εννοούσε "εντάξει ρε μλκες μη με πρήζετε, εγώ φταίω. οκ τώρα; μπορούμε να συνεχίσουμε όπως πριν;"Saliveros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 13:24
Μήπως τυχόν εξήγησε τι εννοούσε με το "αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τσίπρας πήγε στο Μάτι!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Ο Τσίπρας πήγε στο Μάτι!
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ακόμη να παραιτηθεί?
Το εξήγησε ο Τζανακόπουλος στην κυβερνητική απόκρυψη:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 20:31εννοούσε "εντάξει ρε μλκες μη με πρήζετε, εγώ φταίω. οκ τώρα; μπορούμε να συνεχίσουμε όπως πριν;"Saliveros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 13:24
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτηθείς σχετικά, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως έμπρακτη ανάληψη πολιτικής ευθύνης είναι η στήριξη των πληγέντων, η προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών και η λήψη μέτρων για τη αντιμετώπιση των στρεβλώσεων, με στόχο την αποτροπή ανάλογων συμβάντων στο μέλλον.
Πηγή: Ναυτεμπορική
Κοινώς, αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη πρακτικά για τον Τσίπρα σημαίνει αναλαμβάνω να μείνω Πρωθυπουργός, δεν παραιτούμαι.
Τι, να κατηγορήσουμε τους επιτελείς του Συριζα επειδή παριστάνουν τους κατοίκους του Ματιού;
Για όνομα του Αντρέα...
Πάνος Σκουρλέτης
Α, εντάξει τότε.Akira έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 20:45Το εξήγησε ο Τζανακόπουλος στην κυβερνητική απόκρυψη:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 20:31εννοούσε "εντάξει ρε μλκες μη με πρήζετε, εγώ φταίω. οκ τώρα; μπορούμε να συνεχίσουμε όπως πριν;"Saliveros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 13:24
Μήπως τυχόν εξήγησε τι εννοούσε με το "αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη";Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτηθείς σχετικά, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως έμπρακτη ανάληψη πολιτικής ευθύνης είναι η στήριξη των πληγέντων, η προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών και η λήψη μέτρων για τη αντιμετώπιση των στρεβλώσεων, με στόχο την αποτροπή ανάλογων συμβάντων στο μέλλον.
Πηγή: Ναυτεμπορική
Κοινώς, αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη πρακτικά για τον Τσίπρα σημαίνει αναλαμβάνω να μείνω Πρωθυπουργός, δεν παραιτούμαι.
Επειδή, αν δεν αναλάβαινε την πολιτική ευθύνη, θα έλεγε "δε μας γαμείτε με τους καμένους σας, άε σταδιάλα κι εσείς κι ο γρύλος σας!"
Πάνος Σκουρλέτης
Άμα ακούσεις ποτέ στην πολιτική από αριστερό το "εγώ φταίω" να τον φυλάξεις σαν αξιοπερίεργο αφύσικο και μοναδικό δείγμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 20:31εννοούσε "εντάξει ρε μλκες μη με πρήζετε, εγώ φταίω. οκ τώρα; μπορούμε να συνεχίσουμε όπως πριν;"Saliveros έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 13:24
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Chainis έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 21:02 Άμα ακούσεις ποτέ στην πολιτική από αριστερό το "εγώ φταίω που επιτρέπω την ελευθεροτυπία" να τον φυλάξεις σαν αξιοπερίεργο αφύσικο και μοναδικό δείγμα.
fixed
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis