Ε είστε στα ίδια μήκη κύματος.Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:34έχω κάνει και Γερμανία και Ιρλανδία αλλά δεν βλέπω σε τι ακριβώς είμαστε ίδιοι όλοι οι ΕΛ της Ολλανδίας. Ο καθένας για άλλο λόγο έχει βρεθεί να εργάζεται εδώCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:32Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:29
οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Cecily Anne
Re: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Highlander
Παρότι αντιψεκ διαφωνώ.
-
Δημοκράτης
τα οποία είναι ποια ακριβώς;Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:37Ε είστε στα ίδια μήκη κύματος.Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:34έχω κάνει και Γερμανία και Ιρλανδία αλλά δεν βλέπω σε τι ακριβώς είμαστε ίδιοι όλοι οι ΕΛ της Ολλανδίας. Ο καθένας για άλλο λόγο έχει βρεθεί να εργάζεται εδώCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:32
Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;
- Dwarven Blacksmith
Δηλαδή μένει στην Ολλανδία αλλά δεν θα εμβολιαστεί γιατί του την έδωσαν οι μαλακίες του Κούλη; ...ενδιαφέρονCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:32Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:29οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τριτη δοση εκανες ?foscilis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28 "Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
- Cecily Anne
Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:38τα οποία είναι ποια ακριβώς;Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:37Ε είστε στα ίδια μήκη κύματος.Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:34
έχω κάνει και Γερμανία και Ιρλανδία αλλά δεν βλέπω σε τι ακριβώς είμαστε ίδιοι όλοι οι ΕΛ της Ολλανδίας. Ο καθένας για άλλο λόγο έχει βρεθεί να εργάζεται εδώ

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- nik_killthemall
Πολιτικο κοστος ! Καποιες χωρες τις κυβερναει, καποιες οχι. Μπραβο στην Αυστρια ειτε κανει ηλικιακη διακριση στην υποχρεωτικοτητα ειτε οχι.Maspoli έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:04https://www.newsit.gr/kosmos/geniko-loc ... a/3411120/Εκτός από το 10ήμερο lockdown, σε μια προσπάθεια να σταματήσει το νέο κύμα κορονοϊού που σαρώνει όλη τη χώρα, η κυβέρνηση στην Αυστρία έγινε η πρώτη που αποφάσισε κάτι ακόμα: από την 1η Φεβρουαρίου κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους πολίτες.
Ήταν που δεν μπορούσε να γίνει όπως έλεγαν διάφοροι εδώ μέσα...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
talaipwros
Russia sets new record for daily official deaths at 1,254
Καλε πανε αυτοί
Καλε πανε αυτοί
- Cecily Anne
Βρε είναι κατηγορία από μόνοι τους σας λέω. Πάρε το Σατανικό για παράδειγμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:40Δηλαδή μένει στην Ολλανδία αλλά δεν θα εμβολιαστεί γιατί του την έδωσαν οι μαλακίες του Κούλη; ...ενδιαφέρονCecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:32Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:29
οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
Nαι.
αλλα, καλος φασισμος, απαραιτητος. ειναι οπως στον πολεμο, δεν μπορει να γινει δημοκρατικα, οι ανωτεροι παιρνουν αποφασεις, και οι κατωτεροι εκτελουν.
εχουμε πολεμο με τον ιο. καλουνται ολοι να πολεμησουν, με οτι οπλα εχουμε. δεν μπορει να επιτραπει στους ψεκες να μεινουν στα μετοπισθεν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τον βλέπει και με όρους ατομικής επιλογής άρα όντως φταίει. Δε γίνεται να ασκείς ατομική επιλογή χωρίς να έχεις και ατομική ευθύνη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:34Όταν όλη η Δυτική κουλτούρα βλέπει τον κόσμο με όρους σουπερμάρκετ, είναι όντως ο ψεκας που φταίει; Ή μήπως κατά μία έννοια όντως τον ψεκάζουν;foscilis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28 "Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
Η σημερινή απόφαση της Αυστρίας είναι ένα χαστούκι στους ψεκ φιλελέδες. Μας έλεγαν οτι με το εμβόλιο δεν θα ξαναεχουμε πουθενά οριζόντια μέτρα και λοκ νταουν και ήρθε σήμερα άλλα μια ηχηρή φάπα στους θιασώτες της άποψης οτι η μόνη λύση ειναι ο εμβολιασμός και οτι θα νοσήσουμε όλοι. Η κυβέρνηση της Αυστρίας δεν θέλει να νοσήσουν όλοι για αυτό τους προστατεύει με λοκ νταουν. Και παράλληλα τρέχει τον εμβολιασμό με αυτό το πράγματι ακραίο μέτρο της υποχρεωτικότητας. Είναι οι μόνες λύσεις για να αποφευχθούν και πολλοί νεκροί και οικονομική αιμορραγία τον χειμωνα. Και αυτά με τους μισούς νεκρούς σε σχέση με εμάς. Η κυβέρνηση κούλη ειναι πια με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν μπορεί να τη βγάζει συνέχεια με διαγγέλματα και μέτρα της πλάκας.
Και ανοιχτή κριτική από την κυβέρνηση στο ακροδεξιό FPÖ ότι προβοκάρει ανοιχτά την εμβολιαστική πολιτική της χώρας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 16 Απαντήσεις