Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες. Λίγο διαφορετικά αλλά ισχύει. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν το περιστασιακό σεξ από μια σχέση.Αρχέλαος έγραψε: 15 Μάιος 2021, 14:09Στο παρελθόν μου είχε τύχει να προκύπτει παράλληλο ενδιαφέρον από τρεις-τέσσερις περιπτώσεις και να μπλοκάρω.Βλήμα έγραψε: 15 Μάιος 2021, 03:53 Περνάς 1-1,5 χρόνο αόρατος. Κάποια στιγμή έρχεται μια περίοδος που αντιλαμβάνεσαι βλέμματα και υπονοούμενα ταυτόχρονα από αρκετές γυναίκες. Επειδή έχει ξανασυμβεί ξέρεις ότι δεν θα κρατήσει για πάντα, παρά μια- δυο 'βδομάδες και μετά θα επέλθει παρόμοια περίοδος ξηρασίας. Κάθεσαι σπίτι και κάνεις λίστα με τους πιθανούς στόχους, από τον σιγουρότερο στον λιγότερο σίγουρο. Πας στην πιο σίγουρη και σου λέει "όχι, δεν ξέρω, μπορεί κι έτσι μπορεί κι αλλιώς" λες εσύ "οκ, πάμε στην επόμενη". Η δεύτερη το ίδιο. Για να μην τα πολυλογώ, μέσα σε διάστημα δυο- τριών ημερών έχεις φάει οχτώ χυλόπιτες. Επειδή όμως δεν είσαι κοινωνικά αναλφάβητος κι υπήρχε λόγος που τις θεώρησες πιθανά ταίρια, όλο και κάποια θα ξαναπάρει να πει ότι το μετάνιωσε με ύφος
Ερωτήσεις:
1. Τυχαίνει σε πολλούς ή μόνο σε εμένα;
2. Εγώ φταίω να αποκριθώ "σε 3 μέρες έφαγα οχτώ χυλόπιτες, αυτή την στιγμή μαζεύω τα κομμάτια μου. Να πας να φύγεις".
3. Αν εγώ έριχνα χυλόπιτα κι ύστερα το μετάνιωνα το πιθανότερο θα ήταν να μην ξανασχολιόμουν καν. Θα έλεγα "την έκανα την μαλακία, καλά να πάθω που θα χάσω αυτή την ωραία σχέση, τώρα αυτή θα βρει κάποιον να της αξίζει κι εγώ θα μείνω μόνος μου όπως μου αξίζει". Ακόμα και να ήθελα να εξαντλήσω τη 1% πιθανότητα να δεχθεί την συγνώμη μου θα το έκανα με την ουρά στα σκέλια. Αυτές πού βρίσκουν το τουπέ να λένε "άντε, είσαι τυχεράκιας που άλλαξα γνώμη";
Χαρακτηριστικά δε ένα καλοκαίρι προ πολλών ετών που με χώρισε η τότε σχέση μου, μετά από τρεις μήνες προέκυψαν δύο γνωριμίες σε μικρό χρονικό διάστημα που έμεναν ας πούμε σε φιλικό επίπεδο. Κάποια στιγμή επανήλθε και η πρώην μου και τελικώς αποστασιοποιήθηκα από όλες.
Επίσης μου έχει τύχει απόρριψη ή μεσοβέζικες καταστάσεις.
Είσαι ωραίος τύπος, ωστόσο επειδή μέχρι να οδηγηθώ σε μία νέα κραταιά δέσμευση είχα πολλά παρέ-δωσε με γυναίκες μία διετία είτε ερωτικά, είτε φιλικά ως ακροατής-παρηγορητής(άχαρος ρόλος από ένα σημείο και έπειτα αλλά ποτέ δεν έψαχνα να κάνω τη δουλειά μου) είτε ως καληνηυχτάκιας, διαπίστωσα πως γενικότερα αρκετές γυναίκες έχουν προτίμηση στο να μένουν μόνες τους ή απλώς να εισπράττουν επιβεβαίωση.
Υπάρχουν πολλές γυναίκες 30-35 ετών που μπορεί να είναι μόνες τους, μερικές και χωρίς σεξ, για χρόνια.
Ε, δεν μπορεί όλοι οι άνδρες να μη τους άρεσαν ή να ήταν ακατάλληλοι.
Τελοσπάντων παρότι με έναν συγκεκριμένο τρόπο είχα αποκομίσει διάφορες εμπειρίες, κάπου απηύδησα και ενώ ήμουν κύριος με Κ κεφαλαίο μέχρι που προέκυψε κάτι καλό με σχετική, γιατί να το κρύψει κανείς, διαφορά ηλικίας και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.
Τέλος καλύτερα στόχευσε σε γυναίκες με ηλικία 22-23 μέχρι 32-33.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μοτίβο- σας έχει συμβεί; (ανδρικό νήμα)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μοτίβο- σας έχει συμβεί; (ανδρικό νήμα)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερα στοιχεία. Ενδιαφέρομαι για έναν φίλο μου.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2021, 13:49Εξαρτάται για τι σε θέλει. Έχω μια φίλη που έχει βίτσιο τους παντρεμένους. Κανονικό βίτσιο θέλει να βλέπει βέρα όχι να διεκδικεί να τους χωρίσει κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μάιος 2021, 13:38Ναι αλλα πιστεύουν ότι θα εγκαταλείψω τον κουκλο μου για μια γκομενα; δεν τις πειράζει που θα ειναι παντα σε δεύτερη μοίρα;![]()
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Στο ίντερνετ δεν μετράνε οι χυλοπίτες. Απλά σε γράφουν, σε αγνοούν,οκ. Σε κάθε άντρα που ψάχνεται συμβαίνει καθημερινά, ούτε που ασχολείται. Χυλόπιτες είναι παλιές, οι ολντ σκουλ, που την τρως στην μάπα γεμάτη. Σπανίως αυτά πλέον, γιατί από το ίντερνετ συνήθως η κατάσταση έχει ψηθεί για να παίξει συνάντηση, εκτός αν μιλάμε για παρεξήγηση. Εμενα πάντως πρώτα με ενδιαφέρει η ανθρωπινη επαφή, και μετά όλα τα άλλα. Αν και πολλές γυναίκες αν δε ψήνονται ερωτικά, χάνουν το ενδιαφέρον.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προτείνω αυτό που λένε οι φεμινίστριες: αν μια γυναίκα δεν εκφράζει "ενθουσιώδη συναίνεση" στο να συνεχίσουμε να την προσεγγίζουμε, να γινόμαστε μπουχός. Εννοείται ότι το "ναι" μπορούν να το πάρουν πίσω οποιαδήποτε στιγμή, το "όχι" όμως ποτέ (σπάνια θα ακουστεί ένα "ναι" ή ένα "όχι", αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα εκφράσεις).
Αν γίνει συντονισμένα κι από όλους, μετά θα σταματήσουν να παίζουν με τα νεύρα μας κι ό,τι επικοινωνούν θα είναι αυτό που εννοούν.
Αν γίνει συντονισμένα κι από όλους, μετά θα σταματήσουν να παίζουν με τα νεύρα μας κι ό,τι επικοινωνούν θα είναι αυτό που εννοούν.
Τύπε, το σύμπαν, θεός, φύση (πες το όπως θες), θα σου δώσει αυτό που θα ζητήσεις. Θα σου δώσει όμως και έναν αντιπερισπασμό. Εσύ με τις επιλογές σου θα δείξεις πόσο πολύ αξίζεις και επιθυμείς αυτό που σου δίδεται ή παρασέρνεσαι από τις διάφορες εξελίξεις και συγκυρίες της ζωής.
Άλλοι το λένε κάρμα. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτό. Απλώς πρόσεχε τι εύχεσαι και ζητάς, γιατί μπορεί και να συμβεί.
Άλλοι το λένε κάρμα. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτό. Απλώς πρόσεχε τι εύχεσαι και ζητάς, γιατί μπορεί και να συμβεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
συγγνώμη
πρώτη επιλογή είναι η πιο σίγουρη και όχι εκείνη που σου
αρέσει περισσότερο;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αποκλείεται να πιστεύεις ότι ταιριάζεις ή σε αφορούν όλεςΒλήμα έγραψε: 15 Μάιος 2021, 20:27 Ειλικρινά, μου αρέσει όλος ο κόσμος.
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι φασίστας και να τον θεωρώ αδιάφορο.
οι γυναίκες που σου δείχνουν ενδιαφέρον
Ε, αν δεν ταιριάζουμε τα χαλάμε. Όλο και κάτι θα έχει μείνει στο τέλος.νύχτα έγραψε: 15 Μάιος 2021, 20:31 αποκλείεται να πιστεύεις ότι ταιριάζεις ή σε αφορούν όλες
οι γυναίκες που σου δείχνουν ενδιαφέρον
Πες στο φίλο σου είναι σε σχέση.Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μάιος 2021, 19:04Μπορείς να μου δώσεις περισσότερα στοιχεία. Ενδιαφέρομαι για έναν φίλο μου.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2021, 13:49Εξαρτάται για τι σε θέλει. Έχω μια φίλη που έχει βίτσιο τους παντρεμένους. Κανονικό βίτσιο θέλει να βλέπει βέρα όχι να διεκδικεί να τους χωρίσει κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μάιος 2021, 13:38
Ναι αλλα πιστεύουν ότι θα εγκαταλείψω τον κουκλο μου για μια γκομενα; δεν τις πειράζει που θα ειναι παντα σε δεύτερη μοίρα;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κατάλαβαΒλήμα έγραψε: 15 Μάιος 2021, 20:35 Ε, αν δεν ταιριάζουμε τα χαλάμε. Όλο και κάτι θα έχει μείνει στο τέλος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μάιος 2021, 19:04Μπορείς να μου δώσεις περισσότερα στοιχεία. Ενδιαφέρομαι για έναν φίλο μου.Naida έγραψε: 15 Μάιος 2021, 13:49Εξαρτάται για τι σε θέλει. Έχω μια φίλη που έχει βίτσιο τους παντρεμένους. Κανονικό βίτσιο θέλει να βλέπει βέρα όχι να διεκδικεί να τους χωρίσει κτλ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Μάιος 2021, 13:38
Ναι αλλα πιστεύουν ότι θα εγκαταλείψω τον κουκλο μου για μια γκομενα; δεν τις πειράζει που θα ειναι παντα σε δεύτερη μοίρα;![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σαν τον Ντοριαν Γκρεϊ που ευχήθηκε να διατηρήσει τη νιότη του για πάντα δίπλα στον αινιγματικό αριστοκράτη που μπορεί να ήταν και ο διάβολος!Feindflug έγραψε: 15 Μάιος 2021, 20:21Απλώς πρόσεχε τι εύχεσαι και ζητάς, γιατί μπορεί και να συμβεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 70 Απαντήσεις
- 2034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 3 Απαντήσεις