E άμα τα αφήσεις στο συρτάρι δε θα γίνει τίποτε.
Πήγαινε στους γρίφους, σπάσε τα σε μικρά κομμάτια για να μη φαινεται το συνολικό, και βάλε τα.
Ξέρω βρε συ.Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2018, 22:11
E άμα τα αφήσεις στο συρτάρι δε θα γίνει τίποτε.
Πήγαινε στους γρίφους, σπάσε τα σε μικρά κομμάτια για να μη φαινεται το συνολικό, και βάλε τα.
Μπομπα τα λεγανε παλια.wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2018, 20:29 Μία άλλη αφασία που μου έχει τύχει είναι να βάλω λάθος νούμερο σε ιπποδρομιακό σκορ-4. Πήρα 6000 ευρά από το λάθος !
Και μία άλλη πρόσφατη αφασία ήταν η εξής:
Παίζω στο πρακτορείο δύο ευρώ ένα Εγγλέζικο άλογο που απέδιδε 5.00.
Κερδίζει, πάω να εισπράξω 10 μου δίνουν 100 !
Τι είχε γίνει ;
Σκέφτηκα computer bug και εξαφανίζομαι δρομέως με τα 100 - κρίση γαρ, ισοδυναμούσαν με ένα χριστουγεννιάτικο μπόνους Τσίπρα.
Παίρνω όμως τηλέφωνο έναν άλλο πράκτορα φίλο μου και του λέω "ρε συ τι έγινε ;"
Σκέφτεται αυτός λίγο, κοιτάει και τα αποτελέσματα και μου λέει "Κοίτα τι έγινε. Έπαιξες Αγγλία αλλά η πρακτόρισσα η δικιά σου είχε το τερματικό στη θέση Γαλλία και εσύ έπαιξες μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία ενώ νόμιζες ότι παίζεις την Εγγλέζικη. Το άλογο σου είχε το νούμερο 6 και κέρδισε αλλά στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί νούμερο 6, το οποίο ήταν υπερ-φάντασμα, πλήρωσε 50.00. Επί 2 ίσον 100 ευρώ".
Ναι, μπόμπα, νύχι, φαντομάς ...Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2018, 22:35Μπομπα τα λεγανε παλια.wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2018, 20:29 Μία άλλη αφασία που μου έχει τύχει είναι να βάλω λάθος νούμερο σε ιπποδρομιακό σκορ-4. Πήρα 6000 ευρά από το λάθος !
Και μία άλλη πρόσφατη αφασία ήταν η εξής:
Παίζω στο πρακτορείο δύο ευρώ ένα Εγγλέζικο άλογο που απέδιδε 5.00.
Κερδίζει, πάω να εισπράξω 10 μου δίνουν 100 !
Τι είχε γίνει ;
Σκέφτηκα computer bug και εξαφανίζομαι δρομέως με τα 100 - κρίση γαρ, ισοδυναμούσαν με ένα χριστουγεννιάτικο μπόνους Τσίπρα.
Παίρνω όμως τηλέφωνο έναν άλλο πράκτορα φίλο μου και του λέω "ρε συ τι έγινε ;"
Σκέφτεται αυτός λίγο, κοιτάει και τα αποτελέσματα και μου λέει "Κοίτα τι έγινε. Έπαιξες Αγγλία αλλά η πρακτόρισσα η δικιά σου είχε το τερματικό στη θέση Γαλλία και εσύ έπαιξες μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία ενώ νόμιζες ότι παίζεις την Εγγλέζικη. Το άλογο σου είχε το νούμερο 6 και κέρδισε αλλά στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί νούμερο 6, το οποίο ήταν υπερ-φάντασμα, πλήρωσε 50.00. Επί 2 ίσον 100 ευρώ".
Εξαρτάται.
Παλιά ναι ήταν καλό περιοδικό αυτό.Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2018, 23:01 Παλια μελετωντας το περιοδικο Γκανιαν μπορουσες να κανεις καλη προβλεψη.
Στο πάντοκ, αλλά στο Φάληρο ήσουνα δίπλα και με το going down. Μίλαγες και με τους τζόκεϋ καμιά φορά ή άκουγες τις συζητήσεις τους. Μιά φορά λέει ένας σε έναν άλλον "θα με αφήσεις ;" και του λέει ο άλλος "ναί". Λέω λοιπόν εγώ "έτσι είσαστε πουλάκια μου ;" και πήγα και έπαιξα το άλογο του πρώτου τζόκεϋ.
Αυτό δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι η κλήρωση δεν γίνεται ένα-ένα νουμεράκι, όπως φαίνεται δηλαδή. Βγαίνουν και τα 20 στιγμιαία στις 5.00 και κάτι.wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:45 Το κίνο υπ' όψιν κληρώνει κάθε πέντε λεπτά αλλά στο μεταξύ διάστημα η γεννήτρια αριθμών δεν σταματάει.
Βγάζει συνέχεια νούμερα, μόνο που δεν τα δείχνει στις οθόνες. Δείχνει μόνο αυτά που βγαίνουν τη στιγμή που γίνεται το παιχνίδι. Άρα μεταξύ 5.00 και 5.05 γίνονται κάποιες εκατοντάδες κληρώσεις, ή και περισσότερες.
Ε βέβαια αλλά το computer τρέχει συνέχεια.Spiros252 έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:31Αυτό δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι η κλήρωση δεν γίνεται ένα-ένα νουμεράκι, όπως φαίνεται δηλαδή. Βγαίνουν και τα 20 στιγμιαία στις 5.00 και κάτι.wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:45 Το κίνο υπ' όψιν κληρώνει κάθε πέντε λεπτά αλλά στο μεταξύ διάστημα η γεννήτρια αριθμών δεν σταματάει.
Βγάζει συνέχεια νούμερα, μόνο που δεν τα δείχνει στις οθόνες. Δείχνει μόνο αυτά που βγαίνουν τη στιγμή που γίνεται το παιχνίδι. Άρα μεταξύ 5.00 και 5.05 γίνονται κάποιες εκατοντάδες κληρώσεις, ή και περισσότερες.