Feindflug έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 15:25
Μετά λες ρε δικέ μου ότι σε ειρωνεύομαι όταν γράφεις για τέτοια θέματα.
Από όλη την παγκόσμια φιλοσοφία, τα θρησκευτικά βιβλία, την ποίηση και την λογοτεχνία, προτείνεις για κάποιο νέο μυστικές βιογραφίες για κάτι καμμένους από ναρκωτικά οργανοπαίχτες των τελευταίων 50 χρόνων, ως κάτι απαραίτητο για κάποιον νέο. Χώρια τα άλλα καμμένα, με τις μασονικές χειραψίες και τις θεοσοφικές εταιρείες.
Χίλιες φορές να διαβάσει την Βίβλο για να μάθει ελληνικά, και 2 Μίκυ Μάους για να γελάσει, παρά το πόσα ψυχεδελικά μανιτάρια έφαγε ένας σύγχρονος σαλτιμπάγκος, για να γράψει 3 παραληρήματα.
Πάσχεις από έλλειψη χιούμορ φίλε μου,πραγματικά.
Είναι κλασσικό σύμπτωμα των brainwashed από την σατανομασονοαποκρυφομαζοχιστική ελίτ, τύπε.
Απορώ πώς δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι ένα ανδρείκελο που έχει υποστεί mind control από υψηλά κλιμάκια του ΕΟΠΥΥ, για να σε πείσω να κάνεις το εμβόλιο.
Αρκετοί προτείνετε βιβλία που ένα νέο παιδί δεν πρόκειται να διαβάσει, εκτός κι έχει ήδη αναπτύξει μια σαφή κατεύθυνση ή τουλάχιστον έχει μάθει να επιλέγει τι του αρέσει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 27 Νοέμ 2021, 15:44
Αρκετοί προτείνετε βιβλία που ένα νέο παιδί δεν πρόκειται να διαβάσει, εκτός κι έχει ήδη αναπτύξει μια σαφή κατεύθυνση ή τουλάχιστον έχει μάθει να επιλέγει τι του αρέσει.
Γενικά ο OP δεν μίλησε για παιδιά, οπότε υποθέτω έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία στις προτάσεις.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Γενικά ο OP δεν μίλησε για παιδιά, οπότε υποθέτω έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία στις προτάσεις.
Βιβλία για νέους γράφει ο τίτλος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το οποίο είναι πολύ γενικό. Νέος είναι και κάποιος στα 19 του. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι 12 για να σε θεωρήσουμε νέο. Αλλά οι δύο τους θα διάβαζαν βιβλία αρκετά διαφορετικής θεματολογίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 27 Νοέμ 2021, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αυτό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό.
Ένα 10χρόνο δεν πρόκειται να διαβάσει Jeffrey Herf αλλά κάποιος 20 χρονών μια χαρά μπορεί. Και οι δύο νέοι είναι.