!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός από 1/2/2022 στην Αυστρία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:34
Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:32
Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:29

οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;
έχω κάνει και Γερμανία και Ιρλανδία αλλά δεν βλέπω σε τι ακριβώς είμαστε ίδιοι όλοι οι ΕΛ της Ολλανδίας. Ο καθένας για άλλο λόγο έχει βρεθεί να εργάζεται εδώ
Ε είστε στα ίδια μήκη κύματος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Παρότι αντιψεκ διαφωνώ.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:37
Ειναι απίθανο αυτό που συμβαίνει με τους Έλληνες στην Ολλανδία, είστε μια κόπια όλοι όσοι ξέρω. Με οντισιόν σας διαλέγουν ;
έχω κάνει και Γερμανία και Ιρλανδία αλλά δεν βλέπω σε τι ακριβώς είμαστε ίδιοι όλοι οι ΕΛ της Ολλανδίας. Ο καθένας για άλλο λόγο έχει βρεθεί να εργάζεται εδώ
τα οποία είναι ποια ακριβώς;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

talaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28
Αλλο αυτό, παντως δεν ειναι παραπληροφορηση των ΜΜΕ
οκ αυτό ισχύει. Απλά επειδή κάθε φορά που διαβάζω ειδήσεις στα ελληνικά ΜΜΠ για την ΟΛλανδία και ξέρω τι γίνεται εδώ έχω σταματήσει για να διαβάζω οτιδήποτε στην Ελλάδα
Δηλαδή μένει στην Ολλανδία αλλά δεν θα εμβολιαστεί γιατί του την έδωσαν οι μαλακίες του Κούλη; ...ενδιαφέρον
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

foscilis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28 "Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
Τριτη δοση εκανες ?
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:38
Cecily Anne έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:37
τα οποία είναι ποια ακριβώς;
Εικόνα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Maspoli έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:04
Εκτός από το 10ήμερο lockdown, σε μια προσπάθεια να σταματήσει το νέο κύμα κορονοϊού που σαρώνει όλη τη χώρα, η κυβέρνηση στην Αυστρία έγινε η πρώτη που αποφάσισε κάτι ακόμα: από την 1η Φεβρουαρίου κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους πολίτες.
https://www.newsit.gr/kosmos/geniko-loc ... a/3411120/

Ήταν που δεν μπορούσε να γίνει όπως έλεγαν διάφοροι εδώ μέσα...
Πολιτικο κοστος ! Καποιες χωρες τις κυβερναει, καποιες οχι. Μπραβο στην Αυστρια ειτε κανει ηλικιακη διακριση στην υποχρεωτικοτητα ειτε οχι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Russia sets new record for daily official deaths at 1,254

Καλε πανε αυτοί
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:40

Δηλαδή μένει στην Ολλανδία αλλά δεν θα εμβολιαστεί γιατί του την έδωσαν οι μαλακίες του Κούλη; ...ενδιαφέρον
Βρε είναι κατηγορία από μόνοι τους σας λέω. Πάρε το Σατανικό για παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Χαοτικός έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:15 Φασισμός.
Nαι.

αλλα, καλος φασισμος, απαραιτητος. ειναι οπως στον πολεμο, δεν μπορει να γινει δημοκρατικα, οι ανωτεροι παιρνουν αποφασεις, και οι κατωτεροι εκτελουν.

εχουμε πολεμο με τον ιο. καλουνται ολοι να πολεμησουν, με οτι οπλα εχουμε. δεν μπορει να επιτραπει στους ψεκες να μεινουν στα μετοπισθεν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:34
foscilis έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 12:28 "Περιμένω το πρωτεϊνικό" λέει ο άλλος, δηλαδή πραγματικά εγώ το ότι ο καθένας σας έχει έναν εντελώς μοναδικό λόγο που είναι τελείως μαλάκας το είπα σαν υπερβολή, δεν περίμενα να μου βγει έτσι.
Όταν όλη η Δυτική κουλτούρα βλέπει τον κόσμο με όρους σουπερμάρκετ, είναι όντως ο ψεκας που φταίει; Ή μήπως κατά μία έννοια όντως τον ψεκάζουν;
Τον βλέπει και με όρους ατομικής επιλογής άρα όντως φταίει. Δε γίνεται να ασκείς ατομική επιλογή χωρίς να έχεις και ατομική ευθύνη.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Η σημερινή απόφαση της Αυστρίας είναι ένα χαστούκι στους ψεκ φιλελέδες. Μας έλεγαν οτι με το εμβόλιο δεν θα ξαναεχουμε πουθενά οριζόντια μέτρα και λοκ νταουν και ήρθε σήμερα άλλα μια ηχηρή φάπα στους θιασώτες της άποψης οτι η μόνη λύση ειναι ο εμβολιασμός και οτι θα νοσήσουμε όλοι. Η κυβέρνηση της Αυστρίας δεν θέλει να νοσήσουν όλοι για αυτό τους προστατεύει με λοκ νταουν. Και παράλληλα τρέχει τον εμβολιασμό με αυτό το πράγματι ακραίο μέτρο της υποχρεωτικότητας. Είναι οι μόνες λύσεις για να αποφευχθούν και πολλοί νεκροί και οικονομική αιμορραγία τον χειμωνα. Και αυτά με τους μισούς νεκρούς σε σχέση με εμάς. Η κυβέρνηση κούλη ειναι πια με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν μπορεί να τη βγάζει συνέχεια με διαγγέλματα και μέτρα της πλάκας.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Και ανοιχτή κριτική από την κυβέρνηση στο ακροδεξιό FPÖ ότι προβοκάρει ανοιχτά την εμβολιαστική πολιτική της χώρας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”