Ναι. Αλλα μη σε κοφτει, ολοι οι νεοπες εδω αντιμετωπιζουν μονιμα την κατηγορια οτι ειναι κλωνοι καποιου γενικως και του ΓΓ ειδικως.Λάζαρος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:05Εμένα λέει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εβδομαδιαίο μπανιάρισμα
- John Brown Gun Club
Re: Εβδομαδιαίο μπανιάρισμα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Κάνε δουλειά σου , για θερμοσίφωνες λέγαμε.Λάζαρος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:05Εμένα λέει;
Οι χάκερς θα σου ζητάνε λύτρα σε κρυπτονόμισμα να μη σου γυρνάνε το κρύο σε ζεστό και το ανάποδο.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:05 Γελατε τωρα, αλλα σε 5-10 χρονια που ολοι οι θερμοσιφωνες θα ειναι συνδεδεμενοι με το ιντερνετ οφ θινγκς, θα πεφτει ο σερβερ και δε θα μπορειτε να κανετε μπανιο.
the end
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Άλλο εννοώ
Ειπες οτι μου αρεσει ο τύπος στο αβαταρ σου και οχι η αύρα σου και σε ρώτησα αν υποθέσουμε οτι μου αρεσει ο τύπος ...εσυ που κολλάς; Ειναι εσυ; Νομίζεις οτι νομίζω οτι συζητάω με τον τυπα στο αβαταρ;
Ειμαι χαζό αλλα μέχρις ενός οριου
Παρατηρητής...
Εμ γι αυτό έχεις πίεση ρε κουτρουμπά. Από τη βλακεία.
Μηδένα προ του τέλους, στο πηλίκο.
- ksk
Πάνας έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:10Οι χάκερς θα σου ζητάνε λύτρα σε κρυπτονόμισμα να μη σου γυρνάνε το κρύο σε ζεστό και το ανάποδο.John Brown Gun Club έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:05 Γελατε τωρα, αλλα σε 5-10 χρονια που ολοι οι θερμοσιφωνες θα ειναι συνδεδεμενοι με το ιντερνετ οφ θινγκς, θα πεφτει ο σερβερ και δε θα μπορειτε να κανετε μπανιο.
Παρατηρητής...
Ένα μέρος της ψυχής σου το νομίζει αφού βλέπει την εικόνα. Δεν είσαι μόνο η λογική σου ή η συνείδηση σου.ksk έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:11Άλλο εννοώ![]()
Ειπες οτι μου αρεσει ο τύπος στο αβαταρ σου και οχι η αύρα σου και σε ρώτησα αν υποθέσουμε οτι μου αρεσει ο τύπος ...εσυ που κολλάς; Ειναι εσυ; Νομίζεις οτι νομίζω οτι συζητάω με τον τυπα στο αβαταρ;![]()
Ειμαι χαζό αλλα μέχρις ενός οριου![]()
- ksk
Ενα μέρος της Ψυχής μου...ατσα να και το ψυχογράφημα απο τον Λαζαρο!Λάζαρος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:13Ένα μέρος της ψυχής σου το νομίζει αφού βλέπει την εικόνα. Δεν είσαι μόνο η λογική σου ή η συνείδηση σου.ksk έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:11Άλλο εννοώ![]()
Ειπες οτι μου αρεσει ο τύπος στο αβαταρ σου και οχι η αύρα σου και σε ρώτησα αν υποθέσουμε οτι μου αρεσει ο τύπος ...εσυ που κολλάς; Ειναι εσυ; Νομίζεις οτι νομίζω οτι συζητάω με τον τυπα στο αβαταρ;![]()
Παρεμπιπτόντως η Ψυχή ζει μεσα σε κατοπτρικο κοσμο...
Παρατηρητής...
Ο κόσμος είναι ένας. Το κατοπτρικό της υπόθεσης το βάζει η αναλυτική σκέψη μας. Δεν αποτελεί ψυχογράφημα το προηγούμενο μου ποστ. Φιλοσοφική θέση είναι. Θα σου τα μάθω σιγά σιγά.ksk έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:17Ενα μέρος της Ψυχής μου...ατσα να και το ψυχογράφημα απο τον Λαζαρο!Λάζαρος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:13Ένα μέρος της ψυχής σου το νομίζει αφού βλέπει την εικόνα. Δεν είσαι μόνο η λογική σου ή η συνείδηση σου.ksk έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:11
Άλλο εννοώ![]()
Παρεμπιπτόντως η Ψυχή ζει μεσα σε κατοπτρικο κοσμο...
Όχι εγώ είμαι έξυπνος. Δεν θα περνούσε από το μυαλό μου ότι είσαι ο Γιαννόπουλος.
Εντάξει 
- ksk
Καλο σου κουράγιο... Ξέρεις την δυσκολία του πονήματος που θα επιχειρήσεις;Λάζαρος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:22Ο κόσμος είναι ένας. Το κατοπτρικό της υπόθεσης το βάζει η αναλυτική σκέψη μας. Δεν αποτελεί ψυχογράφημα το προηγούμενο μου ποστ. Φιλοσοφική θέση είναι. Θα σου τα μάθω σιγά σιγά.
Παρατηρητής...
Ordem e Progresso.
Μιλάς με γρίφους, δάσκαλε, γέροντα.Λάζαρος έγραψε: 18 Μάιος 2021, 00:22Ο κόσμος είναι ένας. Το κατοπτρικό της υπόθεσης το βάζει η αναλυτική σκέψη μας. Δεν αποτελεί ψυχογράφημα το προηγούμενο μου ποστ. Φιλοσοφική θέση είναι. Θα σου τα μάθω σιγά σιγά.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 191 Απαντήσεις
- 3808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-