!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μερικά μόνο σουηδικά προϊόντα & υπηρεσίες που τουλάχιστον ένα από αυτά, χρησιμοποεί κάθε κάτοικος του πλανήτη Γη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαυροβασίλης
Re: Μερικά μόνο σουηδικά προϊόντα & υπηρεσίες που τουλάχιστον ένα από αυτά, χρησιμοποεί κάθε κάτοικος του πλανήτη Γη
ηλίθιοι, όλο το σουηδικό ΟΕΜ πλην του χομπίστα κενιγκσεγγ είναι κινέζικο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- wooded glade
Re: Μερικά μόνο σουηδικά προϊόντα & υπηρεσίες που τουλάχιστον ένα από αυτά, χρησιμοποεί κάθε κάτοικος του πλανήτη Γη
Η Σουηδία σε φορολογεί γερά αν πρώτα τα οικονομήσεις τρελά.the comet the course the tail έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:51 η ελλάδα είναι φύσει μικροαστική. τα έχει πει και ο αντρέας παπαντρέο αυτά. τι παραγωγή να κάνεις με κάτι εκατομμύρια ελεύθερους επαγγελματίες - μικροεπιχειρηματίες που απλά κλέβουν την εφορία;
Είχε και τον Ίνγκμαρ Μπέργκμαν που δεν του άρεσε η φάση και την κοπάνησε.
Αλλά δεν φορολογεί τους φτωχούς (!) και δεν κλείνει επιχειρήσεις με τα ... αντικειμενικά κριτήρια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αυτος δεν έριξε μαυρη πέτρα, συνέχεια ασχολείται.Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:19ΛΕς να υπάρχει άνθρωπος που έφυγε από Ελλάδα για Σουηδία και να αισθάνεται σαν παρατημένη γκόμενα; Εγώ μαύρη πέτρα θα έριχνα πάντωςpanos291 έγραψε: 19 Μάιος 2021, 20:59 Εγώ διακρίνω πόνο στον Αλβανό που κάνει σαν παρατημένη γκομενα.
Επισης να μας μιλήσει και για την προσφορά των Αλβανών στην ανθρωπότητα, τα προϊόντα που παραγουν κλπ.
- Υδράργυρος
Σας γλενταει και κανετε σαν παιδακια. Πολυ πηξιμοpanos291 έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:15Αυτος δεν έριξε μαυρη πέτρα, συνέχεια ασχολείται.Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:19ΛΕς να υπάρχει άνθρωπος που έφυγε από Ελλάδα για Σουηδία και να αισθάνεται σαν παρατημένη γκόμενα; Εγώ μαύρη πέτρα θα έριχνα πάντωςpanos291 έγραψε: 19 Μάιος 2021, 20:59 Εγώ διακρίνω πόνο στον Αλβανό που κάνει σαν παρατημένη γκομενα.
Επισης να μας μιλήσει και για την προσφορά των Αλβανών στην ανθρωπότητα, τα προϊόντα που παραγουν κλπ.
Εμείς κάνουμε σαν παιδάκια ή αυτός που ασχολείται συνέχεια επειδή εδω δεν κατάλαβαν την μεγαλοφυια που νομίζει ότι έχει στην αλβανοκαζανα του?Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:15Σας γλενταει και κανετε σαν παιδακια. Πολυ πηξιμοpanos291 έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:15Αυτος δεν έριξε μαυρη πέτρα, συνέχεια ασχολείται.Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:19
ΛΕς να υπάρχει άνθρωπος που έφυγε από Ελλάδα για Σουηδία και να αισθάνεται σαν παρατημένη γκόμενα; Εγώ μαύρη πέτρα θα έριχνα πάντως
Επισης για τον νηματοθετη, ας μας πει γιατί περιμένει τους Έλληνες να ψηφίσουν ένα κόμμα που τους αντιπαθεί.
Υπήρχε αλλά μονο γεωγραφικά, σαν κομμάτι στεριάς. Δεν αναδύθηκε τον 20ο αιώνα.Lugozzi έγραψε: 19 Μάιος 2021, 20:36Επειδή δεν υπήρχε στην αρχαιότητα Σουηδία, μετράμε μόνο από τον 20ο αιώνα?
Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που ισχύει για την Ελλάδα.
Αν όμως θέλουμε να το πάρουμε έτσι η φιλοσοφία ανακαλύφθηκε στην Τουρκια λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αϊντίν από έναν τύπο που τον λέγανε Τάλεες.
-
Efaptomenos
Επίσης οι Μακεδόνες γείτονές μας προέλασαν μέχρι το Πακιστάν
-
Efaptomenos
True storyΥδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:15Σας γλενταει και κανετε σαν παιδακια. Πολυ πηξιμοpanos291 έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:15Αυτος δεν έριξε μαυρη πέτρα, συνέχεια ασχολείται.Υδράργυρος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:19
ΛΕς να υπάρχει άνθρωπος που έφυγε από Ελλάδα για Σουηδία και να αισθάνεται σαν παρατημένη γκόμενα; Εγώ μαύρη πέτρα θα έριχνα πάντως
sandvic, bahco.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:59 ηλίθιοι, όλο το σουηδικό ΟΕΜ πλην του χομπίστα κενιγκσεγγ είναι κινέζικο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Μαυροβασίλης
ναι, μην ξεχνάμε και τις σάπιες σαρδέλεςΑσέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:43sandvic, bahco.Μαυροβασίλης έγραψε: 20 Μάιος 2021, 08:59 ηλίθιοι, όλο το σουηδικό ΟΕΜ πλην του χομπίστα κενιγκσεγγ είναι κινέζικο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Μπα?foscilis έγραψε: 20 Μάιος 2021, 09:37Υπήρχε αλλά μονο γεωγραφικά, σαν κομμάτι στεριάς. Δεν αναδύθηκε τον 20ο αιώνα.Lugozzi έγραψε: 19 Μάιος 2021, 20:36Επειδή δεν υπήρχε στην αρχαιότητα Σουηδία, μετράμε μόνο από τον 20ο αιώνα?
Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που ισχύει για την Ελλάδα.
Αν όμως θέλουμε να το πάρουμε έτσι η φιλοσοφία ανακαλύφθηκε στην Τουρκια λίγα χιλιόμετρα έξω από το Αϊντίν από έναν τύπο που τον λέγανε Τάλεες.
είχαν αυτά τα ονόματα (Σουηδία, Τουρκία) τότε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Έχω δουλέψει με την Elektrolux, η χειρότερη κωλοεταιρεία.
Ordem e Progresso.
Φταίνε οι Zanussi που δώσαν την καλύτερη φίρμα στους βάρβαρους.
Ordem e Progresso.
-
Εμπεδοκλής
Αυτός ο Αλβανός από τη Σουηδελλάδα φοβάμαι ότι θα ανακαλύψει τον καπιταλισμό και θα αυτοκτονήσει.
Καπιταλισμό έχουμε αγαπητοί μου. Αυτό το επιπλάκι από τα ΙΚΕΑ που βλέπετε μπορεί να προέρχεται από βραζιλιάνικη ξυλεία, από λούστρο παρασκευασμένο στην Ινδία, βίδες από βωξίτη Ελλάδος, επεξεργασμένο στην Τουρκία, συναρμολογημένο στην Ινδονησία μεταφερμένο από 30 διαφορετικά πλοία όλων των σημαιών και πληρώματος όλων των εθνικοτήτων και φυσικά πουλημένο από Δανό πωλητή...
Έ, σουηδικό δεν το λες. Περισσότερο ως βλάχος που βγήκε από τους γαμηστρώνες του Φιέρ συμπεριφέρεται...
Καπιταλισμό έχουμε αγαπητοί μου. Αυτό το επιπλάκι από τα ΙΚΕΑ που βλέπετε μπορεί να προέρχεται από βραζιλιάνικη ξυλεία, από λούστρο παρασκευασμένο στην Ινδία, βίδες από βωξίτη Ελλάδος, επεξεργασμένο στην Τουρκία, συναρμολογημένο στην Ινδονησία μεταφερμένο από 30 διαφορετικά πλοία όλων των σημαιών και πληρώματος όλων των εθνικοτήτων και φυσικά πουλημένο από Δανό πωλητή...
Έ, σουηδικό δεν το λες. Περισσότερο ως βλάχος που βγήκε από τους γαμηστρώνες του Φιέρ συμπεριφέρεται...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντάξει, μετανάστης ο άνθρωπος που πήγε από την Ελλάδα στη Σουηδία, λογικό είναι να κάνει όλη μέρα σαν 10χρονο. Και πήγε τώρα, όχι στα 60ς. Πλέον τραβάνε ζόρια με τους αφγανομαγκρεπ, και ως μαυροκεφαλος, αν είσαι λευκός, είσαι τζετ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 1711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 71 Απαντήσεις