τι ποιητικός
Έχετε πμ.Dasein έγραψε: 07 Μάιος 2019, 14:23 Mου λες πως όταν επιστρέψω θα με ρουφήξεις ολόκληρο.Μου λες πως θέλεις να σου γλείψω το μουνί μικρή μου,ξετσίπωτη κατεργάρα.Ελπίζω πως θα με ξαφνιάσεις καμιά φορά όταν θα κοιμάμαι ντυμένος,πως θα γλιστρίσεις πλάι μου με μια πουτανίστικη λάμψη στα νυσταγμένα σου μάτια,πως θ'ανοίξεις κουμπί κουμπί το παντελόνι μου και θα βγάλεις έξω απαλά το χοντρό καυλί του εραστή σου,πως θα το καταπιείς και με το υγρό σου στόμα θα το ρουφήξεις ώσπου να γίνει ακόμα πιο σκληρό και πιο χοντρό,ώσπου να χύσει στο στόμα σου.Μια νύχτα θα σε ξαφνιάσω κι εγώ όταν κοιμάσαι,θα σηκώσω τις φούστες σου και θα ανοίξω απαλά τα βρακιά σου,κι ύστερα θα ξαπλώσω αθόρυβα δίπλα σου και θα αρχίσω να γλείφω νωχελικά τον θάμνο σου. Θ'αρχίσεις να αναδεύεσαι ανήσυχα όσο θα γλείφω τα χείλη του μουνιού της αγάπης μου.Θα αρχίσεις να βογκάς και να μουγκρίζεις και να αναστενάζεις και να κλάνεις γεμάτη λαγνεία μέσα στον ύπνο σου.Και τότε θα αρχίσω να σε γλείφω ολοένα και πιο γρήγορα σαν πεινασμένος σκύλος, ώσπου το μουνί σου να γίνει μια γλιστερή μάζα και το κορμί σου να σφαδάζει φρενιασμένα.
Δεν την εκτιμάτε. Καλά ρε, θα φωνάξω τον Ζενίθεδρος που είμαι σίγουρος θα τη λατρέψει
Δεν ολοκλήρωσε την σκέψη τουσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 07 Μάιος 2019, 14:33 ποιά μέση ομορφιάμου πάνω που έβγαζα την δάφνη από τον κιμά
όχι βέβαια, ο Δάσκαλος
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 07 Μάιος 2019, 14:33 ποιά μέση ομορφιάμου πάνω που έβγαζα την δάφνη από τον κιμά
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Μάιος 2019, 12:35θα περιμένω!LEONAS έγραψε: 06 Μάιος 2019, 21:41κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Αύγ 2018, 08:23
Θα μου άρεσε πολύ να αντάλλαζα επιστολές με τον αγαπημένο μου.
Το ετοιμαζω

ΕρωτικοτατοSaliveros έγραψε: 08 Μάιος 2019, 21:11Υπάρχει και το κλασικό:
Από την πόρτα σου περνώ, βήχω και ξεροβήχω, και αν δε μ' ανοίξεις για να μπω, σου κατουρώ τον τοίχο.