Όταν λες μικρογραφία;hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2021, 23:56Ναι, σε μικρογραφία και κόντρα στις κανονικές πρακτικές, όπως διπλά τυφλές δοκιμές.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2021, 15:39Να σε διόρθωσω εδώ και να σου πω ότι το εμβόλιο έχει περάσει τα απαραίτητα στάδια ελέγχων και πειραμάτων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:22 αυτές είναι λογικές εξελίξεις όταν βγάζεις ένα εμβόλιο στον γενικό πληθυσμό όταν δεν έχει περάσει απαραίτητα στάδια ελέγχων και πειραμάτων
αυτό που με τσαντίζει εμένα είναι ότι όταν το αναφέρεις αυτό σε ταμπλώνουν ως "ψεκ"
ρε μαλάκες είναι ψεκ αυτός που λέει την αλήθεια; ότι δηλαδή δεν έχουν γίνει οι μακροπρόθεσμοι απαραίτητοι έλεγχοι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μ. Κρυοβρυσανάκης : Η περιγραφή που συγκλονίζει
- Otto Weininger
Re: Μ. Κρυοβρυσανάκης : Η περιγραφή που συγκλονίζει
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Σε 2 μήνες δεν μπορείς να κάνεις ό,τι κάνεις κανονικά σε 2 χρόνια. Καμμιά διαδικασία ασφαλείας και review δεν συντομεύει από μόνη της γιατί έτσι. Όλες τις προηγούμενες δεκαετίες δεν ήταν απλά αργόμισθοι, είναι κάποια πράγματα που θέλουν χρόνο. Ούτε είναι θέμα γραφειοκρατείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και η ελληνική κυβέρνηση που το έδωσε εν πληρει γνώση της ως μοναδική επιλογη στην μοναδική πληθυσμιακή ομαδα υψηλού κινδύνου προκειμένου να της βελτιωθούν 1.5% τα στατιστικά του Μαϊου εν όψει Εθνικού Στόχου να έρθει η Πατσυ από το Κεντ για μπόμπες στο Ζαντε και να αφήσει 6 ευρω (στόχου στον οποίον απέτυχε κιόλας).talaipwros έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:10 Κρίμα για την γυναίκα
Η κινεζική πρεσβεία εχει να απαντήσει για πολλα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ακόμη να καταλάβουν πώς δουλεύουν οι μεγάλοι αριθμοί οι ζαιαυγίτες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν πέθανε από κάποια απροσδοκητη παρενέργεια δέκα χρονια μετά που φαντάζεται η αγράμματη χελουγκριτα και διακινούν οι αντιεμβολιαστες ότι δήθεν υπαρχουν, πέθανε από ήδη γνωστη παρενεργεια στα πλαίσια ήδη γνωστού ποσοστού ρισκου, το οποίο η κυβέρνηση αποφάσισε ότι άξιζε τον κόπο να πληρώσουν 2-3 γυναίκες.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2021, 15:39Να σε διόρθωσω εδώ και να σου πω ότι το εμβόλιο έχει περάσει τα απαραίτητα στάδια ελέγχων και πειραμάτων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:22 αυτές είναι λογικές εξελίξεις όταν βγάζεις ένα εμβόλιο στον γενικό πληθυσμό όταν δεν έχει περάσει απαραίτητα στάδια ελέγχων και πειραμάτων
αυτό που με τσαντίζει εμένα είναι ότι όταν το αναφέρεις αυτό σε ταμπλώνουν ως "ψεκ"
ρε μαλάκες είναι ψεκ αυτός που λέει την αλήθεια; ότι δηλαδή δεν έχουν γίνει οι μακροπρόθεσμοι απαραίτητοι έλεγχοι;
Εννοείς που αν σου ξεριζώσουν τα αρχίδια και στα χώσουν στο στομα και πάλι το βίαιο έγκλημα πανευρωπαϊκά συνεχίζει την πτωτική τάση των τελευταίων εξήντα χρόνων;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 09 Ιουν 2021, 10:07 Ακόμη να καταλάβουν πώς δουλεύουν οι μεγάλοι αριθμοί οι ζαιαυγίτες;
-
talaipwros
44 ετων , και στην Βρετανία το ιδιο θα επαιρνεfoscilis έγραψε: 09 Ιουν 2021, 10:02Και η ελληνική κυβέρνηση που το έδωσε εν πληρει γνώση της ως μοναδική επιλογη στην μοναδική πληθυσμιακή ομαδα υψηλού κινδύνου προκειμένου να της βελτιωθούν 1.5% τα στατιστικά του Μαϊου εν όψει Εθνικού Στόχου να έρθει η Πατσυ από το Κεντ για μπόμπες στο Ζαντε και να αφήσει 6 ευρω (στόχου στον οποίον απέτυχε κιόλας).talaipwros έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:10 Κρίμα για την γυναίκα
https://www.nhs.uk/conditions/coronavir ... gID6PD_BwE
Και θα πέθαινε, όπως πέθαναν καμιά εικοσαριά άλλες. Δεν καταλαβαίνω τι επιχείρημα είναι αυτό. Παρ' όλα αυτά όμως δεν ήταν ίδια τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι προτεραιότητες που οδήγησαν στην απόφαση της κάθε κυβέρνησης. Η Βρετανία αντιμετώπιζε μια κατάσταση με χίλιους νεκρούς τη μέρα. Όχι μια κατάσταση "-ανεβάστε τα ποσοστά οπωσδήποτε πριν τις 15 Μαϊου γιατί τότε έχω αποφασίσει να κάνω τη μεγάλη επιτυχία, πείτε ρε μαλάκες καμιά ιδέα, -θα ξεστοκάρουμε στους νέους γιατί οι γέροι δεν ψήνονται -αυτό είναι, κερδίζεις το βραβείο χρυσού κομματόσκυλου 2021".talaipwros έγραψε: 09 Ιουν 2021, 10:3844 ετων , και στην Βρετανία το ιδιο θα επαιρνεfoscilis έγραψε: 09 Ιουν 2021, 10:02Και η ελληνική κυβέρνηση που το έδωσε εν πληρει γνώση της ως μοναδική επιλογη στην μοναδική πληθυσμιακή ομαδα υψηλού κινδύνου προκειμένου να της βελτιωθούν 1.5% τα στατιστικά του Μαϊου εν όψει Εθνικού Στόχου να έρθει η Πατσυ από το Κεντ για μπόμπες στο Ζαντε και να αφήσει 6 ευρω (στόχου στον οποίον απέτυχε κιόλας).talaipwros έγραψε: 07 Ιουν 2021, 14:10 Κρίμα για την γυναίκα
Δεύτερον στη Βρετανία απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει vaccine shopping. Το έγκλημα της κυβέρνησης γίνεται μεγαλύτερο ακριβώς επειδή λίγες μέρες πριν το αμέσως προηγούμενο cohort, αυτό με το σχεδόν μηδενικό ποσοστό είχε τη δυνατότητα να αλλάζει ραντεβού για εμβόλιο με την ίδια ευκολία που άλλαζε κιλότες, τακτική που επανέφερε μάλιστα λίγες εβδομάδες μετά. (ή μάλλον με αρκετά μεγαλύτερη ευκολία μια και μιλάμε για Έλληνες γεννημένους σε εποχή που βρακί άλλαζες μια φορά την εβδομάδα). Το να είσαι ο ένας στους 100.000 που ατύχησε είναι αρκετά διαφορετικό από το να είσαι η μία στις 15.000 που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ.
Τρίτον δεν είχε υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης των παρενεργειών και τάση να θεωρούνται τα πάντα φυσιολογικά ή άσχετα με το εμβόλιο, ούτε είναι τόσο μπουρδέλο η φάση. Εγώ πέρασα ολόκληρο το βράδυ Σάββατο 8 προς Κυριακή 9 Μαϊού ψάχνοντας να βρω αν είναι φυσιολογικό το χάλι που έβλεπα και πληροφορίες στα ελληνικά βρήκα... στο σάιτ του ΕΣΥ της Αυστραλίας. Στο εμβολιαστικό κέντρο της Ακαδημίας τα κοπρόσκυλα δεν είχαν δώσει στη σύζυγο το φυλλάδιο για τα συμπτώματα και ποια είναι ανησυχητικά, ούτε το χαρτάκι που λέει ποια παρτίδα έκανες, ούτε τηλέφωνο επικοινωνίας. Τίποτα. Αστειάκια έκανε ο χοντρός γιατρός για τη σεξουαλική ζωή της νοσοκόμας. Είχα σχολιάσει κι εδώ ότι είναι απαράδεκτο που δεν το κάνουν και οι άλλοι δεν καταλάβαιναν τι εννοούσα, τελικά εννοούσα ότι η επιχείρηση "Ελευθερία" έπρεπε να λέγεται επιχείρηση "οι άριστοι τα έκαναν σκατά ακόμα και σε κάτι που έχει ίδια πολυπλοκότητα με τις εκλογές που κάνει το κράτος επιτυχημένα εδώ και 100 χρόνια, εκτός που είναι ακόμα πιο εύκολο γιατί διαρκεί έξι μήνες αντί για μία μέρα".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ένα βήμα πριν τα τραπεζάκια στο σύνταγμα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΓΕΝΟΚΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ <<ΠΟΛΥΕΘΝΕΙΚΩΝ>>>
Και τότε πως εξηγείς ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ''ψεκ'' δεν έχουν πρόβλημα με τα υπόλοιπα εμβόλια;Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 15:33Γενικά το πρόβλημα του χρονικού ορίζοντα είναι όντως ένα κάλυμμα των ψεκ που δεν έχουν τα αρχιδια να πουν ότι είναι γενικά κατά του εμβολίου και σου λένε είμαι υπέρ αλλά αυτό βγήκε γρήγορα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
talaipwros
Επειδή οι πηγές ψεκοπληροφορησης εστιασαν εκει.Scouser έγραψε: 09 Ιουν 2021, 11:56Και τότε πως εξηγείς ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ''ψεκ'' δεν έχουν πρόβλημα με τα υπόλοιπα εμβόλια;Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 15:33Γενικά το πρόβλημα του χρονικού ορίζοντα είναι όντως ένα κάλυμμα των ψεκ που δεν έχουν τα αρχιδια να πουν ότι είναι γενικά κατά του εμβολίου και σου λένε είμαι υπέρ αλλά αυτό βγήκε γρήγορα.
Αν κανανε πιο πολλα Pfizer στην Ελλαδα, θα εστιαζαν αλλου
Η συντριπτική πλειοψηφία των ψεκ έχει θέμα με όλα τα εμβόλια. Απλώς ξεκίνησαν με το άστρα, επειδή υπήρχαν περισσότερες ανακοινώσεις για τις παρενέργειες του. Μετά, άρχισαν να ασχολούνται και με τα άλλα.Scouser έγραψε: 09 Ιουν 2021, 11:56Και τότε πως εξηγείς ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ''ψεκ'' δεν έχουν πρόβλημα με τα υπόλοιπα εμβόλια;Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 15:33Γενικά το πρόβλημα του χρονικού ορίζοντα είναι όντως ένα κάλυμμα των ψεκ που δεν έχουν τα αρχιδια να πουν ότι είναι γενικά κατά του εμβολίου και σου λένε είμαι υπέρ αλλά αυτό βγήκε γρήγορα.
Αυτοί που είναι στην αναμονή (ακύρωσαν/περιμένουν να κάνουν το "καλό"), δεν είναι ψεκ είναι βολεψάκηδες. Η πλάκα είναι ότι συνεχίζουν να διαμαρτύρονται ή να κατακεραυνώνουν
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σ' αυτό συμφωνώ κι εγώ.foscilis έγραψε: 09 Ιουν 2021, 10:58 "-ανεβάστε τα ποσοστά οπωσδήποτε πριν τις 15 Μαϊου γιατί τότε έχω αποφασίσει να κάνω τη μεγάλη επιτυχία, πείτε ρε μαλάκες καμιά ιδέα, -θα ξεστοκάρουμε στους νέους γιατί οι γέροι δεν ψήνονται -αυτό είναι, κερδίζεις το βραβείο χρυσού κομματόσκυλου 2021".
Αν οι γέροι δεν ψήνονται, άσε τους άψητους και δώσε στις νέες γυναίκες τα πιο ασφαλή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, θα δούμε στα μέσα φθινοπώρου πόσοι είναι πραγματικά οι ψεκασμένοι. Αν πχ δεν εμβολιαστεί το 40% του πληθυσμού, κάπου μπάζει το αφήγημα, γιατί θα πρέπει να γίνει σύγκριση με τα υπόλοιπα εμβόλια (πχ κατά της ηπατίτιδας).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa