!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:42
Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:37
Ασέβαστος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:22

εχμ, η πλειονοτητα των πελατων δεν ειναι ψεκ. εχουν κανει τα μπολια τους και μια χαρα θα κυκλοφορουν.
Ποια πλειονότητα; Κάτω των 40 αν είναι το 40%. Ακόμη και το 75% να ήταν σε κάθε παρέα θα υπηρχε ένας ανεμβολιαστος οπότε θα πηγαίναμε σε μεικτό μαγαζί γιατί δεν χαλάμε παρέα. Και το βασικότερο. Ούτε μια μουνιτσα έχει κάνει εμβολιο.
σε μικρο μαγαζι δεν μπορειτε να παρε ετσι κι αλλιως, γιατι θα εχει περιορισμους και δεν θα μπορειτε να κατσετε στο ιδιο τραπεζι.

στους κατω απο 40 μετρας και τα 10χρονα;

ολες οι μουνιτσες ειναι εμβολιασμενες. και οι μουναρες.
Καλό τρολλάκι είσαι και 'συ.
Όταν λέμε για εμβολιασμένους, τα ποσοστά είναι πάντα επί των ενηλίκων, γιατί ακόμα τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα εμβολιασμού των ανηλίκων.
Επομένως αυτά είναι τα ποσοστά που σου δίνει. Η πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστη.
Τώρα, αν όταν λέμε να έχεις ράπιντ τέστ, εννοούμε εκείνο το χαρτί (το ίδιο ντε, που συμπληρώνουν οι τουρίστεν) που συμπληρώνεις οτι και καλά έκανες τέστ και όλα οκ, κατάλαβα. :roll:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:37 Ακόμη και το 75% να ήταν σε κάθε παρέα θα υπηρχε ένας ανεμβολιαστος οπότε θα πηγαίναμε σε μεικτό μαγαζί γιατί δεν χαλάμε παρέα.
Εξκιουζμηηηηηηηηη ; !!!

Όλοι οι φανατισμένοι εμβολιολάγνοι που είναι η πλειοψηφία του πχώρουμ δεν θα λέει ούτε καλημέρα τηλεφωνικώς στους ψεκ πρώην φίλους τους.

Λύσσα κακιά ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπίστης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:53
Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 19:37 Ακόμη και το 75% να ήταν σε κάθε παρέα θα υπηρχε ένας ανεμβολιαστος οπότε θα πηγαίναμε σε μεικτό μαγαζί γιατί δεν χαλάμε παρέα.
Εξκιουζμηηηηηηηηη ; !!!

Όλοι οι φανατισμένοι εμβολιολάγνοι που είναι η πλειοψηφία του πχώρουμ δεν θα λέει ούτε καλημέρα τηλεφωνικώς στους ψεκ πρώην φίλους τους.

Λύσσα κακιά ...
'Ντάξ, δε θα χάσει η βελονιά βελόνι. :003:
Έχει πλάκα πάντως, που πιο πολύ φοβούνται οι μπολ παρά οι αμπόλ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:30 Εντάξει παιδιά. Ώνια απ' το σούπερ και συνοικιακό κρεοπωλείο και μπάρμπεκιου ζμπίτι. Ούτε σέντσι έξω ,και να απομείνετε να κοιτάτε για ώρες τα τραπεζοκαθίσματα σαν σε αργό πλάνο του μακαρίτη του Αγγελόπουλου.
εχμ, η πλειονοτητα των πελατων δεν ειναι ψεκ. εχουν κανει τα μπολια τους και μια χαρα θα κυκλοφορουν.

:c020: ΨΕΚΑ
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:30 Εντάξει παιδιά. Ώνια απ' το σούπερ και συνοικιακό κρεοπωλείο και μπάρμπεκιου ζμπίτι. Ούτε σέντσι έξω ,και να απομείνετε να κοιτάτε για ώρες τα τραπεζοκαθίσματα σαν σε αργό πλάνο του μακαρίτη του Αγγελόπουλου.
Ποια πλειονότητα; Κάτω των 40 αν είναι το 40%. Ακόμη και το 75% να ήταν σε κάθε παρέα θα υπηρχε ένας ανεμβολιαστος οπότε θα πηγαίναμε σε μεικτό μαγαζί γιατί δεν χαλάμε παρέα. Και το βασικότερο. Ούτε μια μουνιτσα έχει κάνει εμβολιο.
Γιατί δεν τις εμβολιάζεις εσύ; If you know what I mean. :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Πάντως κάτι flat earthers και κάτι άλλοι περίεργοι τύποι που κυκλοφορούν, φαίνονται όαση λογικής μπρος στο ψεκεμβολιαστικο κίνημα. Τόσο ψέκα έχουν φάει οι εμβολιαστες. Και οι flat earthers είναι ακίνδυνοι, οι ψεκεμβολιαστες είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν ακόμη και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Μιλάμε οι τύποι έχουν χάσει κάθε μέτρο. Είναι επικίνδυνοι για το δημοκρατικό πολίτευμα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

foscilis έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:02 εγώ έχω 2 χρόνια να πάω σε μαγαζί επειδή σιχαίνομαι τις κωλόφατσες.
Καλά κάνεις, τύπε. Μπορεί να πετύχεις και τις τσιμπουκλούδες μανάδες των συμμαθητών των παιδιών σου.

Κάτσε μέσα και δες νετφλιξ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 20:05

Γιατί δεν τις εμβολιάζεις εσύ; If you know what I mean. :lol:
Το πρότεινα σε μερικές αλλά δεν είχαν ιδέα γιατί μιλούσα. Ήθελα και εγώ να το παίξω εμπορικός. Οι μουνιτσες δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται, ο ψεκας νομίζει ότι έχουν εμβολιαστεί.
Στύγιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:58
Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:43 Έχω 4 χρόνια να πάω γήπεδο ( εγώ κι οι φίλοι μου) με τις μαλακίες του Κούγια και κοντά 2 χρόνια τσιπουράδικο με τις μαλακίες του αντικαπνιστικού. Φαντάζεστε τι έπεται...ΨΕΚΕΣ.
Τι έπεται; Θα σε χάσουν από πελάτη τα τσιπουράδικα που σ' έχουν ήδη χαμένο;

Τα μέτρα θα ισχύσουν γι' αυτούς που βγαίνουν και έχουν ήδη συμβιβαστεί με τον αντικαπνιστικό νόμο.
Δηλαδή στο πλαίσιο που ήταν ήδη δομημένο.

Και σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο πράγμα τα μαγαζιά που πάει κάποιος στην καθημερινότητα του και κυρίως στην πόλη του και άλλο αυτά που θα επιλέξει στις διακοπές του, ειδικώς αν είναι οικογενειάρχης. Άλλο η εστίαση την καθημερινότητα και άλλο η εστίαση στις διακοπές. Εξαρτάται από τον τόπο και τον χρόνο.
Ναι καλά, με τον αντικαπνιστικό καθήσαμε έξω με θερμάστρες 6 άτομα στα γενέθλια μου ( 100+ λογαριασμός) . Μέσα ήταν κάτι 3-4 κακομοίρηδες που μας κοιτούσαν με φθόνο.Τώρα να δεις τι έχει να γίνει...
Στύγιος

Επίσης , όταν κάποτε είχαμε χώρο καπνιστών στα σχολεία, οι μη καπνίζοντες- αντί να παραμένουν στο γραφείο- έρχονταν αυτοβούλως στο δικό μας χώρο. Είναι ζήτημα ψυχολογίας :wink :8)
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 20:26 Επίσης , όταν κάποτε είχαμε χώρο καπνιστών στα σχολεία, οι μη καπνίζοντες- αντί να παραμένουν στο γραφείο- έρχονταν αυτοβούλως στο δικό μας χώρο. Είναι ζήτημα ψυχολογίας :wink :8)
Εννοείς ότι οι εμβολιασμένοι θα μαζεύονται στα κόβιντ φρίεντλυ μαγαζιά γιατί βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντες τύπους αυτούς που την είδαν αίγαγροι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Feindflug έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 20:10
foscilis έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 15:02 εγώ έχω 2 χρόνια να πάω σε μαγαζί επειδή σιχαίνομαι τις κωλόφατσες.
Καλά κάνεις, τύπε. Μπορεί να πετύχεις και τις τσιμπουκλούδες μανάδες των συμμαθητών των παιδιών σου.

Κάτσε μέσα και δες νετφλιξ.

Τρέχον st

,
Στύγιος

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 21:35
Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 20:26 Επίσης , όταν κάποτε είχαμε χώρο καπνιστών στα σχολεία, οι μη καπνίζοντες- αντί να παραμένουν στο γραφείο- έρχονταν αυτοβούλως στο δικό μας χώρο. Είναι ζήτημα ψυχολογίας :wink :8)
Εννοείς ότι οι εμβολιασμένοι θα μαζεύονται στα κόβιντ φρίεντλυ μαγαζιά γιατί βρίσκουν πολύ ενδιαφέροντες τύπους αυτούς που την είδαν αίγαγροι;
:102:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Echelon έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 20:09 Πάντως κάτι flat earthers και κάτι άλλοι περίεργοι τύποι που κυκλοφορούν, φαίνονται όαση λογικής μπρος στο ψεκεμβολιαστικο κίνημα. Τόσο ψέκα έχουν φάει οι εμβολιαστες. Και οι flat earthers είναι ακίνδυνοι, οι ψεκεμβολιαστες είναι έτοιμοι να δικαιολογήσουν ακόμη και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Μιλάμε οι τύποι έχουν χάσει κάθε μέτρο. Είναι επικίνδυνοι για το δημοκρατικό πολίτευμα.
Είναι αυτοί που χρειάζεται το μελλοντικό πολίτευμα, της ανοιχτής κοινωνίας, του καλύτερου αύριο.

Έχουν όντως χάσει κάθε μέτρο, είναι ζηλωτές φαρισαικού τύπου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Leporello έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:45
BigChiefWahoo έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 18:35
dotcom έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:41 Εμένα σαν εμβολιασμένος θα μου είναι αδιάφορο τι θα ειναι το κατάστημα
Κι εμένα σαν μη εμβολιασμένος,εντελώς αδιάφορο μου είναι.
Μέχρι την στιγμή που θα σε πετάξουν έξω
Δεν κατάλαβες,έχω κόψει το έξω.
Σε δυο τρία μαγαζιά πηγαίνω και όλοι σχεδόν οι πελάτες σε αυτά ανεμβολίαστοι θα είναι (όλοι ψεκ),όπως και ο ιδιοκτήτης στο ένα,που παίζω και μουσική.
Αυτός κι αν είναι ψεκ :smt005:

Γενικά,στ' αρχίδια μου και αν δεν πάω σε μαγαζί,αλκοόλ δεν πίνω :smt018 ,τσιγάρο δεν καπνίζω :smt018 μουσικάρες ακούω σπίτι :D

Άσε που όλα αυτά απειλές για να πουλήσουν πραμάτεια είναι,από τους ίδιους τους μαγαζάτορες θα την φάνε οι δικοί σου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”