!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τι πλένουμε τον πωπό;
Re: Με τι πλένουμε τον πωπό;
ψηφίστε ρε να βοηθήσετε την επιστήμη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μονο συρματοβουρτσα.
100-120-150-180-220 και δρόμο τον ανήφορο μετά.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:58 ...
Συμφωνώ. Και μια στο εξάμηνο με ένα γιαλοχαρτάκι, το ψιλό το εκατοτριαντάρι, ένα τσούκου τσούκου, παίρνεις τα χοντρά και τέρμα.
130 γυαλόχαρτο δεν υπάρχει μάστορα.
(Όχι ότι έχει σημασία,αλλά και καλά ότι τα ξέρω αυτά
ρε συ με είχε πάρει ο πατέρας μου στη δουλειά και πάντα μου έδινε ένα κομμάτι ορθογώνιο ξέρεις να τρίβω τοίχους ή ντουλαπόφυλλα. Δεν μιλάω για τριβίδι με το μαύρο το σκληρό που είναι για το σωβαντισμένο και πριν από το σπατουλάρισμα. Τα έχω ξεχάσει τα νούμερα. Έψαχνα στο γκουγκλ λίγο πριν ποστάρω για να πάρω μια γρήγορη ιδέα αλλά με πάει σε εμπορικά και τιμές και τέτοια. Από αυτά έπιασε κάτι το μάτι μου και το ποσταρα στην τύχη. Έψαξα πάντως, προσπάθησα να έχει μια αληθοφάνεια το ποστwaldorf έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:10100-120-150-180-220 και δρόμο τον ανήφορο μετά.Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:58 ...
Συμφωνώ. Και μια στο εξάμηνο με ένα γιαλοχαρτάκι, το ψιλό το εκατοτριαντάρι, ένα τσούκου τσούκου, παίρνεις τα χοντρά και τέρμα.
130 γυαλόχαρτο δεν υπάρχει μάστορα.
(Όχι ότι έχει σημασία,αλλά και καλά ότι τα ξέρω αυτά).
Πες μία ρε. Μικρά νούμερα πιο ψηλό και μεγάλα νούμερα πιο χοντρό; Το σμιρδόπανο (το βυσσινί) έχει ίδια νούμερα; Το μαύρο πάλι που ανέφερα;
Μικρά νούμερα πιο χοντρό,όσο μεγαλώνει το νούμερο τόσο πιο ψιλό το χαρτί.
Ξεκινάς από 16 ή 24 πατόχαρτο (το μαύρο που λες για σοβά) και δρόμο τον ανήφορο.
Στα ίδια νούμερα μπορείς να βρείς όμως και πολλά διαφορετικά χαρτιά ανάλογα τη δουλειά που θέλεις να κάνεις.
Οπότε ένα κατοστάρι πατόχαρτο,σιλερόχαρτο,ντουκόχαρτο,φρικατ ή ό,τι άλλο,παρόλο που έχουν την ίδια κοκκομετρία δεν κάνουν όλα για τις ίδιες δουλειές.
Τα νούμερα μπορούν σε ντουκόχαρτα να φτάσουν μέχρι 12 ή και 24000...
Να φανταστείς το χέρι μου είναι πιο σκληρό από ένα φρικατ 120-150,αν δηλαδή ήταν λείο και ομοιόμορφο δεν θα χρειαζόμουν χαρτιά για να τρίψω.
(Μικρή επιφάνεια με παρετίνη την έχω τρίψει όντως με γυμνό χέρι και είχε καλό αποτέλεσμα!)
Ξεκινάς από 16 ή 24 πατόχαρτο (το μαύρο που λες για σοβά) και δρόμο τον ανήφορο.
Στα ίδια νούμερα μπορείς να βρείς όμως και πολλά διαφορετικά χαρτιά ανάλογα τη δουλειά που θέλεις να κάνεις.
Οπότε ένα κατοστάρι πατόχαρτο,σιλερόχαρτο,ντουκόχαρτο,φρικατ ή ό,τι άλλο,παρόλο που έχουν την ίδια κοκκομετρία δεν κάνουν όλα για τις ίδιες δουλειές.
Τα νούμερα μπορούν σε ντουκόχαρτα να φτάσουν μέχρι 12 ή και 24000...
Να φανταστείς το χέρι μου είναι πιο σκληρό από ένα φρικατ 120-150,αν δηλαδή ήταν λείο και ομοιόμορφο δεν θα χρειαζόμουν χαρτιά για να τρίψω.
(Μικρή επιφάνεια με παρετίνη την έχω τρίψει όντως με γυμνό χέρι και είχε καλό αποτέλεσμα!)
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:35Πες και για το στοματικό ρε που τα βάζουμε στο στόμα. (Τα αντικείμενα έτσι; Που βρίσκονται κοντά μας. Μην παρεξηγηθώΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:06 Πρωκτικό στάδιο
Το πρωκτικό στάδιο αφορά βρέφη και νήπια μεταξύ 1 έως 3 έτους. Σε αυτή τη φάση της ζωής του, το παιδί καλείται να αποκτήσει τον έλεγχο των σφιγκτήρων της ενούρησης και της αφόδευσης. Μέσω αυτής της μηχανικής ο πρωκτός αποτελεί πηγή ανακούφισης, άρα και ευχαρίστησης. Η σύγκρουση που προκύπτει απ’ την συγκράτηση των περιττωμάτων μέχρι την τελική ανακούφιση, λειτουργεί ως αφροδισιακό, εξαιτίας των βλεννογόνων μεμβρανών στην συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή σε αυτές τις ηλικίες η εκπαίδευση όσον αφορά την τουαλέτα από τους γονείς είναι επιτακτική, μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από αντιδράσεις. Η πίεση είναι μεγάλη και μπορεί το παιδί να συνδέσει την αφόδευση με την απώλεια ενός σημαντικού πράγματος. Η καθήλωση σε αυτό το στάδιο μπορεί να οδηγήσει το άτομο να αναπτύξει στην ενήλικη ζωή του συμπεριφορές φιλαργυρίας, τσιγκουνιάς ή ακόμη και να εμφανίσει σημάδια κατάθλιψης.
https://www.mama365.gr/35470/ta-5-stadi ... n-pai.html)
.
Ποιά αντικείμενα ρε αντικείμενε.....
Είναι δυνατόν το κάθε παιδί που μαθαίνει τον κόσμο ..... βάζοντάς τον στο στόμα.....
να μήν έχει δοκιμάσει τα σκατοκάτουρά του ;;; .τα μυξοκεριά τών μυταυτιών του ;;;
Οι παροιμίες του στύλ.....ο καθένας τη μύξα του την έχει γιά βούτυρο.....τυχαία βγήκαν ;;;
Απλά δεν το θυμάται.....οταν εξερευνούσε τις γκουρμέ 50 αποχρώσεις και γεύσεις τών κουραδούρων του.....
Γιά να μήν κωλοτρίβεσαι μέ το χαρτί καί πληγώνεις τήν σουφτρέλλα σου.....
όταν δεν έχεις την ευκαιρία γιά να τον σφουγγαρίσεις.....
να χύνεις 2 σταγόνες νερό στον κωλοχάρτη γιά να μαλακώνει την εφαψία.....
Οταν λές του αλλουνού άν βάζει το σαπούνι στόν κώλο.....εννοείς στή χαράδρα ή μέσα ;;; .
Βλέπω Κωλοχαρακτήρες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 19:18Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:35Πες και για το στοματικό ρε που τα βάζουμε στο στόμα. (Τα αντικείμενα έτσι; Που βρίσκονται κοντά μας. Μην παρεξηγηθώΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:06 Πρωκτικό στάδιο
Το πρωκτικό στάδιο αφορά βρέφη και νήπια μεταξύ 1 έως 3 έτους. Σε αυτή τη φάση της ζωής του, το παιδί καλείται να αποκτήσει τον έλεγχο των σφιγκτήρων της ενούρησης και της αφόδευσης. Μέσω αυτής της μηχανικής ο πρωκτός αποτελεί πηγή ανακούφισης, άρα και ευχαρίστησης. Η σύγκρουση που προκύπτει απ’ την συγκράτηση των περιττωμάτων μέχρι την τελική ανακούφιση, λειτουργεί ως αφροδισιακό, εξαιτίας των βλεννογόνων μεμβρανών στην συγκεκριμένη περιοχή. Επειδή σε αυτές τις ηλικίες η εκπαίδευση όσον αφορά την τουαλέτα από τους γονείς είναι επιτακτική, μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από αντιδράσεις. Η πίεση είναι μεγάλη και μπορεί το παιδί να συνδέσει την αφόδευση με την απώλεια ενός σημαντικού πράγματος. Η καθήλωση σε αυτό το στάδιο μπορεί να οδηγήσει το άτομο να αναπτύξει στην ενήλικη ζωή του συμπεριφορές φιλαργυρίας, τσιγκουνιάς ή ακόμη και να εμφανίσει σημάδια κατάθλιψης.
https://www.mama365.gr/35470/ta-5-stadi ... n-pai.html)
.
Ποιά αντικείμενα ρε αντικείμενε.....![]()
Είναι δυνατόν το κάθε παιδί που μαθαίνει τον κόσμο ..... βάζοντάς τον στο στόμα.....
να μήν έχει δοκιμάσει τα σκατοκάτουρά του ;;; .τα μυξοκεριά τών μυταυτιών του ;;;
Οι παροιμίες του στύλ.....ο καθένας τη μύξα του την έχει γιά βούτυρο.....τυχαία βγήκαν ;;;![]()
Απλά δεν το θυμάται.....οταν εξερευνούσε τις γκουρμέ 50 αποχρώσεις και γεύσεις τών κουραδούρων του.....
Γιά να μήν κωλοτρίβεσαι μέ το χαρτί καί πληγώνεις τήν σουφτρέλλα σου.....
όταν δεν έχεις την ευκαιρία γιά να τον σφουγγαρίσεις.....![]()
να χύνεις 2 σταγόνες νερό στον κωλοχάρτη γιά να μαλακώνει την εφαψία.....![]()
Οταν λές του αλλουνού άν βάζει το σαπούνι στόν κώλο.....εννοείς στή χαράδρα ή μέσα ;;; .![]()
Βλέπω Κωλοχαρακτήρες.....![]()
.
Εννοώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 01 Σεπ 2021, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Obi Wan Iakobi
Ακουαφορτε.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
πιεστικο 250 bar για αρχη, και μετα το σβουρακι με συρματοβουρτσα, τη μαλακη, με τις κιτρινες τριχες, ειναι ευαισθητο το κωλαρακι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Την αμμοβολη την κρατας εφεδρεια για δυσκολες περιπτωσεις?Ασέβαστος έγραψε: 02 Σεπ 2021, 09:10 πιεστικο 250 bar για αρχη, και μετα το σβουρακι με συρματοβουρτσα, τη μαλακη, με τις κιτρινες τριχες, ειναι ευαισθητο το κωλαρακι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
οπως οι γάτες
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
πφφφ, πολυ σκονη, δεν χρησιμοποιω.
στα ζορικα, αυτη ειναι η λυση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
πολύ καλή λύση επίσης, είναι το σμυριδόπανο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:46 Ακριβώς. Μπορείς να βγάλεις και το τηλεφωνάκι και να το ρίχνει με πιο πολύ πίεση. Άμα χαλαρώσεις λίγο και ανοίξει ο σφιχτήρας, θα μπει με πίεση μέσα.
παίρνεις το νερό και αφήνεσαι χαλαρά να βγει αυτό που μπήκε στο άντερο. βγαίνει μαζί με υπολείμματα σκατού που τα βλέπεις. Συχνά κάτι βλέννες κίτρινες ξέρεις και κιτρινισμένο νερό. ξανά και ξανά και έχεις υγεία λέμε.
Αλλά μια φορά που είχα κοιμηθεί σε κάτι φίλες, ζευγάρι ήτανε. μπήκα στην μπανιέρα... α ναι.Παιζότανε το αν θα ικανοποιήσω την καθημερινή μου συνήθεια ή θα θα την αγνοήσω επειδή δεν είναι ο χώρος μου και δεν θα βολευτώ. Ωστόσο επικρατεί πάντα το αυτιστικό μου και πρέπει να πλυθώ.
Αφήνω το παντελόνι με τις κάλτσες πάνω στο πλυντήριο και τελικά μπαίνω. Όπως έκανα αυτή τη δουλειά βγήκε κανονικό κουραδάκι ακτίνας δύο πόντων και μήκος τρεις τέσσερεις πόντους. Εκεί είναι να είσαι γρήγορος και να μην αγχώνεσαι. Να σκέφτεσαι πως να το πιάσεις τώρα με το χαρτί και να πελαγώνεις. Το βουτάω κανονικά με τα δάχτυλα και το ρίχνω με τη μία στη λεκάνη που ήταν δίπλα ακριβώς. Έκανε και πλοπ! Κάνω τη δουλειά μου και βουτάω και μια μεγάλη πετσέτα που κρεμότανε εκεί για το μπάνιο, όχι για τα χέρια. απαλές στεγνωτικές κινήσεις με πιτσιλωτή επαφή όχι κανονικό σκούπισμα με τριβή, γιατί σιχαίνεσαι και λίγο τι μπορεί να έχει ο άλλος. Το ίδιο και μέσα στον κώλο να τον νιώσεις στεγνό. Την ξαναέβαλα όπως την είχαν
και έβρεξα ελαφρά τα χέρια και τα τίναξα, για να το παίξω έξω ότι θέλω λίγο χαρτί κουζίνας για τα χέρια. Μου λένε "καθαρές είναι πάντως οι πετσέτες μέσα, όλες". Λέω "εντάξει μωρέ, τα τίναξα και λίγο... ΟΚ".
Υπέροχη περιγραφή συνολικά!
Με bold και underline τα σημεία που γέλασα λίγο παραπάνω.
ταβανόβουρτσα
Spoiler
αλλά πλέον δεν μου κάνει τίποτα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ