Παίζει σε όλες τις τάσεις στο Twitter,Yochanan έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:49![]()
![]()
![]()
απρόσμενα καλό χωρατό απο ούτις. θα τιλτάρει σε λίγο από την υπερθέρμανση αλλά άξιζε
Η φωτο
Με το αναλογα απολυτως δικαιολογημένο κράξιμο στο Κουλισταν από ΟΛΟΥΣ

Παίζει σε όλες τις τάσεις στο Twitter,Yochanan έγραψε: 01 Αύγ 2021, 10:49![]()
![]()
![]()
απρόσμενα καλό χωρατό απο ούτις. θα τιλτάρει σε λίγο από την υπερθέρμανση αλλά άξιζε

είπα κι εγώ
Εννοείται ότι έτσι πρέπει...Γαληνός έγραψε: 01 Αύγ 2021, 13:21 Παίζει σε όλες τις τάσεις στο Twitter,
Η φωτο
Με το αναλογα απολυτως δικαιολογημένο κράξιμο στο Κουλισταν από ΟΛΟΥΣ
Εσείς είστε καλά ;
Πολύ σημαντικό, έχεις απόλυτο δίκιο.BigChiefWahoo έγραψε: 01 Αύγ 2021, 14:09 Τους πυροσβέστες,κανονικούς και εθελοντές,σκέφτομαι,που με τέτοια ζέστη έχουν να παλέψουν και με τη φωτιά![]()
Ελπίζω και εύχομαι να βγούνε όλοι σώοι και αβλαβείς.
Ναι φίλε μου, σ'ευχαριστώ που ρωτάς.
Σε σκεφτήκαμε από την πρώτη στιγμή,μόλις ακούσαμε φωτιά στην Πάτρα.
BigChiefWahoo έγραψε: 01 Αύγ 2021, 14:27Σε σκεφτήκαμε από την πρώτη στιγμή,μόλις ακούσαμε φωτιά στην Πάτρα.
Χαίρομαι που είσαι καλά και ταυτόχρονα λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που έχασαν περιουσίες.
Για βιαστές παιδιών και για εμπρηστές δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους κρεμάνε.
Αυτοί οι δρόμοι πάνε προς τα εκεί χωριά από το Αίγιο.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2021, 13:09να βάλουν GPS και τα πυροσβεστικά και να ξέρουν από πριν από που μπορούν να περάσουν και που όχι.πήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2021, 13:08και πες οτι υπαρχει και στελνει σημα. τι θα αλλαξει?mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2021, 13:05 Κανάς δορυφόρος με ΑΙ δεν παίζει να αναγνωρίζει πυρκαγιές άμεσα και να στέλνει σήμα;
![]()
![]()
https://twitter.com/VICTSERGE/status/14 ... 4131759111
Γι' αυτό και ανέβασα στη θεματική "εγκληματικότητα" το νήμα.