!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκύλοι
-
Εμπεδοκλής
Re: Σκύλοι
Κάντε κανένα παιδί και αφήστε τα σκυλιά λεω εγώ...
- Cecily Anne
Τώρα δεν παίζεις τίμια. Κάνεις σαν τη γιαγιά μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα εμενα μικρή δε μου παιρνανε ζωάκι, ετσι όταν εμεινα μονή και εκπληρωσα τα καθήκοντα μου πήρα
Αυτή τη στιγμη εχω 2 χαμστερ (βαριεμε να ξαναπαω για φωτο ειχα βαλει στο παλιο το τσατ)
Μια γάτα με ασημι λουράκι με ονοματεπωνυμο διοτι ολο φεύγει κι ερχεται στο ακυρο
Το τσαρλυ
Πλεον όλα αυτά στοιχιζουν φθηνα, από 30 ευρω 7 ευρω το εμβολιο και τα καναμε όλα
Τροφη ότι εχεις
2 ευρω των χαμστερ κι ενιοτε ποπ κορν
Πουλια δε θελω με εκνευριζουν εχει πολλα χύμα εδώ στο χωριο κανουν φασαρια και κουτσουλιες
Είναι υπερβολικος ο αριθμος αν και παλια τα ήθελα κι αυτά κι ειχα στη πολη στο μπαλκονι
Και κουνέλι ειχα 2 φορες στη πολη. Πολύ κουτσουλια κι αυτά και μου φαγανε το κοντρολ και ένα μαξιλάρι
Προτείνω τσαρλυ είναι πολύ αγαπητικο σκυλι
Κι επισης ειχα και κοτες. Αλλα δε μπορω τελικα
Αυτή τη στιγμη εχω 2 χαμστερ (βαριεμε να ξαναπαω για φωτο ειχα βαλει στο παλιο το τσατ)
Μια γάτα με ασημι λουράκι με ονοματεπωνυμο διοτι ολο φεύγει κι ερχεται στο ακυρο
Το τσαρλυ
Πλεον όλα αυτά στοιχιζουν φθηνα, από 30 ευρω 7 ευρω το εμβολιο και τα καναμε όλα
Τροφη ότι εχεις
Πουλια δε θελω με εκνευριζουν εχει πολλα χύμα εδώ στο χωριο κανουν φασαρια και κουτσουλιες
Είναι υπερβολικος ο αριθμος αν και παλια τα ήθελα κι αυτά κι ειχα στη πολη στο μπαλκονι
Και κουνέλι ειχα 2 φορες στη πολη. Πολύ κουτσουλια κι αυτά και μου φαγανε το κοντρολ και ένα μαξιλάρι
-
Εμπεδοκλής
Η γιαγιά σου τουλάχιστον είδε εγγόνια και παιδιά. Κάποιοι την επισκέπτονται και τη φυλάνε στα γεράματα της...
- Cecily Anne
Και δισέγγονο έχει. Κομπλέ είμαστε στην 4η γενιά. Αρκετά προσφέραμε στην ανθρωπότητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:37
Η γιαγιά σου τουλάχιστον είδε εγγόνια και παιδιά. Κάποιοι την επισκέπτονται και τη φυλάνε στα γεράματα της...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατι, μπορεις να κανεις και μωρο και να εχεις και σκυλακι αλλα εξω συνδιαζονται
Απλα εξω και όλα τα εμβολια και το αντιλυσσικο φατσα καρτα για τυχον συμβουλες
Απλα εξω και όλα τα εμβολια και το αντιλυσσικο φατσα καρτα για τυχον συμβουλες
-
Εμπεδοκλής
Βασικά η γιαγιά σου τα προσέφερε. Εσύ αν καταλήξεις στο ράφι παίζει και να τη ζημιώσεις.Cecily Anne έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:39Και δισέγγονο έχει. Κομπλέ είμαστε στην 4η γενιά. Αρκετά προσφέραμε στην ανθρωπότητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:37
- Otto Weininger
bluerose έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:36 Μα εμενα μικρή δε μου παιρνανε ζωάκι, ετσι όταν εμεινα μονή και εκπληρωσα τα καθήκοντα μου πήρα
Το τσαρλυ
Τροφη ότι εχεις
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Όλοι χρήσιμοι είμαστε, ακόμα και σαν τροφή για τα σκουλήκια.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:41 Βασικά η γιαγιά σου τα προσέφερε. Εσύ αν καταλήξεις στο ράφι παίζει και να τη ζημιώσεις.
Αυτά δεν ερχονται παραγγελια,τα παντρολογήματα και τα μωρα τυχαινουν και μη λες
Σε ηρεμει το ζωο και μπορεις και να συλλάβεις ευκολοτερα
Απλα έξω να ειναι
Απλα έξω να ειναι
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:41 Βασικά η γιαγιά σου τα προσέφερε. Εσύ αν καταλήξεις στο ράφι παίζει και να τη ζημιώσεις.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
-
Εμπεδοκλής
Μπα. Αν δεν έχεις απογόνους παίζει και να χρεώσεις το δημόσιο στο να κάνει επιχείρηση να ανοίξει το διαμέρισμα σου μετά από επικίνδυνες οσμές που θα βγαίνουν από το διαμέρισμα σου. Χώρια που θα περάσεις και ενα μήνα και βάλε σειρά ψυγεία δημοσίου νοσοκομείου χωρίς να το αποζημιωσεις...Cecily Anne έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:42Όλοι χρήσιμοι είμαστε, ακόμα και σαν τροφή για τα σκουλήκια.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:41 Βασικά η γιαγιά σου τα προσέφερε. Εσύ αν καταλήξεις στο ράφι παίζει και να τη ζημιώσεις.
Ηθικό δίδαγμα, κανε παιδιά επειγόντως!
-
Εμπεδοκλής
Το Τζόκερ τυχαίνει. Οι παντρειές και τα παιδιά έρχονται αρκεί να τα θες...bluerose έγραψε: 09 Απρ 2018, 13:43 Αυτά δεν ερχονται παραγγελια,τα παντρολογήματα και τα μωρα τυχαινουν και μη λες
Απλα έξω να ειναι
Βρε Εμπεδοκλέα και παιδιά μεγαλώσαμε και σκυλιά και γατιά. Όλα χωράνε.
Και ένα ορφανό θα βρω να υιοθετήσω κι ας μην βοηθά το κωλοκρατος.
Εγώ δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι που τη λένε στους φιλοζωους αγαπούν τους ανθρώπους. Όταν έχεις αγάπη για τα ζώα, πάντα έχεις και για τους ανθρώπους.
Και ένα ορφανό θα βρω να υιοθετήσω κι ας μην βοηθά το κωλοκρατος.
Εγώ δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι που τη λένε στους φιλοζωους αγαπούν τους ανθρώπους. Όταν έχεις αγάπη για τα ζώα, πάντα έχεις και για τους ανθρώπους.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν το συζηταμε : scottish terrier
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.