσουν ψυχή και σώματι, αλλά ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τις επιλογές ενός Justin Timberlake των παυσιπόνων και των εμπλάστρων.
Και πάλι εύγε!
Dein Herz, meine Gier
- Otto Weininger
εν τω μεταξύ αλήθεια λέωFeindflug έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 23:16Μπράβο ρε δικέ μου!
Όλοι εδώ μέσα γράφουν ψαγμένα και καλά συγκροτήματα που ξέρουν και ακούνε λες και έχουν καμμία σχέση με αυτές τις φιγούρες.
Δηλώνεις ένας αιώνιος μετέφηβος, ένας ακμαίος νέος, ποθητός, έτοιμος να ξεχυθεί στην ζωή παρόλα τα ερωτήματα και τις ανησυχίες που έχει για πράγματα που δεν γνωρίζει ακόμα.
Βέβαια κάτι τέτοιο τον κάνει και ευάλωτο σε ορέξεις πονηρών ανθρώπων που κοιτούν να τον απομυζήσουν ψυχή και σώματι, αλλά ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τις επιλογές ενός Justin Timberlake των παυσιπόνων και των εμπλάστρων.
Και πάλι εύγε!
Let them make the first mistake. We make the last move.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Doors
The Doors
Jim Morrison and the Doors
The Doors
Jim Morrison and the Doors