Κι αυτό υπάρχει. Αλλά δεν μου αρκεί, μια πιο πολύπλευρη μηχανή αναπτύσσει ο Άνθρωπος στα χρόνια. Μια... Πρακτικότητα;Cecily Anne έγραψε: 26 Μάιος 2021, 20:33Κανείς στα νιάτα του δεν έχει το μυαλό να δει τα θετικά πάνω του και ασχολείται μόνο με τα αρνητικά του. Με το που μεγαλώσουν βάζουν όλοι περισσότερο μυαλό και μπορούν να αξιολογούν καλύτερα, διότι έχουν την εμπειρία.
Κλασική περίπτωση κοριτσιού που στα 55-58 κιλά των 20 ετών λέει πωωω έβαλα 2 κιλά, πώς έγινα έτσι χοντρή. Μετά που πατάει τα 45 έτη και φτάνει κάπου 65-70 αρχίζει να μουτζώνεται που στα 20 έβλεπε τον εαυτό της ως χοντρή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νειάτα.
Re: Νειάτα.
Ordem e Progresso.
νύχτα έγραψε: 26 Μάιος 2021, 20:55χαμηλή αυτοεκτίμηση σε βαθμό κακουργήματος, δεν ακούς κανένανΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 26 Μάιος 2021, 20:47 Καλά...εσύ μπορεί να "νόμιζες"...
δε βρέθηκε ένας άνθρωπος να σε δεις με το δικό του βλέμμα;![]()
Μπάντας, κι εσύ πανίβλακας αλλά![]()
Ρε Κουκλάρα Μου, θέλω να πω, ξεκόλλα, και ζήσε.
Έλα να σε πάρω μαζί μου στις ευμορφιες, αν δεν έχεις παρέα. Εμείς θέλουμε χάικινγκ παρτνερς. Κάπου το γραψα, έμπλεξα με αργά τα ζώα μου ...
Θα τα χεις όλα, και το χαβιαρακι σου.
μακρυά απο κουκυά
Καβαλιέρε, φαίνεσαι πολύ διαβασμενος άνθρωπος.
Περιηγησου στις σελίδες που σου ανέφερα, 10 πριν, 10 μετά. Pdf κατεβάζεις.
Θα βρεις τις σκέψεις σου.
μακρυά απο κουκυά
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπορεις να τα φτιαξεις με μια εικοσαρα για να θυμηθεις τα νιατα σου τυπε μου.
Και ο ηθοποιος ο Γιωργαρος Γιαννοπουλας εξηνταρης ειναι αλλα ολο με εικοσαρες
τα φτιαχνει τι παραπανω απο εσενα εχει δηλαδη;
Και ο ηθοποιος ο Γιωργαρος Γιαννοπουλας εξηνταρης ειναι αλλα ολο με εικοσαρες
τα φτιαχνει τι παραπανω απο εσενα εχει δηλαδη;
- Sid Vicious
Ακομα νειατα ειμαστε!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μήπως όλο αυτό είναι μια ψευδαίσθηση; Για καταστάσεις που έχουμε περάσει και εξελίχθηκαν με τον όποιο τρόπο... πχ αν φερόσουν αλλιώς μπορεί να είχε άλλο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζεις τώρα ότι μπορεί να είχε.Cavaliere έγραψε: 26 Μάιος 2021, 19:50 Σκέπτομαι και λέω:
Τόση ομορφιά που είχα στη νιότη μου και κορμοστασιά, σώμα και πρόσωπο, γιατί να μην έχω τότε και την πονηριά που έχω τώρα; Δε λέω, και τότε κάτι σκάμπαζα, αλλά αν είχα τώρα με το μυαλό μου τα προσόντα του τότε, ερωτώ.
the end
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τα νειάτα είναι για τις γκόμεναι. Οι άνδρες ως νέοι είναι ρεζίληδες, αλλά μετά τα σαράνδα - σαράνδαπέντε, κυριαρχούν, ειδικά εάν είναι λευκοί. Αρκεί να τους σηκώνεται, βέβαια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
σωστο αυτο.Fluffy έγραψε: 26 Μάιος 2021, 20:46Αυτό που θέλω να πω, όχι τόσο ξεκάθαρα στην προηγούμενη τοποθέτηση είναι πως η καλύτερη στιγμή-ηλικία είναι τώρα. Και πριν 20 χρόνια τότε ήταν.Cecily Anne έγραψε: 26 Μάιος 2021, 20:43Φάε τη γλώσσα σου παναθεμα σε και είμαστε συνομήλικοι. ΟΥΣΤ σκόρδα σκόρδα φτου φτου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν είναι λάθος ορθογραφικόDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Μάιος 2021, 20:45 Καλά, το καραμπινάτο ορθογραφικό στον τίτλο δε θα το σχολιάσει κανείς;
Είναι μπουμερογραφή της λέξης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Μπουμερικόν μεν, εσφαλμένο δε
Τα «νιάτα» προέρχονται από τον μεσαιωνικό τύπο «νεάτα», που ανάγεται στους μεταπλασμένους τύπους «νεότα» και «νεότη», προερχόμενα από το αρχαίο «νεότης». Εφόσον ο σχηματισμός νιάτα<νεάτα οφείλεται σε συνίζηση η λέξη θα πρέπει να απλογραφείται «νιάτα» όπως όλα τα προϊόντα συνίζησης.
Σε παλιότερα κείμενα μερικές φορές συναντάται η εσφαλμένη γραφή «νειάτα» που δεν δικαιολογείται ετυμολογικά.
(Μπαμπινιώτης, «Λεξικό των δυσκολιών και των λαθών στη χρήση της ελληνικής»)
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ἐλπίδες ποὺ ’ς τὰ νειάταΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Μάιος 2021, 12:24Μπουμερικόν μεν, εσφαλμένο δε![]()
Τα «νιάτα» προέρχονται από τον μεσαιωνικό τύπο «νεάτα», που ανάγεται στους μεταπλασμένους τύπους «νεότα» και «νεότη», προερχόμενα από το αρχαίο «νεότης». Εφόσον ο σχηματισμός νιάτα<νεάτα οφείλεται σε συνίζηση η λέξη θα πρέπει να απλογραφείται «νιάτα» όπως όλα τα προϊόντα συνίζησης.
Σε παλιότερα κείμενα μερικές φορές συναντάται η εσφαλμένη γραφή «νειάτα» που δεν δικαιολογείται ετυμολογικά.
(Μπαμπινιώτης, «Λεξικό των δυσκολιών και των λαθών στη χρήση της ελληνικής»)
γύρω μου ἐφτερουγίζετε,
ὀνείρατα ροδάτα
ὁποῦ μ’ ἐνανουρίζετε,
γιατὶ εἴσαστε φευγάτα;
έγραφε ο Λορέντζος Μαβίλης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

κρατάτε πάντα μικρό καλάθι στους Μπαμπινιωτισμούς
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πόσο νέοι ήμασταν
εκτέλεση το 2006
εκτέλεση το 2015 οταν διαγνώστηκε πια με καρκίνο στον εγκέφαλο
εκτέλεση το 2006
εκτέλεση το 2015 οταν διαγνώστηκε πια με καρκίνο στον εγκέφαλο