!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανάκης, μια φιλεργατική διάνοια: “Αν αρρωστήσει ο εργαζόμενος, θα δουλέψει παραπάνω μια άλλη μέρα. Αυτό το σκεφτήκατε
- Dwarven Blacksmith
Re: Κυρανάκης, μια φιλεργατική διάνοια: “Αν αρρωστήσει ο εργαζόμενος, θα δουλέψει παραπάνω μια άλλη μέρα. Αυτό το σκεφτή
Στις δουλειές που έχω κάνει εγώ οι 2-3 πρώτες μέρες ασθενείας είναι χωρίς χαρτί. Απλά ειδοποιείς και χρεώνεται αναρρωτικη. Χαρτί γιατρού από την 3-4η μέρα και μετά. Άρα αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, απλά το φυλάνε οι εργοδότες και το δίνουν σαν "έξτρα παροχή" στους "προνομιούχους" εργαζόμενους αντί να είναι κάτι στάνταρ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Κυρανάκης, μια φιλεργατική διάνοια: “Αν αρρωστήσει ο εργαζόμενος, θα δουλέψει παραπάνω μια άλλη μέρα. Αυτό το σκεφτή
Ξέρω γω; Όταν αρρωσταινεις πας σε ένα γιατρό ας πούμε;Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:01 Καλά, μιλάμε για σαλταρισμένους. Από εκεί και πέρα δεν έτυχα ποτέ σε περιστατικό δικό μου ή συναδέλφου να αρρωστήσει, ώστε να μην μπορεί να έρθει δουλειά, αλλά να μπορεί να τρέχει στα ΙΚΑ για την αναρρωτική. Όσα χρόνια με θυμάμαι εργαζόμενη αρρώστος=χάνω υπόλοιπο από τις διακοπές μου.
Αλήθεια, ας μου γράψει κάποιος τη διαδικασία που είχαμε μέχρι σήμερα, ώστε να δικαιολογήσεις άδεια, όταν αρρωσταίνεις, γιατί δεν έχω ιδέα και καλό θα ήταν να μάθω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μέχρι τώρα για 2 ημέρες ασθένειας τον χρόνο ο εργαζόμενος μπορεί να κάνει μόνος του μια υπεύθυνη δήλωση και να θεωρηθεί αναρρωτική άδεια χωρίς να πάει σε γιατρό. Για περισσότερες ημέρες πρέπει να προσκομίσει χαρτί γιατρού.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:09Μα αν έχει κάτι κάποιος που θα τον κρατήσει μακρυά από την δουλειά γιά 4 μέρες, ασφαλώς θα πάει σε γιατρό. Και να μη πάει, μπορεί να γράψει μέρες αδείας, όπως γινόταν μέχρι τώρα.gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:05ναι και αν αρρωστήσει ας πούμε για 4 μέρες, μετά θα πρέπει να δουλέψει υπερωριακά 32 ώρες δηλαδή 16 ημέρες δεκάωρα για να πατσίσει.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 08:52 Ωστόσο, αυτό που λέει είναι σωστό. Με αυτά που ήξερα όσο δούλευα στην Ελλάδα (επιφυλάσσομαι αν έχει αλλάξει κάτι) όποιος είχε μιά μικροαδιαθεσία που δεν του επέτρεπε να πάει στην δουλειά, δεν είχε καμμία επιδότηση από το ΙΚΑ (γιά τις πρώτες 3 ημέρες τής απουσίας) η δε εταιρεία του κατέβαλε το μισό ενός ημερομισθίου. Υπήρχε βέβαια η λύση να μην αναφέρει κάποιος ασθένεια αλλά να πάρει μία μέρα κανονική άδεια, αλλά οι μέρες κανονικής άδειας είναι μετρημένες και δεν πρέπει να ξοδεύονται αν υπάρχει άλλη λύση. Επομένως, το να πάρει ρεπό αντί αδείας και να δουλέψει τις ώρες εκείνες κάποια άλλη μέρα είναι πολύ εξυπηρετική.
Και μη μου γράψεις τώρα τι θα κάνει αν πάθει έμφραγμα που θα τον κρατήσει 6 μήνες εκτός εργασίας.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είπε ο Κυρανάκης γιατί μάλλον το σκέφτηκε μόνος του, αλλά αν ισχυει εγώ καταλαβαίνω οτι αν αρρωστήσεις μια ημέρα απο εκεί που χρειαζόταν απλά να πεις "είμαι άρρωστος και δεν θα έρθω στην δουλεια", πρέπει να συμπληρώσεις τις ώρες άλλη μέρα.
Κι εγω αυτό ξέρω οτι ισχύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:13 Στις δουλειές που έχω κάνει εγώ οι 2-3 πρώτες μέρες ασθενείας είναι χωρίς χαρτί. Απλά ειδοποιείς και χρεώνεται αναρρωτικη. Χαρτί γιατρού από την 3-4η μέρα και μετά. Άρα αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, απλά το φυλάνε οι εργοδότες και το δίνουν σαν "έξτρα παροχή" στους "προνομιούχους" εργαζόμενους αντί να είναι κάτι στάνταρ.
Μπορούσες να πας και να πάρεις 3 ημέρες χαρτί αναρρωτικής και να πληρωθείς κανονικά. Εναλλακτικά, ΗΔΗ ερχόσουν σε συνεννόηση με τον εργοδότη σου και κάλυπτες την ημέρα εργασίας σου. Δεν ανακαλύφθηκε ο τροχός μόλις. Υπήρχε η δυνατότητα. Μη λέμε βλακείες. Εγώ να σου πω ότι έχει τύχει να με διώξει εργοδότης από τη δουλειά, γιατί είχα ημικρανία και προφανώς με έβλεπε που υπέφερα. Δεν μου ζήτησε καν να την αναπληρώσω. Δεν είναι όλα τα αφεντικά μαλάκες.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:051. Επιδότηση από την πρώτη μέρα δεν υπήρχε ποτέ. Αρα, η διευθέτηση του χρόνου εργασίας είναι βελτίωση έναντι τής προϋπάρχουσας κατάστασης.stella έγραψε: 11 Ιουν 2021, 09:43Είπαμε, υπέρ ΚΑΙ των εργοδοτών. Αποφεύγεται το τρέξιμο και στις δυο πλευρές, ο εργοδότης καλύπτεται από πλευράς εργασίας, ο εργαζόμενος από πλευράς εξυπηρέτησης για να αποφύγει το ΙΚΑ. Αλλα καλύτερη λύση για τον εργαζόμενο είναι η επιδότηση από την πρώτη μέρα, χωρίς φόβο ότι θα χαρακτηριστεί αδικαιολόγητα απών, τεμπέλης κτλ.
2. Ειλικρινά πες, τι προτιμάς αν ξυπνήσεις με πονοκέφαλο και δεν μπορείς να δουλέψεις, να έχεις την δυνατότητα να δουλέψεις άλλη μέρα, ή να τρέχεις με τον πονοκέφαλο στο ΙΚΑ γιά να σε βγάλει ένας γιατρός ελεύθερη υπηρεσίας γιά μιά μέρα; (αν σε βγάλει, γιατί αυτός μπορεί και να κρίνει ότι δεν δικαιολογείσαι με ένα πονοκέφαλο να μη δουλέψεις).
Συνοψίζοντας, αν καιγόταν ο Κυρανάκης να βοηθήσει τους εργαζομένους, θα έλεγε να θεσπίσουν επιδότηση από την πρώτη ημέρα. Αλλά όχι, μπορούμε να ρεφάρουμε αναπληρώνοντας τους πόνους περιόδου με +8 ή +16 ώρες εργασίας, γιατί φυσικά το να κάθεσαι σπίτι εν μέσω ημικρανίας δεν ισούται με το ρεπό.
- Dwarven Blacksmith
Ως company policy εκεί που δουλέψαμε εμείς. Όχι για όλους δυστυχώς.gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:22Κι εγω αυτό ξέρω οτι ισχύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:13 Στις δουλειές που έχω κάνει εγώ οι 2-3 πρώτες μέρες ασθενείας είναι χωρίς χαρτί. Απλά ειδοποιείς και χρεώνεται αναρρωτικη. Χαρτί γιατρού από την 3-4η μέρα και μετά. Άρα αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, απλά το φυλάνε οι εργοδότες και το δίνουν σαν "έξτρα παροχή" στους "προνομιούχους" εργαζόμενους αντί να είναι κάτι στάνταρ.
Από πότε ισχύει αυτό; Είπαμε, ξέρω αυτά που ίσχυαν πριν από 10 χρόνια σε αυτό το θέμα.stella έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:29Μπορούσες να πας και να πάρεις 3 ημέρες χαρτί αναρρωτικής και να πληρωθείς κανονικά.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:051. Επιδότηση από την πρώτη μέρα δεν υπήρχε ποτέ. Αρα, η διευθέτηση του χρόνου εργασίας είναι βελτίωση έναντι τής προϋπάρχουσας κατάστασης.stella έγραψε: 11 Ιουν 2021, 09:43Είπαμε, υπέρ ΚΑΙ των εργοδοτών. Αποφεύγεται το τρέξιμο και στις δυο πλευρές, ο εργοδότης καλύπτεται από πλευράς εργασίας, ο εργαζόμενος από πλευράς εξυπηρέτησης για να αποφύγει το ΙΚΑ. Αλλα καλύτερη λύση για τον εργαζόμενο είναι η επιδότηση από την πρώτη μέρα, χωρίς φόβο ότι θα χαρακτηριστεί αδικαιολόγητα απών, τεμπέλης κτλ.
2. Ειλικρινά πες, τι προτιμάς αν ξυπνήσεις με πονοκέφαλο και δεν μπορείς να δουλέψεις, να έχεις την δυνατότητα να δουλέψεις άλλη μέρα, ή να τρέχεις με τον πονοκέφαλο στο ΙΚΑ γιά να σε βγάλει ένας γιατρός ελεύθερη υπηρεσίας γιά μιά μέρα; (αν σε βγάλει, γιατί αυτός μπορεί και να κρίνει ότι δεν δικαιολογείσαι με ένα πονοκέφαλο να μη δουλέψεις).
Κι'εγώ δρών ως εργοδότης έχω διώξει εργαζομένους λόγω πονοκέφαλου, χωρίς να απαιτήσω να δουλέψουν άλλη μέρα (και χωρίς να τους κοπεί το ημερομίσθιο φυσικά). Εναν τέτοιο εργοδότη, δεν βλέπω πώς θα τον εμποδίσει η διευθέτηση εργασίας να το ξανακάνει. Αλλά εδώ, μιλάμε γιά τον εργοδότη που θα εξαντλήσει όλα τα δικαιώματα που του δίνει ο νόμος.stella έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:29Εναλλακτικά, ΗΔΗ ερχόσουν σε συνεννόηση με τον εργοδότη σου και κάλυπτες την ημέρα εργασίας σου. Δεν ανακαλύφθηκε ο τροχός μόλις. Υπήρχε η δυνατότητα. Μη λέμε βλακείες. Εγώ να σου πω ότι έχει τύχει να με διώξει εργοδότης από τη δουλειά, γιατί είχα ημικρανία και προφανώς με έβλεπε που υπέφερα. Δεν μου ζήτησε καν να την αναπληρώσω. Δεν είναι όλα τα αφεντικά μαλάκες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ακριβώς. Ο εργοδότης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει αν είναι ευνοϊκότερο γιά τον εργαζόμενο απ'ό,τι ο νόμος επιτάσσει. Παρ'ό,τι δεν ήμουν σίγουρος, φαίνεται ότι όντως ισχύει ακόμη εκείνο που ήξερα, δηλαδή επιδότηση από το ΙΚΑ από την 4η ημέρα απουσίας και πληρωμή του μισού ημερομισθίου από τον εργοδότη γιά τις τρείς πρώτες μέρες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:36Ως company policy εκεί που δουλέψαμε εμείς. Όχι για όλους δυστυχώς.gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:22Κι εγω αυτό ξέρω οτι ισχύει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:13 Στις δουλειές που έχω κάνει εγώ οι 2-3 πρώτες μέρες ασθενείας είναι χωρίς χαρτί. Απλά ειδοποιείς και χρεώνεται αναρρωτικη. Χαρτί γιατρού από την 3-4η μέρα και μετά. Άρα αυτό δεν είναι κάτι παράλογο, απλά το φυλάνε οι εργοδότες και το δίνουν σαν "έξτρα παροχή" στους "προνομιούχους" εργαζόμενους αντί να είναι κάτι στάνταρ.
Κάποτε, έκανα την εξής συμφωνία με την ομάδα μου που ήταν στην Αθήνα, ενώ οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις τής εταιρείας ήταν σε άλλη πόλη: επειδή συνέβαινε κατά καιρούς να χρειάζεται κάποιος 1-2 ώρες γιά προσωπική του δουλειά, αντί να κάνω έλεγχο αν όντως τις χρειαζόταν, πότε έφυγε, πότε ήλθε κ.λ.π. είχα βάλει τον εξής κανόνα: όποιος χρειάζεται ολιγόωρη άδεια, αντί να μου το ζητάει, απλώς ενημερώνει και μόνος του όταν συμπληρωθούν με αυτό τον τρόπο 8 ώρες, γράφει μιά μέρα κανονικής αδείας. Ποτέ δεν ήλεγξα αν όντως το έκανε τότε που έπρεπε. Εβλεπα όμως συχνά χαρτιά αδείας που έλεγαν "γιά κάλυψη απουσίας την τάδε και την δείνα ημέρα". Η κοινωνική πίεση που αισθανόταν οι εργαζόμενοι ώστε να μη κακοχαρακτηρισθούν από τους άλλους, ήταν αρκετή γιά τους κάνει να μη κλέβουν (πολύ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 11 Ιουν 2021, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Cecily Anne
Δεν ήθελαν όποιον γιατρό να'ναι, ήθελαν του ΙΚΑ ρε. Φαντάσου να'χεις 38.5 και να τρέχεις σε γιατρό ΙΚΑ Αττικής, ενώ δεν μπορείς να σταθείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:14Ξέρω γω; Όταν αρρωσταινεις πας σε ένα γιατρό ας πούμε;Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:01 Καλά, μιλάμε για σαλταρισμένους. Από εκεί και πέρα δεν έτυχα ποτέ σε περιστατικό δικό μου ή συναδέλφου να αρρωστήσει, ώστε να μην μπορεί να έρθει δουλειά, αλλά να μπορεί να τρέχει στα ΙΚΑ για την αναρρωτική. Όσα χρόνια με θυμάμαι εργαζόμενη αρρώστος=χάνω υπόλοιπο από τις διακοπές μου.
Αλήθεια, ας μου γράψει κάποιος τη διαδικασία που είχαμε μέχρι σήμερα, ώστε να δικαιολογήσεις άδεια, όταν αρρωσταίνεις, γιατί δεν έχω ιδέα και καλό θα ήταν να μάθω.
Ούτε καν, σε εμάς δεν υπάρχουν αυτά τα "αρρώστησα και έκανα δήλωση μόνος μου".gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:21Μέχρι τώρα για 2 ημέρες ασθένειας τον χρόνο ο εργαζόμενος μπορεί να κάνει μόνος του μια υπεύθυνη δήλωση και να θεωρηθεί αναρρωτική άδεια χωρίς να πάει σε γιατρό. Για περισσότερες ημέρες πρέπει να προσκομίσει χαρτί γιατρού.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:09Μα αν έχει κάτι κάποιος που θα τον κρατήσει μακρυά από την δουλειά γιά 4 μέρες, ασφαλώς θα πάει σε γιατρό. Και να μη πάει, μπορεί να γράψει μέρες αδείας, όπως γινόταν μέχρι τώρα.gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:05 ναι και αν αρρωστήσει ας πούμε για 4 μέρες, μετά θα πρέπει να δουλέψει υπερωριακά 32 ώρες δηλαδή 16 ημέρες δεκάωρα για να πατσίσει.
Και μη μου γράψεις τώρα τι θα κάνει αν πάθει έμφραγμα που θα τον κρατήσει 6 μήνες εκτός εργασίας.
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είπε ο Κυρανάκης γιατί μάλλον το σκέφτηκε μόνος του, αλλά αν ισχυει εγώ καταλαβαίνω οτι αν αρρωστήσεις μια ημέρα απο εκεί που χρειαζόταν απλά να πεις "είμαι άρρωστος και δεν θα έρθω στην δουλεια", πρέπει να συμπληρώσεις τις ώρες άλλη μέρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εχω την εντύπωση οτι για μια ή δυο ημέρες δεν χρειάζεται χαρτί γιατρού αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 16:00Δεν ήθελαν όποιον γιατρό να'ναι, ήθελαν του ΙΚΑ ρε. Φαντάσου να'χεις 38.5 και να τρέχεις σε γιατρό ΙΚΑ Αττικής, ενώ δεν μπορείς να σταθείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:14Ξέρω γω; Όταν αρρωσταινεις πας σε ένα γιατρό ας πούμε;Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:01 Καλά, μιλάμε για σαλταρισμένους. Από εκεί και πέρα δεν έτυχα ποτέ σε περιστατικό δικό μου ή συναδέλφου να αρρωστήσει, ώστε να μην μπορεί να έρθει δουλειά, αλλά να μπορεί να τρέχει στα ΙΚΑ για την αναρρωτική. Όσα χρόνια με θυμάμαι εργαζόμενη αρρώστος=χάνω υπόλοιπο από τις διακοπές μου.
Ούτε καν, σε εμάς δεν υπάρχουν αυτά τα "αρρώστησα και έκανα δήλωση μόνος μου".gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:21Μέχρι τώρα για 2 ημέρες ασθένειας τον χρόνο ο εργαζόμενος μπορεί να κάνει μόνος του μια υπεύθυνη δήλωση και να θεωρηθεί αναρρωτική άδεια χωρίς να πάει σε γιατρό. Για περισσότερες ημέρες πρέπει να προσκομίσει χαρτί γιατρού.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:09 Μα αν έχει κάτι κάποιος που θα τον κρατήσει μακρυά από την δουλειά γιά 4 μέρες, ασφαλώς θα πάει σε γιατρό. Και να μη πάει, μπορεί να γράψει μέρες αδείας, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Νομίζω πως μέχρι 3 μέρες δε χρειάζεσαι γιατρό δημοσίου Νοσκομειου η ΙΚΑ.Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 16:00Δεν ήθελαν όποιον γιατρό να'ναι, ήθελαν του ΙΚΑ ρε. Φαντάσου να'χεις 38.5 και να τρέχεις σε γιατρό ΙΚΑ Αττικής, ενώ δεν μπορείς να σταθείς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:14Ξέρω γω; Όταν αρρωσταινεις πας σε ένα γιατρό ας πούμε;Cecily Anne έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:01 Καλά, μιλάμε για σαλταρισμένους. Από εκεί και πέρα δεν έτυχα ποτέ σε περιστατικό δικό μου ή συναδέλφου να αρρωστήσει, ώστε να μην μπορεί να έρθει δουλειά, αλλά να μπορεί να τρέχει στα ΙΚΑ για την αναρρωτική. Όσα χρόνια με θυμάμαι εργαζόμενη αρρώστος=χάνω υπόλοιπο από τις διακοπές μου.
Ούτε καν, σε εμάς δεν υπάρχουν αυτά τα "αρρώστησα και έκανα δήλωση μόνος μου".gassim έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:21Μέχρι τώρα για 2 ημέρες ασθένειας τον χρόνο ο εργαζόμενος μπορεί να κάνει μόνος του μια υπεύθυνη δήλωση και να θεωρηθεί αναρρωτική άδεια χωρίς να πάει σε γιατρό. Για περισσότερες ημέρες πρέπει να προσκομίσει χαρτί γιατρού.Leporello έγραψε: 11 Ιουν 2021, 15:09 Μα αν έχει κάτι κάποιος που θα τον κρατήσει μακρυά από την δουλειά γιά 4 μέρες, ασφαλώς θα πάει σε γιατρό. Και να μη πάει, μπορεί να γράψει μέρες αδείας, όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Καλά τραγουδα.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 08:38 Αυτός ο τύπος πλασαριζόταν απο την truth team και το twitter ως ο Έλληνας Ben Shapiro, o μέγας ρήτορας και debater που κατατροπώνει τους ζαιους στα παράθυρα του Παπαδάκη με facts and logic. Μέσα σε μόλις 2 χρόνια έχει καταφέρει να τον πάρει χαμπάρι μέχρι και ο τελευταίος νδκρατης στο καφενείο του χωριού πόσο μεγάλος φελλός είναι. Πιστεύω θα είχε μικρότερη διάρκεια απο τη Μονογιού στη βουλή. Πιθανότατα θα καταλήξει σε καμιά αργομισθία στην ευρωβουλή για την επόμενη εικοσαετία
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δίκιο έχει ο Σενέκας σε όλα εκτός απ'το τελευταίο.Otto Weininger έγραψε: 11 Ιουν 2021, 16:38Καλά τραγουδα.Σενέκας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 08:38 Αυτός ο τύπος πλασαριζόταν απο την truth team και το twitter ως ο Έλληνας Ben Shapiro, o μέγας ρήτορας και debater που κατατροπώνει τους ζαιους στα παράθυρα του Παπαδάκη με facts and logic. Μέσα σε μόλις 2 χρόνια έχει καταφέρει να τον πάρει χαμπάρι μέχρι και ο τελευταίος νδκρατης στο καφενείο του χωριού πόσο μεγάλος φελλός είναι. Πιστεύω θα είχε μικρότερη διάρκεια απο τη Μονογιού στη βουλή. Πιθανότατα θα καταλήξει σε καμιά αργομισθία στην ευρωβουλή για την επόμενη εικοσαετία
Το ότι είναι φελλός ο τύπος, μαλλον στα θετικα ειναι για να μακροημερευσει ως πολιτευτης της νδ
Εντάξει, έχει αρκετό πάγκο η νουδού:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Ο εργοδότης ρε χλεμπουρες αν αρρωστήσει αναρωτηθήκατε τι θα κάνει;
Όλο την κωλαθρα σας κοιτάτε
Όλο την κωλαθρα σας κοιτάτε
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 6 Απαντήσεις