alekhine έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:10
καπου απο αρκαδια ειναι ο αβραμο(νομιζω απο καρυταινα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος)
Ελληνικο Αρκαδιας. Κοντοχωριανος του Λαλιωτη που ειναι απο τα Δολιανα.
Τα Δολιανά είναι από την άλλη μεριά, προς Τσακωνία. Το Ελληνικό είναι κοντά στη Στεμνίτσα.
Η μητέρα του ήταν από το Ελληνικό (ήταν ωραία γυναίκα μαθαίνω), ο πατέρας του ήταν χωροφύλακας (και γνωστός του παππού μου) απο Ηλεία
εννοούσα συντοπίτης μητέρας ή πατέρα.
Ο πατέρας του ήταν βαφτιστήρι του παππού μου στο δε χωριό του (Αυγείο) ο ισόθεος είχε στείλει άγαλμα του Ηρακλή
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
alekhine έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:10
καπου απο αρκαδια ειναι ο αβραμο(νομιζω απο καρυταινα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος)
Ελληνικο Αρκαδιας. Κοντοχωριανος του Λαλιωτη που ειναι απο τα Δολιανα.
Τα Δολιανά είναι από την άλλη μεριά, προς Τσακωνία. Το Ελληνικό είναι κοντά στη Στεμνίτσα.
Η μητέρα του ήταν από το Ελληνικό (ήταν ωραία γυναίκα μαθαίνω), ο πατέρας του ήταν χωροφύλακας (και γνωστός του παππού μου) απο Ηλεία
Να ενημερωθει παραυτα ο Ηρακλειτος. Πρεπει να σηκωσει τα Β-52.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αίγαγρος έγραψε: 02 Αύγ 2018, 23:15
Να ενημερωθει παραυτα ο Ηρακλειτος. Πρεπει να σηκωσει τα Β-52.