!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Χωρίς λοκντάου στην Ιαπωνία; 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
How Japan Beat Coronavirus Without Lockdowns
https://www.wsj.com/articles/how-japan- ... 1594163172
.
Για να μην σου πω οτι ηταν απαραδεκτο να κλεινει την αγορα ενω επετρεπε εκατονταδες εκδηλωσεις για τον Κουφοντινα σε ολη την Ελλαδα.
.
τωρα αναφερεσαι στην οργανωση με την πιο ατσαλενια πειθαρχία και υγειονομικώς ορθή.Αρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:19Otto Weininger έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:18
![]()
Συγκρίνεις την Ιαπωνία με την Ελλάδα στην υπευθυνότητα;
Στην Ιαπωνία έδειχνε τα παιδάκια στα σχόλια με τις μάσκες καθώς και το πώς εφάρμοζαν ευλαβικά όλα τα μέτρα. Τα παιδάκια.
Σε αντιδιαστολή με εδώ που χοροπηδαγανε οι ημιτρελες μανάδες πάνω στην μάσκα με τελετουργικό χορό.
Και που η κυβερνηση της ΝΔ επιδοτει το τριημερο φεστιβαλ της ΚΝΕ σε κατασκηνωση 10.000 ατομων τουρλου με λαθρομεταναστες και Τουρκους.
.
Fluffy έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:24
τωρα αναφερεσαι στην οργανωση με την πιο ατσαλενια πειθαρχία και υγειονομικώς ορθή.
Οι 6000 μεταναστες ειχαν κι αυτη ατσαλενια πειθαρχια;
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό λαστ γίαρ. Έχουν κλείσει ένα χρόνο γουόρκ φρομ χόουμ τα τζαπςΑρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:22
.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:27Αυτό λαστ γίαρ. Έχουν κλείσει ένα χρόνο γουόρκ φρομ χόουμ τα τζαπςΑρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:22
.
Λιγα περιοριστικα μετρα εχουν παρει, οχι ομως lockdown.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οκ, εντάξει θέμα διατύπωσης.
-
Δημοκράτης
ναι στην ιαπωνία το λοκντάουν είναι εικονική πραγματικότηταΑρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:28ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:27Αυτό λαστ γίαρ. Έχουν κλείσει ένα χρόνο γουόρκ φρομ χόουμ τα τζαπςΑρίστος έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:22
.
Λιγα περιοριστικα μετρα εχουν παρει, οχι ομως lockdown.
.
φυσικά ότι το ξέρεις κι αυτό
Fluffy έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:24
τωρα αναφερεσαι στην οργανωση με την πιο ατσαλενια πειθαρχία και υγειονομικώς ορθή.

ΕΡΏΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΟΔΡΑ ΣΥΨΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ memberlist.php?mode=viewprofile&u=50....

- hellegennes
Σύμφωνα με το worldometer, από τον κορωνοϊό στην Σουηδία το 2020 πέθαναν 10.000 άτομα, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά θνησιμότητας υπάρχουν 6.000, το πολύ 7.000 υπερβάλλοντες θάνατοι.Καdy έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:11ποσοι πεθαναν στην σουηδια το 2019?2018?Philip Mortimer έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:08 Σουηδία 15.000 θάνατοι
Νορβηγία 796 θάνατοι
Φινλανδία 978 θάνατοι
πανδημια χωρις περισσοτερους θανατους απο προηγουμενες χρονιες ειναι ανεκδοτο
Για την ακρίβεια είναι +4.500 αν πάρουμε τον μέσο όρο 5ετίας, αλλά επειδή η τάση θνησιμότητας είναι καθαρά καθοδική, η εκτίμηση πρέπει να συμπεριλάβει την τάση αυτή. Οπότε 6-7 χιλιάδες είναι η διαφορά μεταξύ των αναμενόμενων θανάτων του 2020 και αυτών που τελικά καταγράφηκαν. Αυτή είναι μια διαφορά 3-4 χιλιάδων από αυτούς που λογίζονται ως θάνατοι του κορωνοϊού. Ξεκάθαρα λοιπόν μιλάμε για υπερεκτίμηση στην Σουηδία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 20:24Σύμφωνα με το worldometer, από τον κορωνοϊό στην Σουηδία το 2020 πέθαναν 10.000 άτομα, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά θνησιμότητας υπάρχουν 6.000, το πολύ 7.000 υπερβάλλοντες θάνατοι.Καdy έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:11ποσοι πεθαναν στην σουηδια το 2019?2018?Philip Mortimer έγραψε: 16 Ιούλ 2021, 19:08 Σουηδία 15.000 θάνατοι
Νορβηγία 796 θάνατοι
Φινλανδία 978 θάνατοι
πανδημια χωρις περισσοτερους θανατους απο προηγουμενες χρονιες ειναι ανεκδοτο
Για την ακρίβεια είναι +4.500 αν πάρουμε τον μέσο όρο 5ετίας, αλλά επειδή η τάση θνησιμότητας είναι καθαρά καθοδική, η εκτίμηση πρέπει να συμπεριλάβει την τάση αυτή. Οπότε 6-7 χιλιάδες είναι η διαφορά μεταξύ των αναμενόμενων θανάτων του 2020 και αυτών που τελικά καταγράφηκαν. Αυτή είναι μια διαφορά 3-4 χιλιάδων από αυτούς που λογίζονται ως θάνατοι του κορωνοϊού. Ξεκάθαρα λοιπόν μιλάμε για υπερεκτίμηση στην Σουηδία.
μπακάλης < τουρκική bakkal + -ης < αραβική بقّال (bakkāl). ΔΦΑ : /baˈka.lis/. συλλαβισμός : μπα‐κά‐λης. μπακάλης αρσενικό (θηλυκό μπακάλαινα και μπακάλισσα). ο ιδιοκτήτης καταστήματος που πουλάει τρόφιμα και μικροπράγματα για το σπίτι. ※
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Ήρθες να μας πεις ότι κανονικά, αν δεν ήταν ο κορωνοϊός, οι Σουηδοί θα είχαν φέτος 4000 θανάτους λιγότερους από ό,τι αναμενόταν; Βρέθηκε κάποια ακαριαία θεραπεία για τον καρκίνο; Για το αλτσχάιμερ; Βρήκαν τρόπο να αντιστρέψουν την γήρανση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- hellegennes
Είχαν κάνει το εμβόλιο της pfizer ή της Moderna;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 24 Απαντήσεις