!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ποιον στηρίζετε στη διαμάχη Ισραηλ-Αραβων?

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
''Τώρα''=εδώ και 11 χρόνια τουλάχιστον.independent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:28 Τόσα χρόνια το Ισραήλ δεν έβλεπε κάποιον κίνδυνο στην ισχυροποίηση της Τουρκίας, αντίθετα την βοήθησε.
Τώρα θυμήθηκε ότι μπορεί να είναι πρόβλημα και μας θυμήθηκε.
Με τον ίδιο τρόπο αύριο θα ξαναπάει με τους Τούρκους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- wooded glade
Αφού δεν είσαστε στην επανάσταση τι μιλάτε ;George_V έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:20wooded glade έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:16Για Μοσέ Νταγιάν στην Αθήνα επικεφαλής των αρμάτων μάχης τη μέρα της επαναστάσεως δεν είχε μαθευτεί ακόμα.
![]()
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Κανέναν από τους δυο.
Η Ελλάδα όμως πρέπει να έχει πολύ καλές σχέσεις με το Ισραήλ.
Η Ελλάδα όμως πρέπει να έχει πολύ καλές σχέσεις με το Ισραήλ.
Φαντάζομαι τι θα έλεγες αν έλεγες πχ στους Εβραίους φίλους σου ότι αύριο πας ταξείδι στην Filistin, και την επόμενη μέρα έμενες χωρίς δουλειά πχ.Πολίτης έγραψε: 12 Μάιος 2021, 22:35 Μα θέλει και ερώτημα; Ισραήλ δαγκωτό. Γιατί είναι το μόνο σχετικά δημοκρατικό, προοδευτικό, λειτουργικό και ασφαλές κράτος της Μέσης Ανατολής. Επειδή ανήκει στο έθνος με τον μεγαλύτερο αριθμό Νόμπελ στον κόσμο. Αν κυριαρχήσουν οι Παλαιστίνιοι, θα είναι άλλο ένα φανατικά ισλαμικό failed state.
Επίσης, οι Άραβες και οι αριστεροί σιχαίνονται το Ισραήλ, γιατί συνέχεια ρίχνει φάπες στον Ισλαμικό Κόσμο, κάτι το οποίο δεν έχουν συνηθίσει. Οι μουσουλμάνοι πολύ εύκολα ξεχνούν πως επεκτάθηκαν σε όλη την Μέση Ανατολή, την Βόρειο Αφρική, και την Κεντρική Ασία με την βία, χρησιμοποιώντας όλες τις τακτικές για τις οποίες κατηγορούν τώρα τους Ισραηλινούς.
Είναι όντως άδικο που οι Εβραίοι με τρόπο άκρως αναχρονιστικό κατέκτησαν την Παλαιστίνη. Αλλά τι να κάνουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα, και οι Ισραηλινοί είναι και γαμω τα παιδιά. Δεν βλέπω λόγο να υποστηρίξω το φανατικό έθνος των Παλαιστινίων, το οποίο με θεωρεί άπιστο και θα ήθελε να εφαρμόσει την σαρία.
Ως άθεος και πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος, μόνο αποστροφή μου προκαλεί η σιχαμερή θρησκεία του Ισλάμ. Θρησκεία που ονομάζεται Υποταγή δεν την ανέχομαι καν.
Υ.Γ. Και μια προσωπική ιστορία. Στην Αγγλία μιλούσα με κάτι φίλους μου για το ταξίδι μου στο Ισραήλ (Τελ-Αβίβ και έρημος Νεγκέβ). Ξαφνικά ένας Παλαιστίνιος με έφτυσε στο παπούτσι και μου είπε: "Its called Filistin asshole, not fucking Israel".
Και εμένα με ενοχλέι όταν οι Άγγλοι πηγαίνουν διακοπές στα Κατεχόμενα της Κύπρου, ή όταν μου λένε πόσο λατρεύουν τους Τουρκαλάδες, αλλά δεν τους βρίζω κιόλας.
Θέλω να πω...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
independent44
- Phorum.gr user: independent_44
Επί 2ης δεκαετίας Ερντογάν.Scouser έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:32''Τώρα''=εδώ και 11 χρόνια τουλάχιστον.independent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:28 Τόσα χρόνια το Ισραήλ δεν έβλεπε κάποιον κίνδυνο στην ισχυροποίηση της Τουρκίας, αντίθετα την βοήθησε.
Με τον ίδιο τρόπο αύριο θα ξαναπάει με τους Τούρκους.![]()
Επειδή τους απειλεί ο Ερντογάν θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε κι εμείς.
μας θυμηθηκε οταν τους θυμηθηκαμε και εμεις ... γενικα δεν χωρανε οι φιλοδοξιες της Τουρκιας με το Ισραηλ στη μεση ... ηταν θεμα χρονου να προσπαθησει η Τουρκια να τους εκβιασει ... αν ξαναπαει με τους Τουρκους αργα η γρηγορα θα πρεπει να αλλαξει πολιτικη προς το ηπιοτερο οποτε και θα απορροφηθει δημογραφικαindependent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:28 Τόσα χρόνια το Ισραήλ δεν έβλεπε κάποιον κίνδυνο στην ισχυροποίηση της Τουρκίας, αντίθετα την βοήθησε.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Επί Παπανδρέου ο Αραφάτ ηγέτης τότε της PLO είχε καταφύγει στην Ελλάδα.independent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:28 Τόσα χρόνια το Ισραήλ δεν έβλεπε κάποιον κίνδυνο στην ισχυροποίηση της Τουρκίας, αντίθετα την βοήθησε.
the end
Ενώ η Ελλάδα έως τότε ήταν άψογη απέναντί του, έτσι;independent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:37Επί 2ης δεκαετίας Ερντογάν.Scouser έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:32''Τώρα''=εδώ και 11 χρόνια τουλάχιστον.independent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:28 Τόσα χρόνια το Ισραήλ δεν έβλεπε κάποιον κίνδυνο στην ισχυροποίηση της Τουρκίας, αντίθετα την βοήθησε.
Με τον ίδιο τρόπο αύριο θα ξαναπάει με τους Τούρκους.![]()
Επειδή τους απειλεί ο Ερντογάν θυμήθηκαν ότι υπάρχουμε κι εμείς.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Υπόψη, το τυφέκιο του Ισραηλινού δεν είναι πλέον το Μ-16.τεν τεν έγραψε: 12 Μάιος 2021, 22:43 [img]https://i.postimg.cc/FsWLsJgp/hama ... .jpg[/img]
Δεν μπορείς να είσαι με αυτους που χρησιμοποιούν παιδιά για ασπίδες και κρύβουν οπλικά συστήματα σε σχολεία και νοσοκομεία
Αλλά πέρα απ' όλα τ' άλλα, αφού το Ισραήλ είναι (πλέον) κατά της Τουρκιάς, δε θέλει ρώτημα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βάζεις που βάζεις τσιφτετέλι βάλε τίποτα της προκοπής να σπάσουμε και τίποτα, να ανέβουμε σε κάνα τραπέζι
περιμένοντας να μας τα σκάσει το astral zeneca.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν είναι να ξαναπάει αφού δημιουργηθεί πρώτα το Κουρδιστάν...independent44 έγραψε: 12 Μάιος 2021, 23:28 Τόσα χρόνια το Ισραήλ δεν έβλεπε κάποιον κίνδυνο στην ισχυροποίηση της Τουρκίας, αντίθετα την βοήθησε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
What? Το Ισραήλ έχει 2 νόμπελ χημείας. Αυτό. Έχουν και ένα νόμπελ ειρήνης και ένα λογοτεχνίας, αλλά για το νόημα του ποστ σου έχουν σημασία τα επιστημονικά νόμπελ.Πολίτης έγραψε: 12 Μάιος 2021, 22:35 Μα θέλει και ερώτημα; Ισραήλ δαγκωτό. Γιατί είναι το μόνο σχετικά δημοκρατικό, προοδευτικό, λειτουργικό και ασφαλές κράτος της Μέσης Ανατολής. Επειδή ανήκει στο έθνος με τον μεγαλύτερο αριθμό Νόμπελ στον κόσμο.
Μην αρχίσεις τώρα να μου λες για εβραίους. Για το Ισραήλ είναι και το ποστ σου και το νήμα. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το αν είναι προοδευτικό κράτος το Ισραήλ το αν ήταν νομπελίστες ο Πάουλι, ο Φάινμαν και ο Μπορ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 2 Απαντήσεις