!!! DEVELOPMENT MODE !!!
luben retrolletarios
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: luben retrolletarios
Παρακαταθήκη για την επόμενη γενεά, γιατί τίποτε δεν άλλαξε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Nero
ο retrolletarios κέρδισε το δικαίωμα να το γράφει όπως θέλει. Επιτελεί μεγάλο έργο
Bλέπω λίγο το πρώτο βίντεο. Ως παιδιά, δεν είχαμε παιδικό κάθισμα στο αμάξι, δεν φορούσαμε ζώνη πίσω που καθόμασταν, και οι γονείς μας κάπνιζαν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ είμασταν κι εμείς.
Ordem e Progresso.
Έχεις ένα δίκιο, διότι το γράφεις φωνητικά, όπως θα το προφέρει ο ρετρολετάριος. Η αλήθεια είναι πως ακόμα στην Ελλάδα έτσι το λένε. Οπότε, μαζί σου.Nero έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:03ο retrolletarios κέρδισε το δικαίωμα να το γράφει όπως θέλει. Επιτελεί μεγάλο έργο
Ordem e Progresso.
-
Nero
Θα ήθελα σχόλιο ειδικού καραμπαμπολόγου για το 3, τις κοκορομαχίες.Cavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:05 Bλέπω λίγο το πρώτο βίντεο. Ως παιδιά, δεν είχαμε παιδικό κάθισμα στο αμάξι, δεν φορούσαμε ζώνη πίσω που καθόμασταν, και οι γονείς μας κάπνιζαν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ είμασταν κι εμείς.
Cock Mananger....
Ωραίος ο μάγκας, πολύ σωστή δουλειά έκανε. Στις Φιλιππίνες μια δόση, το έχω ξαναναφέρει, με έναν κολλητό παίξαμε έναν κόκορα που έχασε, και ο φίλος μου νευρίασε και δώσαμε έναν σκασμό λεφτά να αγοράσουμε τον πετεινό να τον φάμε. Τον φάγαμε πάνω στο σκάφος.Nero έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:08Θα ήθελα σχόλιο ειδικού καραμπαμπολόγου για το 3, τις κοκορομαχίες.
Cock Mananger....
Ordem e Progresso.
-
Ορέστης 35
Ελληνισμος παντου.Cavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:17Ωραίος ο μάγκας, πολύ σωστή δουλειά έκανε. Στις Φιλιππίνες μια δόση, το έχω ξαναναφέρει, με έναν κολλητό παίξαμε έναν κόκορα που έχασε, και ο φίλος μου νευρίασε και δώσαμε έναν σκασμό λεφτά να αγοράσουμε τον πετεινό να τον φάμε. Τον φάγαμε πάνω στο σκάφος.Nero έγραψε: 26 Μάιος 2019, 13:08Θα ήθελα σχόλιο ειδικού καραμπαμπολόγου για το 3, τις κοκορομαχίες.
Cock Mananger....
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 3493 Προβολές