Εντάξει, δε θα έβαζα ποτέ μάσκα σε φωτό προφίλΜπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:17Ρε αν έχετς φερπλέη, δεν είναι εντελώς σούργελο με την μάσκα στο φβ ;
Ο οποιοσδήποτε δηλαδή ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το Documento αποδημεί τη σύζυγο του πρωθυπουργού
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Το Documento αποδημεί τη σύζυγο του πρωθυπουργού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Uppercut
Αδερφέ, αν νιώθεις να γεμίζει το στόμα σου, παίζει να μην έχει να κάνει με τις λέξεις που λες....Στύγιος έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:20Έχει ΖΕΣΤΑ,όλα δικαιολογούνται. Μένα μ' άρεσε και μια άλλη ,σωστή όμως έκφραση που διάβασα σε βιβλίο Βιολογίας: "αποικοδομητής" , τη λες και γεμίζει το στόμα σου.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:17 Τι σημαίνει η φράση 'αποδημεί τη σύζυγο του πρωθυπουργού' ;
Την πεθαίνει;
Αυτό στο αναγνωρίζω.Otto Weininger έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση σε χυδαιότητες δεν πρόκειται να ξεπεσω.
Αλλά μην μου πεις ότι η επανασύνδεσή τους δεν είναι τεχνητή !
Όταν παραπάνω την αποκάλεσα γιά πολύ πούτσο, το εννοούσα σκέτα ως κορμί, επειδή έχουμε μιλήσει face to face γιά δύο λεπτά και εντυπωσιάστηκα. Παλιά ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Περιμένω τη θεωρία Βαξεβάνη για τον κορωνοιό - κατασκευάσθηκε στο μαγαζί ρούχων της Μαρέβας. 
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Θα σε σοκάρω : η καταγωγή της είναι από την ίδια κωμόπολη που κατάγονταν η μάνα μου.
Τους γονείς της (και την ίδια) την έβλεπα συνήθως όταν πηγαίναμε για Πάσχα μικρά στους παππούδες μας.Εννοώ τους έβλεπα έξω,όχι ότι είχαμε σχέσεις.
Καλά λόγια έχω ακούσει πάντως,ήσυχος και μετρημένος άνθρωπος.Το ίδιο και οι δικοί της,απλοί τύποι,τίποτα το ιδιαίτερο.
Αν η εξουσία τη μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό και χειρότερο,αυτό δεν το γνωρίζω.
Uppercut έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:27Αδερφέ, αν νιώθεις να γεμίζει το στόμα σου, παίζει να μην έχει να κάνει με τις λέξεις που λες....Στύγιος έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:20Έχει ΖΕΣΤΑ,όλα δικαιολογούνται. Μένα μ' άρεσε και μια άλλη ,σωστή όμως έκφραση που διάβασα σε βιβλίο Βιολογίας: "αποικοδομητής" , τη λες και γεμίζει το στόμα σου.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:17 Τι σημαίνει η φράση 'αποδημεί τη σύζυγο του πρωθυπουργού' ;
Την πεθαίνει;
Σε οικτίρω ,ουτιδανέ
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Χμμμμμμμπατησιωτης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:28 Περιμένω τη θεωρία Βαξεβάνη για τον κορωνοιό - κατασκευάσθηκε στο μαγαζί ρούχων της Μαρέβας.![]()
Εντάξει το δημοσίευμα είναι χυδαίο και το καταρρίπτεις με προσωπική μαρτυρία.BigChiefWahoo έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:30Θα σε σοκάρω : η καταγωγή της είναι από την ίδια κωμόπολη που κατάγονταν η μάνα μου.
Τους γονείς της (και την ίδια) την έβλεπα συνήθως όταν πηγαίναμε για Πάσχα μικρά στους παππούδες μας.Εννοώ τους έβλεπα έξω,όχι ότι είχαμε σχέσεις.
Καλά λόγια έχω ακούσει πάντως,ήσυχος και μετρημένος άνθρωπος.Το ίδιο και οι δικοί της,απλοί τύποι,τίποτα το ιδιαίτερο.
Αν η εξουσία τη μετέτρεψε σε κάτι διαφορετικό και χειρότερο,αυτό δεν το γνωρίζω.
Να μου το θυμηθείτε πως η Μάρεβα είναι πίσω από όλα!
https://twitter.com/dtri2020/status/141 ... 13601?s=20
https://twitter.com/dtri2020/status/141 ... 13601?s=20
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο βαξεβανης υποστηριζει χρονια τωρα οτι δεν υπηρχε ποτε διασταση αλλα η διασταση ηταν προσχηματικη για να μην υποβαλλει η μαρεβα ποθεν εσχες μαζι με τον μητσοτακη ως οφειλεΜπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 15:28 Αυτό στο αναγνωρίζω.
Αλλά μην μου πεις ότι η επανασύνδεσή τους δεν είναι τεχνητή !
κοινως η φασαρια γινεται για να φανει οτι η μαρεβα ειναι το μεσο για να μιζωνεται ο μητσοτακης μεσω της γυναικας του
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Eιναι τοσο χαμηλου επιπεδου οι ψευτοαριστεροι με wanna be δεξιες τσεπες που ουτε καν ξερουν να διαλεξουν τον καταλληλο στοχο.
Στα παπαρια του το 99% του Ελληνικου λαου για το τι κανει η Μαρεβα.
Μονο που βλεπεις τη φατσα της, βαριεσαι.
Και οτι σκοτωσε ανθρωπο να διαβασεις, βαριεσει να τελειωσεις το αρθρο...
Αν ηταν εξυπνοι, θα χτυπουσαν ΣΑΚΚΑΡΗ.
Αιντε βοιδοταγαρια......δεν σας κοβει καθολου ψωμολες!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
ο ''αριστερος ανθελληνας αναρχοκομουνιστης'' τσιπρας παντρευτηκε και εκανε παιδια με μια γνησια ελληνοπουλα
ο ''δεξιος πατριωτης'' κουλης μια πολωνοεβραιοβουλγαρα εν ονοματι μαρεμπα γκραμποφσκα

ο ''δεξιος πατριωτης'' κουλης μια πολωνοεβραιοβουλγαρα εν ονοματι μαρεμπα γκραμποφσκα
Κι εγώ αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι.Beria έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:17 Τι σημαίνει η φράση 'αποδημεί τη σύζυγο του πρωθυπουργού' ;
Την πεθαίνει;
Μήπως ήθελε να γράψει "αποδομεί" και έγινε εμπλοκή μηριαίων φωνηέντων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Daje έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 16:07 Eιναι τοσο χαμηλου επιπεδου οι ψευτοαριστεροι με wanna be δεξιες τσεπες που ουτε καν ξερουν να διαλεξουν τον καταλληλο στοχο.
Αν και είναι γνωστό, τελικά το θέμα σου είναι πραγματικά πολύ βαθύτερο.
μακρυά απο κουκυά
Διαβάζω πάντα με μεγάλη προσοχή τι γράφεις Μπι, αδελφέ μου, αυτό ακόμη δεν κατάφερα να το αποκρυπτογραφήσω, τι βλέπεις μόνο εσύ που δεν βλέπω εγώ;Μπίστης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 13:04Διαφωνώ μόνο στο σιγά την γκόμενα. Είναι λίγο ψυχρή εξωτερικώς αλλά γενικότερα φτιαγμένη γιά πολλή πούτσαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Ιούλ 2021, 12:32 Θυμαμαι ένα σκληρό σχόλιο ενός φανατικού νέοδημοκράτη στο πρώτο θέμα για τον κουλη, που δέχτηκε να γυρίσει η μαρεβα αφού την μεταχειριστηκαν διάφοροι εφολιστες και του την πέταξαν σαν στημένη λεμόνοκούπα, μόνο και μόνο για να πουλήσει προφίλ οικογένειαρχη. Και σιγά την γκόμενά δηλαδή, αντί να προτιμήσει καμία λατινοπουλου. Αλλά μόνο ο Ανδρέας τόλμησε, όλοι οι άλλοι κοτουλες. Όλα για την εξουσία. Αδίστακτοι.
Τι μου κρύβεις Μπι, μα νίγκα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 383 Προβολές