!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαήλος - Dunning Kruger effect
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Φαήλος - Dunning Kruger effect
Για να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Δεν ξέρω τι ψηφίζεις ή τι προτείνεις αλλά σε κάθε περίπτωση... ε και;έργο_μακέτο έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:24Δεν ξέρω με ποιούς με ομαδοποιείς πάντως εγώ καταδίκασα τα καφριλίκια των αριστερών στο ΕΠΑΛ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:21Ασ' το ρε Beria.
Όταν κάνετε τις ίδιες αναφορές για τους παπάρες που έπαθαν κατιτίς το αβάσταχτο με τους επαλίτες, τότε ελάτε να μιλήσετε για ευαισθητοποιημένη προσέγγιση.
Γιατί το να τσακίζεις τα κωλόπαιδα στη χ φάση και να σε πιάνει ο καημός για τους ευάλωτους στην ψ, δε λέει.
Κι εγώ έχω καταδικάσει καφριλίκια των δεξιών αλλά δεν προτίθεμαι να χαρακτηρίζω επικίνδυνα παράσιτα τους μεν και ανθό/ελπίδα της κοινωνίας τους δε, όταν διαπράττουν το ίδιο αδίκημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι καν'ς Γιανν';ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:27Ε, τι να γίνει;Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:23Κάνετε, ελάτεΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:21
Ασ' το ρε Beria.
Όταν κάνετε τις ίδιες αναφορές για τους παπάρες που έπαθαν κατιτίς το αβάσταχτο με τους επαλίτες, τότε ελάτε να μιλήσετε για ευαισθητοποιημένη προσέγγιση.
Γιατί το να τσακίζεις τα κωλόπαιδα στη χ φάση και να σε πιάνει ο καημός για τους ευάλωτους στην ψ, δε λέει.
Σαν συζήτηση Τάκη Τσουκαλά με προγλωσσικους
Η χρήση της καθομιλουμένης είναι απαραίτητη στις ισοπεδώσεις.
Διαφορετικά δεν.
Κουκιά σπέρνω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- έργο_μακέτο
Δεν έχεις καταλάβει σωστά.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:34Δεν ξέρω τι ψηφίζεις ή τι προτείνεις αλλά σε κάθε περίπτωση... ε και;έργο_μακέτο έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:24Δεν ξέρω με ποιούς με ομαδοποιείς πάντως εγώ καταδίκασα τα καφριλίκια των αριστερών στο ΕΠΑΛ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:21
Ασ' το ρε Beria.
Κι εγώ έχω καταδικάσει καφριλίκια των δεξιών αλλά δεν προτίθεμαι να χαρακτηρίζω επικίνδυνα παράσιτα τους μεν και ανθό/ελπίδα της κοινωνίας τους δε, όταν διαπράττουν το ίδιο αδίκημα.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι αποκαλεί μόνο τους τσιγγάνους. Είναι το ότι αποκαλεί γενικά τους εγκληματίες παράσιτα, και ειδικά όσους διαπράττουν εγκλήματα ιδιοκτησίας.
Προσωπικά δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο παράσιτο όσο επικίνδυνος και να είναι. Είναι ζήτημα αρχής. Άλλο το να πείς ότι πρέπει να καταστέλλεται το έγκλημα για ωφελιμιστικούς λόγους, κι αλλό για να "εξοντώσεις" ένα μέλος της κοινωνίας που ο καθένας μας θα μπορούσε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες να γινόταν σαν αυτόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 06 Νοέμ 2021, 15:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Yes I have!
- Yes I have!
Ενώ εσύ όταν χαρακτηρίζεις ως Σάντσο Πάντσα του Κορυδαλλού τον Κρανιδιώτη, σπέρνεις πόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προτιμάς το Ουιστον Τσόρτσιλ της Κοκκινιάς;ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:40Ενώ εσύ όταν χαρακτηρίζεις ως Σάντσο Πάντσα του Κορυδαλλού τον Κρανιδιώτη, σπέρνεις πόνο.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Παλαιοελλαδίτης
Τον πέτυχα και σήμερα στην καφετέρια που παίρνω τον καφέ μου πριν πάω στο γραφείο. Άραζε με τους υπαλλήλους και σχολίαζε τα νέα μέτρα. 
Από τον ελληνοπρεπή Αραφάτ του ευρωκοινοβούλιου, σαφώς ναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε βρε, προσθέτω στη σύγκριση και την ιντελεκτουέλ πλύστρα των σώβρακων των ευάλωτων, τον Κύρτσο.
Για τα αετήσια ματάκια σας, μόνον.
Για τα αετήσια ματάκια σας, μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Obi Wan Iakobi
Το θεμα σου ειναι μακετο κι επειδη εδω ειναι αντρο Τζημεριστων θα δεχτεις αγριες επιθεσεις.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Χοληστερίνη – τριγλυκερίδια: οι μεγάλοι αντίπαλοι των πατριωτών του 21ου αιώνα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- έργο_μακέτο
Obi Wan Iakobi έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 15:52Το θεμα σου ειναι μακετο κι επειδη εδω ειναι αντρο Τζημεριστων θα δεχτεις αγριες επιθεσεις.

- Yes I have!
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
Πάντως ο Τζήμερος είναι πιο σώφρον από το Φαήλο. Αυτό είναι αλήθεια.
- Yes I have!
- Yes I have!
Και το ότι δεν αναφέρετε με ποιους (από αυτούς που εσείς ψηφίζετε), συγκρίνετε τον Τζήμερο ή τον Φαήλο, κρυμμένη αλήθεια είναι.έργο_μακέτο έγραψε: 06 Νοέμ 2021, 16:07 Πάντως ο Τζήμερος είναι πιο σώφρον από το Φαήλο. Αυτό είναι αλήθεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-