!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ;
- Sid Vicious
Re: ΠΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΖΗΜΙΆ ΠΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ;
Προ καραντίνας έβγαινα έξω μέχρι πρωίας 6 μέρες την εβδομάδα οπότε υποθέτω με τόσο τεράστια μείωση εξόδων πρέπει να είμαι πάνω κάτω στα ίσα μου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Απειροελαχιστη. Ίσα ίσα απέφυγα και κάποια έξοδα που έχουν να κάνουν με την εστίαση που δεν λειτουργεί
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- EKPLIKTIKOS
Άνοιξε εσύ την greek tesla, πυτε
Φίλε, εγώ έκανα 150 χλμ ημερησίως και ήθελα 15-17 ευρώ σε βενζίνες, διόδια για Πιερία.mao mao έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:58 η συζήτηση μου θυμίζει λίγο 2008. Τότε αρκετοί λέγαν/ με : και τι πάθαμε με την παγκόσμια κρίση; Η βενζίνη είχε 1.50, τώρα με την κρίση γεμίζουμε με 80 λεπτά το λίτρο. Κερδισμένοι βγήκαμε.
Οι αρνητικές όμως επιπτώσεις φάνηκαν μετά από 1-1.5 χρόνο. Νομίζω κάτι παρόμοιο θα γίνει και τώρα.
Nαι δε διαφωνώ οτι κάποιοι έχουν κάποια βραχυπρόθεσμα οφέλη. Πρέπει όμως να δεις και τη μεγαλύτερη εικόνα. Το σταμάτημα της οικονομίας 1 χρόνο θα έχει αργότερα κάποιες αρνητικές επιπτώσεις. Πχ νέο μνημόνιο.Στύγιος έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:04Φίλε, εγώ έκανα 150 χλμ ημερησίως και ήθελα 15-17 ευρώ σε βενζίνες, διόδια για Πιερία.mao mao έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:58 η συζήτηση μου θυμίζει λίγο 2008. Τότε αρκετοί λέγαν/ με : και τι πάθαμε με την παγκόσμια κρίση; Η βενζίνη είχε 1.50, τώρα με την κρίση γεμίζουμε με 80 λεπτά το λίτρο. Κερδισμένοι βγήκαμε.
Οι αρνητικές όμως επιπτώσεις φάνηκαν μετά από 1-1.5 χρόνο. Νομίζω κάτι παρόμοιο θα γίνει και τώρα.
Με πρόχειρους υπολογισμούς 1,5-2 μύρια διαφυγοντα κέρδη.
Είχα σκοπό να τα γαμουσα όλα το 2020, αλλά δυστυχώς....
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
είχες σκοπό να πιάσεις 5+1 στο Τζόκερ , αλλά ήταν κλειστά τα προποτζήδικα;Prepon έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:13 Με πρόχειρους υπολογισμούς 1,5-2 μύρια διαφυγοντα κέρδη.
Περίπου.
Από το καζίνο είχα σχεδιάσει να πλουτισω
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Και εγώ κερδισμένος είμαι και μακάρι να κρατήσει η καραντίνα κάνα δυο χρονάκια ακόμα.
Κυνικά μιλώντας, έτσι;
Έχω σηκώσει ένα συνδρομητικό μπλογκ αλλά και με δυνατότητες one off...
Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όσα λινκς ανεβάζω την ημέρα, ενώ οι μη εγγεγραμμένοι και one-off χρήστες, με 30 σεντς αποκτούν πρόσβαση σε ένα λίνκ. Σε όποιο επιλέξουν (από την περιγραφή).
Που παραπέμπουν τα λινκς; Σε διάφορα μαργαριτάρια, που ψαρεύω σε κάμποσα φόρα.
Να, αυτό το νήμα τώρα θα είναι διαθέσιμο σε κάνα μισάωρο, αφού πρώτα μπλοκάρω το ποστ μου.
Ουρά κάνει ο κόσμος να διαβάζει...τα δε λινκς για τα ποστς κάποιων βασιλιάδων του είδους, κάνουν θραύση.
Στο επτάμηνο που λειτουργεί το μπλογκ, αν αφαιρέσουμε τον πρώτο μήνα, τα one-off μου δίνουν κάπου 120 ευρώ τη εβδομάδα, με συνεχή άνοδο.
Αν βάλουμε τώρα και την εξάμηνη συνδρομή, δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω...
Πάντα κυνικά μιλώντας, έτσι;

Κυνικά μιλώντας, έτσι;
Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε όσα λινκς ανεβάζω την ημέρα, ενώ οι μη εγγεγραμμένοι και one-off χρήστες, με 30 σεντς αποκτούν πρόσβαση σε ένα λίνκ. Σε όποιο επιλέξουν (από την περιγραφή).
Να, αυτό το νήμα τώρα θα είναι διαθέσιμο σε κάνα μισάωρο, αφού πρώτα μπλοκάρω το ποστ μου.
Ουρά κάνει ο κόσμος να διαβάζει...τα δε λινκς για τα ποστς κάποιων βασιλιάδων του είδους, κάνουν θραύση.
Στο επτάμηνο που λειτουργεί το μπλογκ, αν αφαιρέσουμε τον πρώτο μήνα, τα one-off μου δίνουν κάπου 120 ευρώ τη εβδομάδα, με συνεχή άνοδο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχω 80% μείωση τζίρου. Πανωλεθρία αλλά ευτυχώς δεν είμαι ακόμα ζημιογόνος.
- Δημοκρατικός
H χειρότερη επένδυση έβερDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:54Από τουβλάκια ε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:51 Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έχασα περίπου 30 χιλ ευρώ εισόδημα προ φόρων. Βέβαια, δεν συνυπολογίζω τον περιορσιμό τωμ εξόδων. Θα έλεγα ότι η καθαρή ζημία είναι είκοσι χιλ ευρώ.
ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
What?Δημοκρατικός έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:34H χειρότερη επένδυση έβερDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:54Από τουβλάκια ε;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Απρ 2021, 14:51 Με έναν πρόχειρο υπολογισμό, έχασα περίπου 30 χιλ ευρώ εισόδημα προ φόρων. Βέβαια, δεν συνυπολογίζω τον περιορσιμό τωμ εξόδων. Θα έλεγα ότι η καθαρή ζημία είναι είκοσι χιλ ευρώ.
ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ![]()
Κ;ι η καλύτερη ποια είναι, το bitcoin?
Λοξίας έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:24 Και εγώ κερδισμένος είμαι και μακάρι να κρατήσει η καραντίνα κάνα δυο χρονάκια ακόμα.
Κυνικά μιλώντας, έτσι;
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Δημοκρατικός
Xωράφια. Δεν θα υπάρξει ποτέ ούτε μιά χρονιά που θα μείνουν ανοίκιαστα, σχεδόν μηδενικά έξοδα συντήρησης, δεν υπάρχει κίνδυνος να στα πάρει σεισμός ή πυρκαγιά.Prepon έγραψε: 18 Απρ 2021, 15:36What?
Κ;ι η καλύτερη ποια είναι, το bitcoin?
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
1000 ευρώ στο bitcoin 20/4/20 τώρα θα άξιζαν 7360 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 54 Απαντήσεις