!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι «καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται...» καταδικάζετε τη βία των αστυνομικών;
Re: Οι «καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται...» καταδικάζετε τη βία των αστυνομικών;
Εξαρτάται, κάποιοι καταδικάζουν τη βία αποπου κι αν προέρχεται
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Οι «καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται...» καταδικάζετε τη βία των αστυνομικών;
Καταδικάζω τη βία από όπου και αν προέρχεται μέσω της αστυνομίας.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Για ΜΑΤατζηδες μιλαμε. Τα κατακαθια της μπατσαριας. Ολοι για φτυσιμο τους εχουν.
Και τους ημιανήλικους ανθούς της νεολαίας έχουν στο φτύσιμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Οκ ενα δίκιο το έχεις αλλά δεν είναι ότι συναναστρεφονται, κατά κανόνα, και τον καλύτερο κόσμο. Πολλές πορείες είναι ειρηνικες, αλλά σε πολλές έχουν απέναντι τύπους με μολότοφ κ ροπαλα κ.α. αυτοσχέδια οπλα. Όταν δεν τους πάνε στους μπαχαλους της πολιτικής τους πάνε στους μπαχαλους των γηπέδων που συχνά έχουν δολοφονική συμπεριφορα (συχνά είναι τα ίδια άτομα με τους προαναφερθεντες μπαχαλους της πολιτικης).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:55 Για ΜΑΤατζηδες μιλαμε. Τα κατακαθια της μπατσαριας. Ολοι για φτυσιμο τους εχουν.
δεν ακολουθουν τους κανονες του Μαρκησίου οι απαίδευτοι!Fluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:31 δεν είναι μόνο πως η αστυνομία είναι η πιο βιαιη αλλά και πως παίζει και άτιμα. Έχει καλύτερο οπλισμό από τον κόσμο και χτυπάει και πεσμένους.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ε, όχι και δολοφονική συμπεριφορά οι απολύτως θεμιτές εκρήξεις οργής από τα ευαισθητοποιημένα ή καταπιεσμένα παιδγιά και τους κηδεμόνες τους, βρε εκπληκτικέ. Πρέπει να αφουγκραζόμαστε τα παιδγιά. Νοιώσε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:06Οκ ενα δίκιο το έχεις αλλά δεν είναι ότι συναναστρεφονται, κατά κανόνα, και τον καλύτερο κόσμο. Πολλές πορείες είναι ειρηνικες, αλλά σε πολλές έχουν απέναντι τύπους με μολότοφ κ ροπαλα κ.α. αυτοσχέδια οπλα. Όταν δεν τους πάνε στους μπαχαλους της πολιτικής τους πάνε στους μπαχαλους των γηπέδων που συχνά έχουν δολοφονική συμπεριφορα (συχνά είναι τα ίδια άτομα με τους προαναφερθεντες μπαχαλους της πολιτικης).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:55 Για ΜΑΤατζηδες μιλαμε. Τα κατακαθια της μπατσαριας. Ολοι για φτυσιμο τους εχουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν καταλαβα. Η γαλή καταδικάζει τη βία των παιδιών, ας πουμε αφου και η ίδια τα αναφέρει έτσι, και καταδικάζει και τη βία των αστυνομικών; Η υπάρχει κάποια καλή βία;
Δεν εχουν κανενα προβλημα να χτυπησουν οποιονδηποτε. Το εχουν αποδειξει πολλες φορες. Και με συνταξιουχους και με αλλους μη ''μπαχαλακηδες''. Μονο αυτο ξερουν να κανουν. Ειναι διανοητικα κατωτεροι απο τον υπολοιπο κοσμο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:06Οκ ενα δίκιο το έχεις αλλά δεν είναι ότι συναναστρεφονται, κατά κανόνα, και τον καλύτερο κόσμο. Πολλές πορείες είναι ειρηνικες, αλλά σε πολλές έχουν απέναντι τύπους με μολότοφ κ ροπαλα κ.α. αυτοσχέδια οπλα. Όταν δεν τους πάνε στους μπαχαλους της πολιτικής τους πάνε στους μπαχαλους των γηπέδων που συχνά έχουν δολοφονική συμπεριφορα (συχνά είναι τα ίδια άτομα με τους προαναφερθεντες μπαχαλους της πολιτικης).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:55 Για ΜΑΤατζηδες μιλαμε. Τα κατακαθια της μπατσαριας. Ολοι για φτυσιμο τους εχουν.
Πριν λιγα χρονια επαιζα μουσικη σ'ενα μαγαζι στο εξωτερικο και με πλησιαζει ενας τυπος που εμαθε πψς ειμαι Ελληνας. Αολουθησε ο εξης διαλογος:
- Γεια σου φιλε, Γιωργος
- Δημητρης, χαρηκα
- Βασικα εγω Ματατζης ημουν.
- Α
- Θ'ακουσουμε λιγο Σφακιανακη μετα?
- Αφου παιζω ξενα.
Μετα ολο το βραδυ με ζαλισε ποσο καλα παιδια ειναι οι ΧΑγιτες, ποσο γαματος ο Σφακιανακης και καθε 2η προταση μου'λεγε οτι ηταν ματατζης πριν ερθει εδω επειδη παντρευτηκε και τωρα δουλευει σεκιουριτας.
(Τα ονοματα ειναι τυχαια)
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:18Δεν εχουν κανενα προβλημα να χτυπησουν οποιονδηποτε. Το εχουν αποδειξει πολλες φορες. Και με συνταξιουχους και με αλλους μη ''μπαχαλακηδες''. Μονο αυτο ξερουν να κανουν. Ειναι διανοητικα κατωτεροι απο τον υπολοιπο κοσμο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:06Οκ ενα δίκιο το έχεις αλλά δεν είναι ότι συναναστρεφονται, κατά κανόνα, και τον καλύτερο κόσμο. Πολλές πορείες είναι ειρηνικες, αλλά σε πολλές έχουν απέναντι τύπους με μολότοφ κ ροπαλα κ.α. αυτοσχέδια οπλα. Όταν δεν τους πάνε στους μπαχαλους της πολιτικής τους πάνε στους μπαχαλους των γηπέδων που συχνά έχουν δολοφονική συμπεριφορα (συχνά είναι τα ίδια άτομα με τους προαναφερθεντες μπαχαλους της πολιτικης).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:55 Για ΜΑΤατζηδες μιλαμε. Τα κατακαθια της μπατσαριας. Ολοι για φτυσιμο τους εχουν.
Πριν λιγα χρονια επαιζα μουσικη σ'ενα μαγαζι στο εξωτερικο και με πλησιαζει ενας τυπος που εμαθε πψς ειμαι Ελληνας. Αολουθησε ο εξης διαλογος:
- Γεια σου φιλε, Γιωργος
- Δημητρης, χαρηκα
- Α
- Αφου παιζω ξενα.
Μετα ολο το βραδυ με ζαλισε ποσο καλα παιδια ειναι οι ΧΑγιτες, ποσο γαματος ο Σφακιανακης και καθε 2η προταση μου'λεγε οτι ηταν ματατζης πριν ερθει εδω επειδη παντρευτηκε και τωρα δουλευει σεκιουριτας.
Καταραμένη ξενιτια, το παιδί με πτυχίο Ματατζή αναγκάζεται να δουλεύει σεκιουριτας στο εξωτερικο (φάση Βουλγάρα καθαρίστρια που στη χώρα της ηταν πυρηνική φυσικός - όλες)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καλά ρε, σου είπε όλα αυτά και δεν σου πρότεινε να πάτε για σαφάρι μεταναστών, έτσι για πλάκα;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:18Δεν εχουν κανενα προβλημα να χτυπησουν οποιονδηποτε. Το εχουν αποδειξει πολλες φορες. Και με συνταξιουχους και με αλλους μη ''μπαχαλακηδες''. Μονο αυτο ξερουν να κανουν. Ειναι διανοητικα κατωτεροι απο τον υπολοιπο κοσμο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:06Οκ ενα δίκιο το έχεις αλλά δεν είναι ότι συναναστρεφονται, κατά κανόνα, και τον καλύτερο κόσμο. Πολλές πορείες είναι ειρηνικες, αλλά σε πολλές έχουν απέναντι τύπους με μολότοφ κ ροπαλα κ.α. αυτοσχέδια οπλα. Όταν δεν τους πάνε στους μπαχαλους της πολιτικής τους πάνε στους μπαχαλους των γηπέδων που συχνά έχουν δολοφονική συμπεριφορα (συχνά είναι τα ίδια άτομα με τους προαναφερθεντες μπαχαλους της πολιτικης).ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 21:55 Για ΜΑΤατζηδες μιλαμε. Τα κατακαθια της μπατσαριας. Ολοι για φτυσιμο τους εχουν.
- Γεια σου φιλε, Γιωργος
- Δημητρης, χαρηκα
- Α
- Αφου παιζω ξενα.
(Τα ονοματα ειναι τυχαια)
Σε κάθε περίπτωση, τα αντιφα άχρηστα ούτε ως σεκιουριτάδες δουλεύουν.
Σιγά μην ασχολούνται με τόσο λαϊκά επαγγέλματα, παράγουν πνεβματικό έργο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να ειμαι δικαιος μου ειπε κιολας οτι παραιτηθηκε γιατι δεν τη πολυπαλευε με πολλους απο κει μεσα και οτι γενικα πολλοι ματατζηδες συμπεριφερονται ετσι επειδη τους τραβολογανε συνεχεια και κανουν μερες να πανε σπιτι κτλ κτλ...Yochanan έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:21ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:18Δεν εχουν κανενα προβλημα να χτυπησουν οποιονδηποτε. Το εχουν αποδειξει πολλες φορες. Και με συνταξιουχους και με αλλους μη ''μπαχαλακηδες''. Μονο αυτο ξερουν να κανουν. Ειναι διανοητικα κατωτεροι απο τον υπολοιπο κοσμο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:06
Οκ ενα δίκιο το έχεις αλλά δεν είναι ότι συναναστρεφονται, κατά κανόνα, και τον καλύτερο κόσμο. Πολλές πορείες είναι ειρηνικες, αλλά σε πολλές έχουν απέναντι τύπους με μολότοφ κ ροπαλα κ.α. αυτοσχέδια οπλα. Όταν δεν τους πάνε στους μπαχαλους της πολιτικής τους πάνε στους μπαχαλους των γηπέδων που συχνά έχουν δολοφονική συμπεριφορα (συχνά είναι τα ίδια άτομα με τους προαναφερθεντες μπαχαλους της πολιτικης).
- Γεια σου φιλε, Γιωργος
- Δημητρης, χαρηκα
- Α
- Αφου παιζω ξενα.
Μετα ολο το βραδυ με ζαλισε ποσο καλα παιδια ειναι οι ΧΑγιτες, ποσο γαματος ο Σφακιανακης και καθε 2η προταση μου'λεγε οτι ηταν ματατζης πριν ερθει εδω επειδη παντρευτηκε και τωρα δουλευει σεκιουριτας.![]()
![]()
![]()
Καταραμένη ξενιτια, το παιδί με πτυχίο Ματατζή αναγκάζεται να δουλεύει σεκιουριτας στο εξωτερικο (φάση Βουλγάρα καθαρίστρια που στη χώρα της ηταν πυρηνική φυσικός - όλες)
Δεν προτίθεμαι να μπω σε αξιολογήσεις καλής ή κακής βίας, το θεωρώ απολύτως γελοίο.Fluffy έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 22:13 Δεν καταλαβα. Η γαλή καταδικάζει τη βία των παιδιών, ας πουμε αφου και η ίδια τα αναφέρει έτσι, και καταδικάζει και τη βία των αστυνομικών; Η υπάρχει κάποια καλή βία;
Και το "παιδγιά" το γράφω ειρωνικά.
Και θα επαναλάβω ότι βλέπω τη θεσμική δικαιοσύνη και λοιπά διαδικαστικά ως ένα γραφειοκρατικό και όχι ηθικό δεδομένο, δεν περιμένω μαθήματα από κανέναν επειδή βαριέμαι φοβερά τα τσιτάτα και είμαι ξεκάθαρα υπέρ της αυτοδικίας.
Απλώς δεν θεωρώ τη δική μου θεώρηση ως κάτι που πρέπει να επιβληθεί ως συμπαντικός νόμος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
είσαι υπέρ της αυτοδικία. Η προέκταση αυτού είναι η αυτοαμυντική αντιβία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-