ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:22Σπάνια τρώω κρέας, αλλά στην κλίμακα τζέντερ ρόουλ κονφόρμιτι είμαι στα 11/10

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:22Σπάνια τρώω κρέας, αλλά στην κλίμακα τζέντερ ρόουλ κονφόρμιτι είμαι στα 11/10

Σαν gay pride για καραμπαμπες μπουμερς είναι οι φωτόΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 16:00ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:22Σπάνια τρώω κρέας, αλλά στην κλίμακα τζέντερ ρόουλ κονφόρμιτι είμαι στα 11/10
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Με σπαλομπριτζόλα (σχεδόν ωμή) το περνάω το τεστ δάσκαλε;Daje έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 16:08 Εξαρτάται το κρεας.
Άμα βλέπεις τον άλλον να τρώει φιλετακια συνεχεια, σημαίνει πως του τον έχουν κάνει σουρωτηρι...
Καραμελίτσα έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:01 Σε μία μελέτη που έγινε στην Καλιφόρνια αναζητήθηκε ο συσχετισμός έμφυλου ρόλου και φαγητού. Και βρήκαν,
---ότι όσο πιο παραδοσιακούς έμφυλους ρόλους ακολουθούν οι άντρες τόσο πιο πολύ μοσχάρι και κοτόπουλο τρώνε.
--- στις γυναίκες δεν υπάρχει συσχετισμός έμφυλου ρόλου και κρέατος.
Είσαι οκ, αν και για the ultimate βαρβατιλα, θέλει πρώτα βουτηγμα σε βαρέλι με φέτα.
ναι, και η σογια εκθηλυνει τον αντραΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 10:05 είναι η φύση μας έτσι, εννοώ των αντρών
επειδή έχουμε υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης νιώθουμε την ανάγκη για βρώση κρέατος
ενώ οι γυναίκες και οι ομοφυλόφιλοι επειδή δεν έχουν τεστο γίνονται βίγκαν
In our population of young men, processed meat intake was associated with lower total sperm count.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:06 Ο τίτλος του νήματος είναι ύποπτος. Που είναι ο Yochanan για να τον σχολιάσει;
Beria έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 16:02Σαν gay pride για καραμπαμπες μπουμερς είναι οι φωτόΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 18 Ιούλ 2021, 16:00ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:22
Σπάνια τρώω κρέας, αλλά στην κλίμακα τζέντερ ρόουλ κονφόρμιτι είμαι στα 11/10
![]()

kongrosian έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:27στην ελλάδα η παραδοσιακή διατροφή είναι κρέας κάθε κυριακή.Καραμελίτσα έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 21:01 Στην Ελλάδα θα βλέπαμε το ίδιο; Συσχετισμό παραδοσιακών αντρικών ρόλων και κατανάλωσης σουβλακίων ή προβατίνας;
από κει και πέρα, η εικόνα που έχω, ως προς τους ανδρικούς ρόλους, την διατροφή και την κατανάλωση κρέατος είναι πολύ μιξντ. δεν βγαίνει κάποιο συμπέρασμα απαραίτητα. το λέω αυτό γιατί ό,τι έχει να κάνει με συνήθειες στο φαΐ το έχω μελετήσει χρόνια και μπορώ να φέρω και παραδείγματα.