!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πληρωσαν γιατρους για να κανουν μαιμου εμβολια και οι γιατροι τους εκαναν κανονικο εμβολιο

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Πληρωσαν γιατρους για να κανουν μαιμου εμβολια και οι γιατροι τους εκαναν κανονικο εμβολιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:20 δηλαδη τα σιχαματα-γιατροι και πηραν παρανομα λεφτα ΚΑΙ δηλητηριασαν τους ανθρωπους,προκαλωντας τους μελλοντικα εγκεφαλικα,καρδιακα,καρκινους κτλ :011:
Την πάτησες και συ; :smt005:
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Πληρωσαν γιατρους για να κανουν μαιμου εμβολια και οι γιατροι τους εκαναν κανονικο εμβολιο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κορονοϊός: Γιατροί πληρώνονται για να «εμβολιάσουν» αρνητές με νερό αλλά τους κάνουν κανονικό εμβόλιο
Έχω δακρύσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.
Μα δεν πονάει ούτε πρήζεται πάντα το χέρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:11
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.
Έτυχε δηλαδή να τους κάνουν εμβόλια που δεν πονάει το χέρι τους; από όοους που έχω ρωτήσει είναι κοινή παρενέργεια ,της πλάκας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

NewModelArmy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:15 100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά αν ισχύει, κατευθείαν δίκη και ως ποινή κοινωνική εργασία νοσηλευτικό προσωπικό σε ΜΕΘ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:16
Έτυχε δηλαδή να τους κάνουν εμβόλια που δεν πονάει το χέρι τους; από όοους που έχω ρωτήσει είναι κοινή παρενέργεια ,της πλάκας.
:smt018 :smt018
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μου φαίνεται υπερβολή το νούμερο σε πρώτη ανάγνωση, αλλά σαν τρολιά εκ μέρους των ιατρών ήταν ταμάμ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Εμένα δεν πρήστηκε, αλλά στην πρώτη δόση πόνεσε. Για μία μέρα βασικά μόνο, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω προς τα πάνω. Η δεύτερη δόση πάλι που υποτίθεται είχε και τις εντονότερες παρενέργειες, δεν είχα απολύτως τίποτα. Ούτε το χέρι δεν πόνεσε. Αν δεν κοιτούσα μάλιστα την βελόνα να μπαίνει στην δεύτερη δόση, θα πίστευα ότι δεν μου το έκανε καν :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Beria έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:23
NewModelArmy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:15 100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά αν ισχύει, κατευθείαν δίκη και ως ποινή κοινωνική εργασία νοσηλευτικό προσωπικό σε ΜΕΘ
Γιατί ρε τύπε; Για να τους λένε να συνδέσουν το τάδε ψηφιακό όργανο παρακολούθησης στον ασθενή και αυτοί να του δίνουν χειριστήριο από PlayStation;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Feindflug έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:42
Γιατί ρε τύπε; Για να τους λένε να συνδέσουν το τάδε ψηφιακό όργανο παρακολούθησης στον ασθενή και αυτοί να του δίνουν χειριστήριο από PlayStation;
Πάπιες θα βάζουν και θα ξεσκατώνουν
Μέχρι εκεί μπορούν να λειτουργήσουν οι αντιεμβολιαστές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Χασάπηδες γιατροί.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Otto Weininger έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:38
Εμένα δεν πρήστηκε, αλλά στην πρώτη δόση πόνεσε. Για μία μέρα βασικά μόνο, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω προς τα πάνω. Η δεύτερη δόση πάλι που υποτίθεται είχε και τις εντονότερες παρενέργειες, δεν είχα απολύτως τίποτα. Ούτε το χέρι δεν πόνεσε. Αν δεν κοιτούσα μάλιστα την βελόνα να μπαίνει στην δεύτερη δόση, θα πίστευα ότι δεν μου το έκανε καν :lol:
Kαι γω τα ιδια περιπου.

Σε φαση που δεν ειχα καμια παρενεργεια και σκεφτομουν οτι μου εκανε πλασιμπο αντι για κανονικο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλο
Αμφισβητείς το MEGA;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”