!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρίσι: Βρωμοξυλο σε ψεκ που πηγε για ψωνια ανεμβολιαστη

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Re: Παρίσι: Βρωμοξυλο σε ψεκ που πηγε για ψωνια ανεμβολιαστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

pikey25 έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:34
Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:30
pikey25 έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:21

Θα διαλεξουν και οι τελευταιοι οταν θα αρχισει να παιρνει φωτια το κωλαρακι τους.
Εγω βλεπω οτι ειναι μεγαλο ρευμα, και παρα πολλα μετανιωμενα χαμστερς εχουν μεγαλυτερη οργη απο ολους
Μου φαίνεται ότι το χεις κάψει τελείως.Δεν επικοινωνείς με την πραγματικότητα.
Παρα πολλους τους κοροιδεψατε με το εμβολιο ! Εσυ μαλλον δεν εχεις επαφη με τον απλο κοσμο στο δρομο.
Μια χαρά επαφή έχω, δεν είναι κανείς "εξοργισμένος με το εμβόλιο". Πλέον οι περισσότεροι κλείνουν ραντεβού και στους εφήβους ενόψει της σχολικής χρονιάς.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Το άλλο το έχουν αφήσει μόνο του νυχτιάτικα; Υπερωρίες κάνει; Πάρτε του ένα σουβλάκι τουλάχιστον.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Αυτος ο χαιλαντερ το παιζει αριστερος και βλεπει παρενεργειες στο συγκεκριμενο νημα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:37

Παρα πολλους τους κοροιδεψατε με το εμβολιο ! Εσυ μαλλον δεν εχεις επαφη με τον απλο κοσμο στο δρομο.
Μια χαρά επαφή έχω, δεν είναι κανείς "εξοργισμένος με το εμβόλιο". Πλέον οι περισσότεροι κλείνουν ραντεβού και στους εφήβους ενόψει της σχολικής χρονιάς.
Είναι πολλοί εξοργισμένοι. Αυτό εδώ είναι απλά ενδεικτικό.

https://twitter.com/mastigion/status/14 ... st_42.html

Ξέρεις τι γίνεται και τι λένε στα νοσοκομεία;
Άβαταρ μέλους
Highlander

GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:40 Αυτος ο χαιλαντερ το παιζει αριστερος και βλεπει παρενεργειες στο συγκεκριμενο νημα;
Όλο το σόι μου είναι αντιΝΔ αριστεροί από ενηλίκους μόνο μία ξαδέρφη έχω που δεν το έχει κάνει που την τελευταία φορά που την είδα όταν πήγα στο χωριό έλεγε κουφά ότι οι εμβολιασμένοι μαγνητίζουν. Σημειωτεον ψήφιζε ΑΝΕΛ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 06 Σεπ 2021, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

η βελβι τι κανει?ολα καλα?τουλαχιστον εφυγε εμβολιασμενη λολ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

GoBack έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:40 Αυτος ο χαιλαντερ το παιζει αριστερος και βλεπει παρενεργειες στο συγκεκριμενο νημα;
Μια χαρά αριστερός είναι. Έχει την άποψή του. Έχει πειστεί και από την προπαγάνδα των πολιτικών την οποία πιστεύει ως επιστημονική κοινότητα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:43
Όλο το σόι μου είναι αντιΝΔ αριστεροί από ενηλίκους μόνο μία ξαδέρφη έχω που δεν το έχει κάνει που την τελευταία φορά που την είδα όταν πήγα στο χωριό έλεγε κουφά ότι οι εμβολιασμένοι μαγνητίζουν. Σημειωτεον ψήφιζε ΑΝΕΛ.
Πιστευεις οτι αξιζει να θυσιαστουν μερικες ζωες στο ονομα της ελευθεριας και των ανθρωπινων δικαιωματων;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:34
Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:33

Γιατί;
Γιατί 6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει το εμβόλιο μόνο στην Ελλάδα με ελάχιστα περιστατικά παρενεργειών, για να μη συζητήσω σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο άλλος συνεχίζει και λέει για εξαγριωμένα χαμστερ.
Εσυ νομιζεις οτι ειναι ελαχιστα, δε τα κατεγραφαν! Ναι, καλυτερα μη το πας σε παγκοσμιο επιπεδο γιατι αν υποθεσουμε τα περιστατικα που υποκαταγραφοντε και εκει, οπως και τους θανατους απο ολες τις αιτιες που αυξηθηκαν αδικαιολογητα, θα πεσετε σε λουπα παλι και θα λετε δεν σχετιζονται.

Φυσικα και ειναι με ενα εμβολιο αναποτελεσματικο και λιγο αχρηστο που ειπε και ο καπραβελος. Μαντεψε σε λιγο καιρο θα ειναι τελειως αχρηστο.
Τοτε θα δουμε ποσοι θα πανε για τριτη δοση και ποσοι για να σας θαψουν στην αμμο ενω παιζουν μπαλα με το κεφαλι σας.
Χαμστερ και guinea pigs θα σας λεω για παντα.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Highlander

Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:42

*Ο λογαριασμός του τουιτερ είναι ακροδεξιού που πιο κάτω ριτουιταρει γιατί να νοσηλεύονται οι αλλοδαποί στα νοσοκομεία μας και ο λογαριασμός του πρώτου γιουτιουμπικου βιντεο ειναι λιακοπουλικος. Η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών είναι υπέρ του εμβολίου, όπως και η ιατρική κοινότητα σαν θεσμικά όργανα. Ούτε και η κυρία στο βίντεο βλέπω να μιλάει ουσιωδώς κατά του εμβολίου. Φυσικά δε μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει ένα 5% ψεκασμενων γιατρών. Υπάρχουν και επιστήμονες που λόγω φανατισμού πιστεύουν διάφορες αντιεπιστημονικές χαζομάρες.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι το εμβόλιο κάνει δουλειά, όταν το 90+% των θανάτων είναι ανεμβολίαστοι τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία ειδικά των ευάλωτων είναι εμβολιασμένη.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Τα στατιστικα δειχνουν οτι η δελτα πετσοκοβει τους διπλοδοσικους και κανουμε προσευχουλα να πιασει το μπουστερ
Άβαταρ μέλους
Highlander

pikey25 έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:47
Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:33

Γιατί;
Γιατί 6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει το εμβόλιο μόνο στην Ελλάδα με ελάχιστα περιστατικά παρενεργειών, για να μη συζητήσω σε παγκόσμιο επίπεδο.
Εσυ νομιζεις οτι ειναι ελαχιστα, δε τα κατεγραφαν! Ναι, καλυτερα μη το πας σε παγκοσμιο επιπεδο γιατι αν υποθεσουμε τα περιστατικα που υποκαταγραφοντε και εκει, οπως και τους θανατους απο ολες τις αιτιες που αυξηθηκαν αδικαιολογητα, θα πεσετε σε λουπα παλι και θα λετε δεν σχετιζονται.

Φυσικα και ειναι με ενα εμβολιο αναποτελεσματικο και λιγο αχρηστο που ειπε και ο καπραβελος. Μαντεψε σε λιγο καιρο θα ειναι τελειως αχρηστο.
Τοτε θα δουμε ποσοι θα πανε για τριτη δοση και ποσοι για να σας θαψουν στην αμμο ενω παιζουν μπαλα με το κεφαλι σας.
Καλά εντάξει τώρα αν ειναι αν βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου ότι "δεν καταγράφονται" κλπ, ενώ ιστοσελίδες όπως το προνιουζ και το μακελειό βγάζουν σαν είδηση μέχρι και ότι ο μίκης θεοδωράκης πιθανότατα απεβίωσε γιατί είχε εμβολιαστεί, είναι γελοίο.
Αν θέλεις να έχεις επαφή με την πραγματικότητα, η πραγματικότητα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανόντων είναι ανεμβολίαστοι τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία και κυρίως των ευάλωτων είναι εμβολιασμένη.
Οι μεταλλάξεις μειώνουν την προστασία, αλλά δεν την εξαλείφουν.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

οι αντιδρασεις της φωνακλαδικης δυνητικα δολοφονικης ψεκ μειοψηφιας, δικαιωνουν την παρεμβαση της παντα κομψης αστυνομιας των Παρισιων
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:52
Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:42

*Ο λογαριασμός του τουιτερ είναι ακροδεξιού που πιο κάτω ριτουιταρει γιατί να νοσηλεύονται οι αλλοδαποί στα νοσοκομεία μας και ο λογαριασμός του πρώτου γιουτιουμπικου βιντεο ειναι λιακοπουλικος. Η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών είναι υπέρ του εμβολίου, όπως και η ιατρική κοινότητα σαν θεσμικά όργανα. Ούτε και η κυρία στο βίντεο βλέπω να μιλάει ουσιωδώς κατά του εμβολίου. Φυσικά δε μου φαίνεται περίεργο να υπάρχει ένα 5% ψεκασμενων γιατρών. Υπάρχουν και επιστήμονες που λόγω φανατισμού πιστεύουν διάφορες αντιεπιστημονικές χαζομάρες.

Τα στατιστικά δείχνουν ότι το εμβόλιο κάνει δουλειά, όταν το 90+% των θανάτων είναι ανεμβολίαστοι τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία ειδικά των ευάλωτων είναι εμβολιασμένη.
Μια μέρα θα δεις αυτό που ποστάρεις και θα το κρίνεις μόνος σου. Σου έχω εμπιστοσύνη.
Θέτεις ζήτημα λογαριασμού ενώ στα βίντεο αυτοί που μιλούν αγνοούν τον λογαριασμό. Κι εγώ μαγείρεψα ωραίο μοσχαράκι σήμερα κοκκινιστό και μάντεψε. Ο χασάπης στο σούπερ μάρκετ που μου το έδωσε είναι ακροδεξιός. Που ξέρεις τι είναι η πλειοψηφία των γιατρών; πρέπει αν είσαι ουσιωδώς κατά του εμβολίου για να μην το κάνεις; Δεν υπάρχει άλλος λόγος; Εγώ τη λέξη ψεκασμένος ξέρω ότι προέρχεται από τους δεξιούς. Αυτοί είναι που ποτέ δεν ψάχνουν την αλήθεια, δεν επιχειρηματολογούν παρά κάνουν επιθέσεις στην προσωπικότητα του άλλου. βγάζουν σλόγκαν και εκμαυλίζουν τον κάθε διάλογο. Αυτό που λέμε αλητεία και σκατοψυχιά είναι χαρακτηριστικό τους. και αυτή η λέξη πηγάζει από αυτούς.
Έξανες και λογικά άλματα, και σπασμωδική προσπάθεια να συνδέσεις πράγματα και μοιάζει σαν να προσπαθείς με πώρωση να διατηρήσεις πεισμένο τον εαυτό σου. Δίχως να έχεις λογικό ειρμό και αρκετές πληροφορίες ώστε να στηρίξεις κάτι ή να απορρίψεις σύμφωνα με ότι ακούς.

Δεν είδες καθόλου τα βίντεο και τους λες ψεκασμένους εξ ορισμού γιατί κριτικάρουν τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και εκφράζουν ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Τα οποία δεν έχουν δοκιμαστεί σωστά. Ένα πήρε άδεια πρόσφατα ενώ ήδη είχε χορηγηθεί σε εκατομμύρια ανθρώπους. Αν δεν βλέπεις ένα οικονομικό παιχνίδι πίσω από αυτό καλώς. Μην το βλέπεις.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:56
pikey25 έγραψε: 06 Σεπ 2021, 01:47

Καλά εντάξει τώρα αν ειναι αν βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου ότι "δεν καταγράφονται" κλπ, ενώ ιστοσελίδες όπως το προνιουζ και το μακελειό βγάζουν σαν είδηση μέχρι και ότι ο μίκης θεοδωράκης πιθανότατα απεβίωσε γιατί είχε εμβολιαστεί, είναι γελοίο.
Αν θέλεις να έχεις επαφή με την πραγματικότητα, η πραγματικότητα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των θανόντων είναι ανεμβολίαστοι τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία και κυρίως των ευάλωτων είναι εμβολιασμένη.
Οι μεταλλάξεις μειώνουν την προστασία, αλλά δεν την εξαλείφουν.
Φυσικα και δεν καταγραφονταν. Τους ξερω πολυ καλα, δεν ειναι τυχαιο που μιλησαν οταν πηραν τα χαρτια αναστολης.
Οπως και σας εδω σας καταλαβαμε τι ρολο βαρατε, οταν παπαγαλιζατε για το ασφαλες εμβολιο.
Το ασφαλες εμβολιο μονο ασφαλες δεν ειναι.
In 1.7+ mil persons in Israel, BNT162b2 vaccine associated with increased risk of myocarditis (risk ratio, 3.24), adenopathy, appendicitis, herpes zoster; in comparison, Covid-19 increased the risks of myocarditis (risk ratio, 18.28), pericarditis, arrhythmia, deep-vein thrombosis, pulmonary embolism, myocardial infarction, intracranial hemorrhage, and thrombocytopenia.
https://nej.md/2Xd7E1p
Ενω οταν τελειωσει η ανοσια τους εχουν μεγαλυτερο κινδυνο και να ξανακολλησουν και να νοσησουν σοβαρα.
Οι μεταλλαξεις θα ξεφυγουν απο τα εμβολια, και ειτε την κανεις την επομενη δοση ειτε οχι, εχεις μπει σε σπιραλ θανατου, το εχω ξαναγραψει.
Οποτε ασε τις παπαριες για τους ευαλωτους που ειναι προστατευμενοι.

Πες για ποιο λογο λοιπον βαζεις κινδυνο σε πληθυσμο ο οποιος αν δεν εκανε το εμβολιο θα το περναγε ηπια και του το επιβαλλεις ?

Ασε μην απαντησεις κλεισε την μουσικη στη μαγαζια μπετοστοκε, και μετα κλεισε και τα μαγαζια τελειως αλλα επετρεψε την μουσικη.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”