Ή έχει τελειώσει ΤΕΙ, ή σχολή Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Τσεχίας, ...
Με την αντίληψη που έχει, απολύεται να πέρασε με πανελλήνιες σε Ελληνικό ΑΕΙ.
Kατά δήλωση σου, δυσλεξικέΜηχανικός έγραψε: 12 Αύγ 2018, 18:39 Αργεί να μου απαντήσει τι πτυχίο έχει ο elchav.![]()
Ή έχει τελειώσει ΤΕΙ, ή σχολή Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Τσεχίας, ...
Με την αντίληψη που έχει, απολύεται να πέρασε με πανελλήνιες σε Ελληνικό ΑΕΙ.
όχι.Μηχανικός έγραψε: 12 Αύγ 2018, 18:47 Θα μας πεις πια συγκεκριμένη σχολή έχεις τελειώσει ή θα είσαι παρέα με τον Οργισμένο;
Οι πρώτοι ήταν με σεμινάρια.Γαληνός έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:21 εξετάσεις ή σεμινάρια που πληρώνεις και στο τέλος όλοι θα πάρουν τον τίτλο του επιθεωρητή; (ρωτάω, δεν ξέρω)
ψέμα.Μηχανικός έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:24Οι πρώτοι ήταν με σεμινάρια.Γαληνός έγραψε: 12 Αύγ 2018, 19:21 εξετάσεις ή σεμινάρια που πληρώνεις και στο τέλος όλοι θα πάρουν τον τίτλο του επιθεωρητή; (ρωτάω, δεν ξέρω)
Μετά είναι με εξετάσεις και δύσκολες.
Δεν μπορούν να τις περάσουν όσοι είναι από Βουλγαρίες, Ρουμανίες και τα ρέστα.![]()
Απαιτείται η παρακολούθηση κάποιου εκπαιδευτικού ή μεταπτυχιακού προγράμματος για την εγγραφή στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών;
Για να γίνει κάποιος Ενεργειακός Επιθεωρητής και να ενταχθεί μόνιμα στο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών δεν είναι υποχρεωτικό να παρακολουθήσει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα.
ΠΗΓΗ: https://www.diorismos.gr/agora-ergasias ... -to-kostos