Την πάτησες και συ;Καdy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 00:20 δηλαδη τα σιχαματα-γιατροι και πηραν παρανομα λεφτα ΚΑΙ δηλητηριασαν τους ανθρωπους,προκαλωντας τους μελλοντικα εγκεφαλικα,καρδιακα,καρκινους κτλ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πληρωσαν γιατρους για να κανουν μαιμου εμβολια και οι γιατροι τους εκαναν κανονικο εμβολιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Πληρωσαν γιατρους για να κανουν μαιμου εμβολια και οι γιατροι τους εκαναν κανονικο εμβολιο
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Re: Πληρωσαν γιατρους για να κανουν μαιμου εμβολια και οι γιατροι τους εκαναν κανονικο εμβολιο
Έχω δακρύσει.Κορονοϊός: Γιατροί πληρώνονται για να «εμβολιάσουν» αρνητές με νερό αλλά τους κάνουν κανονικό εμβόλιο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν πονάει ούτε πρήζεται πάντα το χέρι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έτυχε δηλαδή να τους κάνουν εμβόλια που δεν πονάει το χέρι τους; από όοους που έχω ρωτήσει είναι κοινή παρενέργεια ,της πλάκας.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:11Μα δεν πονάει ούτε πρήζεται πάντα το χέρι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- NewModelArmy
100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά αν ισχύει, κατευθείαν δίκη και ως ποινή κοινωνική εργασία νοσηλευτικό προσωπικό σε ΜΕΘNewModelArmy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:15 100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ιδανική επεξεργασία ψεκασμένων.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:16Έτυχε δηλαδή να τους κάνουν εμβόλια που δεν πονάει το χέρι τους; από όοους που έχω ρωτήσει είναι κοινή παρενέργεια ,της πλάκας.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:11Μα δεν πονάει ούτε πρήζεται πάντα το χέρι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.
- Cecily Anne
Μου φαίνεται υπερβολή το νούμερο σε πρώτη ανάγνωση, αλλά σαν τρολιά εκ μέρους των ιατρών ήταν ταμάμ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Εμένα δεν πρήστηκε, αλλά στην πρώτη δόση πόνεσε. Για μία μέρα βασικά μόνο, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω προς τα πάνω. Η δεύτερη δόση πάλι που υποτίθεται είχε και τις εντονότερες παρενέργειες, δεν είχα απολύτως τίποτα. Ούτε το χέρι δεν πόνεσε. Αν δεν κοιτούσα μάλιστα την βελόνα να μπαίνει στην δεύτερη δόση, θα πίστευα ότι δεν μου το έκανε κανΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:11Μα δεν πονάει ούτε πρήζεται πάντα το χέρι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί ρε τύπε; Για να τους λένε να συνδέσουν το τάδε ψηφιακό όργανο παρακολούθησης στον ασθενή και αυτοί να του δίνουν χειριστήριο από PlayStation;Beria έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:23Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά αν ισχύει, κατευθείαν δίκη και ως ποινή κοινωνική εργασία νοσηλευτικό προσωπικό σε ΜΕΘNewModelArmy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:15 100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πάπιες θα βάζουν και θα ξεσκατώνουνFeindflug έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:42Γιατί ρε τύπε; Για να τους λένε να συνδέσουν το τάδε ψηφιακό όργανο παρακολούθησης στον ασθενή και αυτοί να του δίνουν χειριστήριο από PlayStation;Beria έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:23Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά αν ισχύει, κατευθείαν δίκη και ως ποινή κοινωνική εργασία νοσηλευτικό προσωπικό σε ΜΕΘNewModelArmy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:15 100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Μέχρι εκεί μπορούν να λειτουργήσουν οι αντιεμβολιαστές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Χασάπηδες γιατροί.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι γω τα ιδια περιπου.Otto Weininger έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:38Εμένα δεν πρήστηκε, αλλά στην πρώτη δόση πόνεσε. Για μία μέρα βασικά μόνο, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω προς τα πάνω. Η δεύτερη δόση πάλι που υποτίθεται είχε και τις εντονότερες παρενέργειες, δεν είχα απολύτως τίποτα. Ούτε το χέρι δεν πόνεσε. Αν δεν κοιτούσα μάλιστα την βελόνα να μπαίνει στην δεύτερη δόση, θα πίστευα ότι δεν μου το έκανε κανΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2021, 10:11Μα δεν πονάει ούτε πρήζεται πάντα το χέρι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2021, 03:44 Ε για να τους πονάει το χέρι μετά 3 μέρες, θα το κατάλαβαν προφανώς. Εκτός αν έχει και το νερο τέτοια παρενέργεια.![]()
Σε φαση που δεν ειχα καμια παρενεργεια και σκεφτομουν οτι μου εκανε πλασιμπο αντι για κανονικο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Αμφισβητείς το MEGA;Beria έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:23Το νούμερο μου φαίνεται πολύ μεγάλοNewModelArmy έγραψε: 10 Οκτ 2021, 12:15 100.000 ψευτοεμβολιασμενοι.Ενας ολοκληρος νομος.Αυτοι θα πηγαινουν στα νοσοκομεια,θα πεθαινουν και θα βγαινει μετα ο Αριστος με τον Καλντρον και θα ανεβαζουν θεματα "Πεθανε πληρως εμβολιασμενος.Για πεταμα το μπολι του κτηνιατρου"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 38 Απαντήσεις