!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Τζοκερ τζακποτ (ντοτ κομ ντοτ τζιαρ)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

wooded glade έγραψε: 04 Αύγ 2018, 21:42
Υπάρχουν διάφορα που δεν προλαβαίνω.
Αλλά θέλει συζήτηση.

E άμα τα αφήσεις στο συρτάρι δε θα γίνει τίποτε.
Πήγαινε στους γρίφους, σπάσε τα σε μικρά κομμάτια για να μη φαινεται το συνολικό, και βάλε τα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2018, 22:11
wooded glade έγραψε: 04 Αύγ 2018, 21:42
Υπάρχουν διάφορα που δεν προλαβαίνω.
Αλλά θέλει συζήτηση.

E άμα τα αφήσεις στο συρτάρι δε θα γίνει τίποτε.
Πήγαινε στους γρίφους, σπάσε τα σε μικρά κομμάτια για να μη φαινεται το συνολικό, και βάλε τα.
Ξέρω βρε συ.
Για πράγματα που δεν ξέρω, δεν γράφω.
Έχω ένα φίλο που μου ζήταγε πράγματα που με ξεπερνούν, του είπα δεν ξέρω, τελείωσε.
Εδώ μιλάμε για κάποιες σχετικά χρονοβόρες διαδικασίες που δεν προλαβαίνω, αλλά οπωσδήποτε είναι κάτι που θέλει εντατική συνεργασία.
Για αππάκια μιλάμε βασικά, είναι ο τελικός στόχος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2018, 20:29 Μία άλλη αφασία που μου έχει τύχει είναι να βάλω λάθος νούμερο σε ιπποδρομιακό σκορ-4. Πήρα 6000 ευρά από το λάθος !
Και μία άλλη πρόσφατη αφασία ήταν η εξής:
Παίζω στο πρακτορείο δύο ευρώ ένα Εγγλέζικο άλογο που απέδιδε 5.00.
Κερδίζει, πάω να εισπράξω 10 μου δίνουν 100 !
Τι είχε γίνει ;
Σκέφτηκα computer bug και εξαφανίζομαι δρομέως με τα 100 - κρίση γαρ, ισοδυναμούσαν με ένα χριστουγεννιάτικο μπόνους Τσίπρα.
Παίρνω όμως τηλέφωνο έναν άλλο πράκτορα φίλο μου και του λέω "ρε συ τι έγινε ;"
Σκέφτεται αυτός λίγο, κοιτάει και τα αποτελέσματα και μου λέει "Κοίτα τι έγινε. Έπαιξες Αγγλία αλλά η πρακτόρισσα η δικιά σου είχε το τερματικό στη θέση Γαλλία και εσύ έπαιξες μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία ενώ νόμιζες ότι παίζεις την Εγγλέζικη. Το άλογο σου είχε το νούμερο 6 και κέρδισε αλλά στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί νούμερο 6, το οποίο ήταν υπερ-φάντασμα, πλήρωσε 50.00. Επί 2 ίσον 100 ευρώ".
Μπομπα τα λεγανε παλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2018, 22:35
wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2018, 20:29 Μία άλλη αφασία που μου έχει τύχει είναι να βάλω λάθος νούμερο σε ιπποδρομιακό σκορ-4. Πήρα 6000 ευρά από το λάθος !
Και μία άλλη πρόσφατη αφασία ήταν η εξής:
Παίζω στο πρακτορείο δύο ευρώ ένα Εγγλέζικο άλογο που απέδιδε 5.00.
Κερδίζει, πάω να εισπράξω 10 μου δίνουν 100 !
Τι είχε γίνει ;
Σκέφτηκα computer bug και εξαφανίζομαι δρομέως με τα 100 - κρίση γαρ, ισοδυναμούσαν με ένα χριστουγεννιάτικο μπόνους Τσίπρα.
Παίρνω όμως τηλέφωνο έναν άλλο πράκτορα φίλο μου και του λέω "ρε συ τι έγινε ;"
Σκέφτεται αυτός λίγο, κοιτάει και τα αποτελέσματα και μου λέει "Κοίτα τι έγινε. Έπαιξες Αγγλία αλλά η πρακτόρισσα η δικιά σου είχε το τερματικό στη θέση Γαλλία και εσύ έπαιξες μία ταυτόχρονα διεξαγόμενη Γαλλική ιπποδρομία ενώ νόμιζες ότι παίζεις την Εγγλέζικη. Το άλογο σου είχε το νούμερο 6 και κέρδισε αλλά στη Γαλλία κέρδισε κι εκεί νούμερο 6, το οποίο ήταν υπερ-φάντασμα, πλήρωσε 50.00. Επί 2 ίσον 100 ευρώ".
Μπομπα τα λεγανε παλια.
Ναι, μπόμπα, νύχι, φαντομάς ...
Ορέστης 35

Οι παθιασμενοι τζογαδοροι δεν παιζουν ποτε φαβορι.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2018, 22:40 Οι παθιασμενοι τζογαδοροι δεν παιζουν ποτε φαβορι.
Εξαρτάται.
Εγώ δεν παίζω φαβορί για να παίζω λίγα και αν είναι να κερδίσω να πάρω κάτι.
Αλλά είτε κόβουν τα είδη στοιχήματος που προσφέρονται για τέτοιο παιχνίδι, είτε κόβουν δραματικά τις αποδόσεις.
Έχει παραχουντέψει το πράγμα και είναι animals οι τζογαδόροι.
Γιατί αν δεν τους ταϊζεις τους οπαπάκηδες κλπ, με τι προσόντα θα σε κλέψουν μετά ;
Έχω την αμυδρά εντύπωση ότι μέχρι τις προϊντερνετικές μέρες οι μπουκ δεν ήξεραν με τι μεγέθους κορόϊδα έχουν να κάνουν, ψαχνόντουσαν βασικά. Μετά ξαμολήθηκαν με την ανοχή και του κράτους, ή μάλλον ξαμολήθηκε και το κράτος παράλληλα να φορολογεί (τη χασούρα !).
Εξαίρεση είναι η Αγγλία αλλά κι αυτοί κόπανοι είναι. Στην Αγγλία υπάρχει μία παράδοση υποτυπώδους έστω σεβασμού προς τον στοιχηματία. Είναι η βασίλισσα με τα άλογα, ήταν ο Μπλαίρ που έβγαινε μερικές φορές στην τηλεόραση και έδινε προγνωστικά για το ποδόσφαιρο (καλά !), ήταν ο Ρόμπιν Κούκ που έγραφε στήλη για τον ιππόδρομο σε μιά εφημερίδα, ήταν διάφοροι. Αλλά και οι Εγγλέζοι το ίδιο βλάκες είναι και τους τρώνε. Πόσο μάλλον οι υπόλοιποι και πόσο μάλλον οι Έλληνες !
Ορέστης 35

Παλια μελετωντας το περιοδικο Γκανιαν μπορουσες να κανεις καλη προβλεψη.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

wooded glade έγραψε: 04 Αύγ 2018, 20:13
φόρμουλα.

Δασωμένε εισαι τζινιους για λόγους που δεν φαντάζεσαι

Τέλος
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Αύγ 2018, 23:01 Παλια μελετωντας το περιοδικο Γκανιαν μπορουσες να κανεις καλη προβλεψη.
Παλιά ναι ήταν καλό περιοδικό αυτό.
Αλλά και να κάνεις καλή πρόβλεψη τι θα πάρεις ; Πέφτει σφαγιαστική γκανιότα.
Επίσης παλιά στο Φάληρο η επαφή με το στίβο και τους συντελεστές της ιπποδρομίας βοήθαγε κι αυτή. Τώρα το Μαρκόπουλο είναι 50 χλμ μακρυά και το έχουν χτίσει σαν φρούριο Κόλντιτς, να μην έχεις επαφή.

Τώρα παίζουν και ξένες ιπποδρομίες.
Αρχικά οι του ιπποδρόμου δεν ήθελαν καθόλου ξένες ιπποδρομίες. Μιά φορά πήγαν να βάλουν λίγο Άσκοτ για διαφήμιση και οι της Φιλίππου Ενώσεως χάλασαν τον κόσμο. Αλλά με την κρίση δέχτηκαν με τη συμφωνία ότι από τη γκανιότα των ξένων ιπποδρομιών θα τροφοδοτείτο και ο λογαριασμός επάθλων της Φιλίππου Ενώσεως, όπως τροφοδοτείται και από τις Ελληνικές.
Αρχικά ενδιαφέρουσες ήταν και οι ξένες, για να τις παίζουμε μέσα από το κύκλωμα του Ελληνικού ιπποδρόμου και όχι στους ιντερνετικούς μπουκ. Αλλά τις ξένες τις έχουν σουπεργκανιοτάρει (!), δεν παίζει κανένας, δεν κάνουν τζίρο. Ο ΟΠΑΠ όμως επιμένει !
Ένα πράγμα πάντως που έχω καταλάβει είναι ότι ο ΟΠΑΠ μπορεί να κοροϊδέψει τους πάντες και τα πάντα. Αλλά τα ευρώ στην τσέπη σου δεν μπορεί να τα κοροϊδέψει. Άμα πετάξουν θα σου πουν πετάξαμε.
Ορέστης 35

Εβλεπες τα αλογακια σε εκεινη τη στρογγυλη αυλη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Ορέστης 35 έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:31 Εβλεπες τα αλογακια σε εκεινη τη στρογγυλη αυλη.
Στο πάντοκ, αλλά στο Φάληρο ήσουνα δίπλα και με το going down. Μίλαγες και με τους τζόκεϋ καμιά φορά ή άκουγες τις συζητήσεις τους. Μιά φορά λέει ένας σε έναν άλλον "θα με αφήσεις ;" και του λέει ο άλλος "ναί". Λέω λοιπόν εγώ "έτσι είσαστε πουλάκια μου ;" και πήγα και έπαιξα το άλογο του πρώτου τζόκεϋ.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Το κίνο υπ' όψιν κληρώνει κάθε πέντε λεπτά αλλά στο μεταξύ διάστημα η γεννήτρια αριθμών δεν σταματάει.
Βγάζει συνέχεια νούμερα, μόνο που δεν τα δείχνει στις οθόνες. Δείχνει μόνο αυτά που βγαίνουν τη στιγμή που γίνεται το παιχνίδι. Άρα μεταξύ 5.00 και 5.05 γίνονται κάποιες εκατοντάδες κληρώσεις, ή και περισσότερες.
Ορέστης 35

Ειχα δυο μαθηματικους στο σχολειο που ολη μερα επαιζαν λοττο.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:45 Το κίνο υπ' όψιν κληρώνει κάθε πέντε λεπτά αλλά στο μεταξύ διάστημα η γεννήτρια αριθμών δεν σταματάει.
Βγάζει συνέχεια νούμερα, μόνο που δεν τα δείχνει στις οθόνες. Δείχνει μόνο αυτά που βγαίνουν τη στιγμή που γίνεται το παιχνίδι. Άρα μεταξύ 5.00 και 5.05 γίνονται κάποιες εκατοντάδες κληρώσεις, ή και περισσότερες.
Αυτό δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι η κλήρωση δεν γίνεται ένα-ένα νουμεράκι, όπως φαίνεται δηλαδή. Βγαίνουν και τα 20 στιγμιαία στις 5.00 και κάτι.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Spiros252 έγραψε: 05 Αύγ 2018, 11:31
wooded glade έγραψε: 05 Αύγ 2018, 02:45 Το κίνο υπ' όψιν κληρώνει κάθε πέντε λεπτά αλλά στο μεταξύ διάστημα η γεννήτρια αριθμών δεν σταματάει.
Αυτό δεν το ξέρω, αλλά ξέρω ότι η κλήρωση δεν γίνεται ένα-ένα νουμεράκι, όπως φαίνεται δηλαδή. Βγαίνουν και τα 20 στιγμιαία στις 5.00 και κάτι.
Ε βέβαια αλλά το computer τρέχει συνέχεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”