Aυτό θα γίνει ούτως ή άλλως αφού τον μπουζουριάσουν. Συν τις όποιες άλλες ποινές.Beria έγραψε: 01 Αύγ 2018, 00:15Στο ζήτημα που περιγράφεται στο ΟΡ η λύση είναι πολύ πιο απλήOtto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2018, 00:09 Βήμα 1. οπλισμένοι σεκιουριτάδες.
Βήμα 2. η αστυνομία να μπουκάρει με μια απλή κλήση.
End of story.
Πειθαρχικό και διαγραφή του φοιτητή με συνοπτικές διαδικασίες
Όσο δεν γίνεται δεν πρόκειται να λυθεί τίποτα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αναρχικα εδειραν απειλησαν καθηγητες πολυτεχνειου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: αναρχικα εδειραν απειλησαν καθηγητες πολυτεχνειου
Let them make the first mistake. We make the last move.
Nero έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 18:41 Μήπως λείπει κάτι από το κείμενο? Απ που προκύπτει ότι ήταν αναρχικοί,φασίστες,οι ψηφοφόροι του Λεβέντη?
Νέρο
τι να πω, δεν ξέρω
κακώς το έχω πάρει
το ότι μ'έχεις μπλοκάρει
Τώρα
γράφω τσάμπα τόση ώρα
κουβέντα μπας σου πιάσω
μα έμεινα στον άσσο
Είσαι και εσύ όμως
σα δεμένος τόμος
με του λένιν παραμύθια
για κουκιά και για ρεβύθια
Και κάνεις πως δεν ξέρεις
πονηρά να τα καταφέρεις
Νέρο, ποιός να είναι ο λόγος
Που ρωτάς υπολόγως
Πόσο
πια να σώσω
τη χαμένη τιμή σου
χωρίς να πω, άντε ...
Πω πω πω λύσσα. Σκυλί μονάχο είσαι βρε OANNHSEAOANNHSEA έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:37 Εγώ πάντως θα το πω: όταν ήμουν στη σχολή, πολύ θα ήθελα να πλακώσω στο ξύλο, ακόμα και να γδάρω ζωντανά κάποια από τα τσογλάνια που νόμιζαν ότι ήταν καθηγητές!!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Θεωρώ από ενδιαφέρον έως σύνηθες σε βαθμό πλήξης φαινόμενο το ότι από τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου πέρασε ακόμη μία φορά αβρόχοις ποσί αυτό : Ενώ οι δύο συνοδοί απειλούσαν, ο φοιτητής (...) επιτέθηκε με γροθιές κατά της γραμματέως της σχολής και τη γρονθοκόπησε στο αριστερό μάτι και στο δεξιό ζυγωματικό.
Kατά τα άλλα να σφυράτε για να ειδοποιάτε πότε να νοιώθουμε συγκλονισμένοι από τα γρονθοκοπήματα.
Kατά τα άλλα να σφυράτε για να ειδοποιάτε πότε να νοιώθουμε συγκλονισμένοι από τα γρονθοκοπήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχουμε πουθενά πιο αναλυτικά τη περιγραφή του περιστατικού; Τι ακριβώς προηγήθηκε μεταξύ καθηγητή-φοιτητή για να φτάσουνε σε αυτό το επεισόδιο; Εμένα αυτό που λες οτι τον φωτογραφίσανε την ώρα που βάραγε τον φοιτητη κατα τη διάρκεια του περιστατικού που του την έπεσε με δύο άλλους δε μου κολλάει. Αν σου τη πέσει ένας με δυο άλλους που δεν ξέρεις αν οπλοφορούν και τους φοβάσαι όπως είπε και ο καθηγητής, κάνεις τη κότα συνήθως δεν αντεπιτίθεσαι. Μήπως ο καθηγητής ήταν κι αυτός κανένας τσαμπουκάς και όντως είχε χτυπήσει το φοιτητή προτύτερα του περιστατικού;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:34
Γράψε λάθος. Δεν απείλησαν τον Ψαράκο αλλά έναν άλλον καθηγητή. Ο Ψαράκος το περιγράφει.
Αλλά το σκηνικό παραμένει το ίδιο.
Επ' ευκαιρία, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια συνέπεια για σπουδαστή που χειροδικεί σε καθηγητή;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Δεν είπα ότι τον φωτογραφίσανε, είπα ότι πιθανόν κάποιος να τραβούσε τη φάση με το κινητό.paul25 έγραψε: 01 Αύγ 2018, 01:10Έχουμε πουθενά πιο αναλυτικά τη περιγραφή του περιστατικού; Τι ακριβώς προηγήθηκε μεταξύ καθηγητή-φοιτητή για να φτάσουνε σε αυτό το επεισόδιο; Εμένα αυτό που λες οτι τον φωτογραφίσανε την ώρα που βάραγε τον φοιτητη κατα τη διάρκεια του περιστατικού που του την έπεσε με δύο άλλους δε μου κολλάει. Αν σου τη πέσει ένας με δυο άλλους που δεν ξέρεις αν οπλοφορούν και τους φοβάσαι όπως είπε και ο καθηγητής, κάνεις τη κότα συνήθως δεν αντεπιτίθεσαι. Μήπως ο καθηγητής ήταν κι αυτός κανένας τσαμπουκάς και όντως είχε χτυπήσει το φοιτητή προτύτερα του περιστατικού;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2018, 20:34
Γράψε λάθος. Δεν απείλησαν τον Ψαράκο αλλά έναν άλλον καθηγητή. Ο Ψαράκος το περιγράφει.
Αλλά το σκηνικό παραμένει το ίδιο.
Επ' ευκαιρία, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια συνέπεια για σπουδαστή που χειροδικεί σε καθηγητή;
Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα που λες μου φαίνονται παράλογα γενικώς και δεν προτίθεμαι να μπω σε αυτό το σκεπτικό γιατί κάπου μου θυμίζει το ίδιο ακριβώς σκεπτικό της άμυνας που δικαιολογείται απέναντι σε κάποιον διαρρήκτη ή ληστή που μπαίνει στο χώρο κάποιου. Σε κάτι τέτοια σκηνικά, δεν έχω ηθικά προβλήματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε σε πιάνω τι εννοείς, εγώ απλά θέλω να καταλάβω ακριβώς τη σειρά των γεγονότων αλλά το άρθρο του ΟP δε βοηθά, είναι λίγο αόριστο. Τέλοσπαντων, πάντως και πέρυσι συνέβη ξυλοκόπημα καθηγητή με το περιστατικό με την αφισοκόληση αν θυμάστε. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει να παραιτηθεί ο πρύτανης επειδή ένα κωλόπαιδο το παίζει μάγκας και να νομίζει ότι λύνει και δένει εκεί μέσα, ελπίζω να επέμβει άμεσα η αστυνομία και να τον πιάσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 01:20
Δεν είπα ότι τον φωτογραφίσανε, είπα ότι πιθανόν κάποιος να τραβούσε τη φάση με το κινητό.
Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα που λες μου φαίνονται παράλογα γενικώς και δεν προτίθεμαι να μπω σε αυτό το σκεπτικό γιατί κάπου μου θυμίζει το ίδιο ακριβώς σκεπτικό της άμυνας που δικαιολογείται απέναντι σε κάποιον διαρρήκτη ή ληστή που μπαίνει στο χώρο κάποιου. Σε κάτι τέτοια σκηνικά, δεν έχω ηθικά προβλήματα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Υπάρχουν μπουμπούκια φοιτητές αλλά και καθηγητές. Χωρίς να ξέρω την υπόθεση θα ποντάριζα οτι είναι και οι δύο λέρες. Τώρα βέβαια ο καθένας στο πχώρουμ με βάση τις προκαταλείψεις του θα πλάσει το στόρυ που τον βολεύει.
Δεν είναι θέμα προκατάληψης. Ναι, κάποιες φορές η βία είναι μια απόδοση δικαιοσύνης. Μ' αυτήν τη λογική όμως, ο οποιοσδήποτε θιγμένος πολίτης μπορεί να μπαίνει σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, είτε είναι νοσοκομείο, είτε είναι εφορία είτε το γυμνάσιο ή το δημοτικό που πηγαίνει το παιδί του και να αποδίδει δίκαιο. Λέρα ή μπουμπούκι, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, οπουδήποτε.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2018, 01:38 Υπάρχουν μπουμπούκια φοιτητές αλλά και καθηγητές. Χωρίς να ξέρω την υπόθεση θα ποντάριζα οτι είναι και οι δύο λέρες. Τώρα βέβαια ο καθένας στο πχώρουμ με βάση τις προκαταλείψεις του θα πλάσει το στόρυ που τον βολεύει.
Οπότε, ανεξαρτήτως στόρυ, συμφωνείς με το παραπάνω σκηνικό; Αν δεν συμφωνείς αυτός που έχει προκαταλήψεις, είσαι εσύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
παρτο αλλιως μαο μαο
στα πανεπιστημια κυριαρχουν τα αναρχομπαλαλα
αν ηταν αλλιως η κατασταση θα σκουζανε οι τηλεορασεις
στα πανεπιστημια κυριαρχουν τα αναρχομπαλαλα
αν ηταν αλλιως η κατασταση θα σκουζανε οι τηλεορασεις
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
προφανώς και δεν συμφωνώ με τη βία αλλά δεν δέχομαι και άκριτα το περιστατικό όπως το περιγράφει ο κοσμήτωρας. Αν ρωτούσες το φοιτητή είμαι σίγουρος οτι θα πει οτι του επιτέθηκαν πρώτοι οι διοικητικοί υπάλληλοι με εντολη΄του κοσμήτωρα. Δεν μπορώ ούτε θέλω να κάνω το ντετέκτιβ. Από προσωπική εμπειρία σε ανάλογες περιπτώσεις και οι δύο πλευρές έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 01:55Δεν είναι θέμα προκατάληψης. Ναι, κάποιες φορές η βία είναι μια απόδοση δικαιοσύνης. Μ' αυτήν τη λογική όμως, ο οποιοσδήποτε θιγμένος πολίτης μπορεί να μπαίνει σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, είτε είναι νοσοκομείο, είτε είναι εφορία είτε το γυμνάσιο ή το δημοτικό που πηγαίνει το παιδί του και να αποδίδει δίκαιο. Λέρα ή μπουμπούκι, μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, οπουδήποτε.mao mao έγραψε: 01 Αύγ 2018, 01:38 Υπάρχουν μπουμπούκια φοιτητές αλλά και καθηγητές. Χωρίς να ξέρω την υπόθεση θα ποντάριζα οτι είναι και οι δύο λέρες. Τώρα βέβαια ο καθένας στο πχώρουμ με βάση τις προκαταλείψεις του θα πλάσει το στόρυ που τον βολεύει.
Οπότε, ανεξαρτήτως στόρυ, συμφωνείς με το παραπάνω σκηνικό; Αν δεν συμφωνείς αυτός που έχει προκαταλήψεις, είσαι εσύ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τα κανάλια την έπαιξαν; (την είδηση)
ή έπρεπε να είναι χρυσαυγίτης ο δράστης για να παίξει;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν θα έπρεπε πρώτα να βρουν χρυσαυγιτη φοιτητή;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:21 τα κανάλια την έπαιξαν; (την είδηση)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Beria έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:34Δεν θα έπρεπε πρώτα να βρουν χρυσαυγιτη φοιτητή;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:21 τα κανάλια την έπαιξαν; (την είδηση)
ή έπρεπε να είναι χρυσαυγίτης ο δράστης για να παίξει;![]()
νταξ, λέμε τώρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε, γι' αυτό έβαλαν τελίτσες στο όνομα. Γι' αυτο και εξαφανίστηκε το θέμα. Όταν βρούν κάποιον τριτοξάδελφο της κουνιάδας της θείας του φοιτητή που πριν πέντε χρόνια είχε πιει καφέ στην ίδια καφετέρια με χρυσαυγίτη, θα προσθέσουν το όνομα και θα το κάνουν πρώτη είδηση. "Συγκλονισμένη η ελληνική κοινωνία από την αποκάλυψη ότι πίσω από τον βίαιο ξυλοδαρμό καθηγητή και τη δολοφονική επίθεση στη γραμματέα του, που είχε γίνει πριν τρία χρόνια στο εμπ κρυβόταν η εγκληματική οργάνωση".Beria έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:34Δεν θα έπρεπε πρώτα να βρουν χρυσαυγιτη φοιτητή;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Αύγ 2018, 20:21 τα κανάλια την έπαιξαν; (την είδηση)
ή έπρεπε να είναι χρυσαυγίτης ο δράστης για να παίξει;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-