Έκανες delegation το ταξιτζή;
Σατανικό.
Έκανες delegation το ταξιτζή;
Λογικό. Αν γαμησεις σε εξωτερικό χώρο στο Ντουμπάι παίζει να εξαϋλωθείς απο την αφόρητη πουτσόζεστη και οσο γαμάς να ιδρώνεις μέχρι και στα ούλα. Αυτά μονο σπιτάκι με κλειστα πορτοπαράθυρα και κλιματιστικό στους 16 γίνονται εκεί.
Ναι, αυτό φταίει, όχι ότι θα τον πάνε μέσα χειροπόδαρα.vantono έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:41Λογικό. Αν γαμησεις σε εξωτερικό χώρο στο Ντουμπάι παίζει να εξαϋλωθείς απο την αφόρητη πουτσόζεστη και οσο γαμάς να ιδρώνεις μέχρι και στα ούλα. Αυτά μονο σπιτάκι με κλειστα πορτοπαράθυρα και κλιματιστικό στους 16 γίνονται εκεί.
Εχω φασωθεί μόνο. Για πήδημα δύσκολο, ειμαι ντροπαλο και σεμνό παιδί γενικά, δεν τα μπορώ αυτά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:29 Υπάρχει κανένας που δεν έχει πηδηξει ή έστω φασωθει σε πιλοτη (μπερια νταξει είμαστε; ) σαν εφηβος;![]()
Α ναι, αυτό το ειχα ξεχάσει.Cecily Anne έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:42Ναι, αυτό φταίει, όχι ότι θα τον πάνε μέσα χειροπόδαρα.vantono έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:41Λογικό. Αν γαμησεις σε εξωτερικό χώρο στο Ντουμπάι παίζει να εξαϋλωθείς απο την αφόρητη πουτσόζεστη και οσο γαμάς να ιδρώνεις μέχρι και στα ούλα. Αυτά μονο σπιτάκι με κλειστα πορτοπαράθυρα και κλιματιστικό στους 16 γίνονται εκεί.
Χέσιμο μπρο μου ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:47 Τέλος πάντων, δεν μπήκα για σεξ στην πυλωτή ήθελα να πω
Συμπέρασμα: ο σατανικός μπήκε στην πιλοτή. Είσαι μεγάλος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:47 Τέλος πάντων, δεν μπήκα για σεξ στην πυλωτή ήθελα να πω
Δεν ξέρω άμα πιάνεται, αλλα εχω γαμησει στα όρθια μεσα σε κεντρικό δρόμο μεγαλούπολης 3 τα ξημερωματα, και μεσάνυχτα σε πάρκο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:29 Υπάρχει κανένας που δεν έχει πηδηξει ή έστω φασωθει σε πιλοτη (μπερια νταξει είμαστε; ) σαν εφηβος;![]()
Mε bro-fist στον αδελφό άραπα ταρίφα, θέλω να φαντάζομαι

Πρεπει να πιανεις ολα τα στανταρ. Δλδ να κανεις σεξ σε πιλοτη και να χέσεις σε πορτα (η αυτοκινητο).Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:50Δεν ξέρω άμα πιάνεται, αλλα εχω γαμησει στα όρθια μεσα σε κεντρικό δρόμο μεγαλούπολης 3 τα ξημερωματα, και μεσάνυχτα σε πάρκο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:29 Υπάρχει κανένας που δεν έχει πηδηξει ή έστω φασωθει σε πιλοτη (μπερια νταξει είμαστε; ) σαν εφηβος;![]()
EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Απρ 2021, 23:29Υπάρχει κανένας που δεν έχει πηδηξει ή έστω φασωθει σε πιλοτη (μπερια νταξει είμαστε; ) σαν εφηβος;
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.