!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Γιατι κερδιζει το ισλαμ ιδεολογικα?"

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: "Γιατι κερδιζει το ισλαμ ιδεολογικα?"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

http://www.ncregister.com/blog/armstron ... rd-numbers
Muslims Are Converting to Christianity in Record Numbers
Κερδάει το ισλάμ

:lol:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:49
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:32
Το πρόβλημα δεν πηγάζει ειδικώς από την εκκλησία γιατί η υποκρισία υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει σε κάθε μορφή εξουσίας και ιδεολογίας.

Οπότε, το να εστιάζεις πάλι στους παπάδες προσπερνώντας με ελαφρά πηδηματάκια το θέμα των ιμάμηδων, είναι μεν κατανοητό αλλά δεν αναιρεί το γεγονός της συγκάλυψης/άρνησης που επιχειρείς κι εσύ σ' αυτό το θέμα.

Γιατί αντιδράς σαν υποκριτής παπάς, καλό μου;
γιατι εισαι πολυ χαμηλης ποιοτητας συνομιλητρια κι ολο πετας το μπαλακι στην εξεδρα. Περα απο τον ατυχη τιτλο, το ζητημα μας δεν εχει να κανει με ισλαμ αλλα με καθολικη εκκλησια και την συστηματικη συγκαλυψη των παιδοφιλων ιερεων της.
2% των παπαδων, κατα παραδοχη του παπα, ειναι παιδοφιλοι. Υπολογιζε δηλαδη γυρω στα 6% το πραγματικο ποσοστο. Αλλα ναι, πρεπει να λαβω υποψην μου και τι εκανε ο μουφτης του Κιρζιτζισταν, για ικανοποιησω την ισλαμοφοβικη και ανοιχτα ρατσιστρια Γαλη.
Ρε αντε απο δω περα.
Ρώτα πρώτα τον ιμάμη σου ποιοι στίχοι είναι κατάλληλοι για κατευνασμό του εκνευρισμού, κάνε και μερικές επικύψεις για να επανέλθει η κυκλοφορία στο ακατοίκητο και τα ξαναλέμε. :wave:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Kauldron έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:46 Μόνο στα άρρωστα μυαλά ορισμένων "κερδίζει το ισλάμ ιδεολογικά".

Αφού μιλάμε για παιδοφιλία, ας γνωρίζουν οτι στον χριστιανισμό όπου διαπιστώνεται τιμωρείται, ενώ στο ισλάμ είναι θεσμοθετημένη.

Εικόνα

Εικόνα

Η λύση είναι απλή, έξω απ' την Ευρώπη (και τη Δύση γενικότερα) οι μουσουλμάνοι, καθώς και οι αριστεριστές που τους υποστηρίζουν. Δε μπορούμε ν' ανεχόμαστε παιδόφιλους στις κοινωνίες μας.
ρε ρατσιστη ψευταρε, στο αφγανισταν απαγορευεται με βαση τη νομοθεσια τους να παντρευεσαι παιδι, και οσοι το κανουν ειναι παρανομοιπου εκμεταλλευονται φτωχες οικογενειες. Το ιδιο ισχυει στις περισσοτερες μουσουλμανικες χωρες, ακομα και σε λιγοτερο ανεπτυγμενες οπως η υεμενη.
Η δε δευτερη φωτο ειναι οι παρανυμφες και συγγενεις των γαμπρων. Αθλιε τυπε.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:56

Ρώτα πρώτα τον ιμάμη σου ποιοι στίχοι είναι κατάλληλοι για κατευνασμό του εκνευρισμού, κάνε και μερικές επικύψεις για να επανέλθει η κυκλοφορία στο ακατοίκητο και τα ξαναλέμε. :wave:
κυρα κατινα μου, γι αυτο σου λεω πως εισαι χαμηλης ποιοτητας. Πολυ χαμηλης ποιοτητας, ανοιγεις το στομα σου και βγαινουν κατσαριδες απο την κολαση. Και δεν λες και τιποτα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 13:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 12:56

κυρα κατινα μου, γι αυτο σου λεω πως εισαι χαμηλης ποιοτητας. Πολυ χαμηλης ποιοτητας, ανοιγεις το στομα σου και βγαινουν κατσαριδες απο την κολαση. Και δεν λες και τιποτα.
Καλή Παναγιά, καλό μου. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Πολλοι μουσουλμανοι δηλωνουν ελληνες για να μπαινουν στην ευρωπη, αφου ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις, γιαυτο υπαρχουν και λαθος στατιστικες.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Μοιαζουν αρκετα τελος πάντων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Γιωργης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 13:10 Πολλοι μουσουλμανοι δηλωνουν ελληνες για να μπαινουν στην ευρωπη, αφου ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις, γιαυτο υπαρχουν και λαθος στατιστικες.
Σε λίγα χρόνια θα δηλώνουν Γερμανοί για να μην τους ξεχωρίζουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

bre bre τα ισλαμολαγνα

μασαεν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

Γιωργης έγραψε: 15 Αύγ 2018, 13:10 Πολλοι μουσουλμανοι δηλωνουν ελληνες για να μπαινουν στην ευρωπη, αφου ειναι δυσκολο να τους ξεχωρισεις, γιαυτο υπαρχουν και λαθος στατιστικες.

αντε παλι με ταρφανο μαο χοτζα

ωρε οσο κι να σκούξεις οι ελληνες τετοια προπαγανδα την γυρναανε στη μαπα των προπαγανδιστων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

κι να συνενοουμεθα

αμα δεν επεφτε καργα το αραβικο χρυσιον,αμα η δυση δεν προσφερε ασυλο στην σαουδαραβια κι τις λοιπες χωρες της αραβικης χερσονησου

κι βεβαια αν οι εγκληματιες νεοφιλελεφτςεροι ομου με την αριστερα δεν ηταν προπαγανδιστες κατά του χριστιανισμου κι υπερ μωαμεθανισμού

σιγα τα ωα
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Northern Spirit έγραψε: 15 Αύγ 2018, 09:15 Ποιος λεει οτι κερδιζει το ισλαμ ιδεολογικα;
Συσπειρωση χριστιανων = 5%
Συσπειρωση μουσουλμανων = 30%

Αυτο λεω. Δεν λεω οτι ολοι οι μουσουλμανοι ειναι φανατικοι η κανουν αυτο που λεει η θρησκεια τους
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Πως μπορει αραγε μια θρησκεια να κερδιζει ιδεολογικα; Δεν βγαζει νοημα.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Στρακαστρουκας έγραψε: 15 Αύγ 2018, 15:20
Northern Spirit έγραψε: 15 Αύγ 2018, 09:15 Ποιος λεει οτι κερδιζει το ισλαμ ιδεολογικα;
Συσπειρωση χριστιανων = 5%
Συσπειρωση μουσουλμανων = 30%

Αυτο λεω. Δεν λεω οτι ολοι οι μουσουλμανοι ειναι φανατικοι η κανουν αυτο που λεει η θρησκεια τους
Aυτο που λες δεν αποδεικνυει τον τιτλο του νηματος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”