Ο ίδιος που ψηφίζουν Κουτσούμπα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιό εμβόλιο θα επιλέγατε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: ποιό εμβόλιο θα επιλέγατε?
Επειδή είναι double vector, μοιαζει με τον αληθινό ιό πιο πολύ, πιστεύω είναι καλύτερο από Astrazeneca.
Φυσικά αν επιβεβαιώσει η ΕΜΑ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Νομίζω ανεμοβλογιά και διφθερίτιδα.GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 00:14Ποια συγκεκριμενα;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- NewModelArmy
Ιδια τεχνολογια με της Αστραζενεκα και της J&J χρησιμοποιει.Οι ενστασεις μου με το πουτινοεμβολιο ειναι οτι δεν εχω διαβασει καμια μελετη που να εγινε εκτος Ρωσιας για την αποτελεσματικοτητα του και επισης οπως και της αστραζενεκα δεν ειναι αποτελεσματικο στις μεταλλαξεις.Το καλυτερο σεναριο ειναι να μην σε στειλει εντατικη.
- Dwarven Blacksmith
Άμα σου κάνουν δώρο κουβερτούλα μη την πάρεις καλύτερα.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 00:23Νομίζω ανεμοβλογιά και διφθερίτιδα.
Ανεμοβλογια δεν πρεπει να ειχα κανει ουτε εγω την περασα μικρος κανονικα.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Απρ 2021, 00:23Νομίζω ανεμοβλογιά και διφθερίτιδα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ρε μαλακες υπηρχε εμβολιο ανεμοβλογιας στην Ελλαδα εκει κοντα στην εποχη του ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξου η τσαμπα ψαχνω να βρω το βιβλιαριο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
εγώ πάντως την πέρασα άσχημα την ανεμοβλογιά το 94. Υποθέτω οτι δεν μας έκαναν εμβόλιο.GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 00:35 Ρε μαλακες υπηρχε εμβολιο ανεμοβλογιας στην Ελλαδα εκει κοντα στην εποχη του ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξου η τσαμπα ψαχνω να βρω το βιβλιαριο;
Κι εγω την είχα περάσει αλλά νομίζω οτι υπήρχε.GoBack έγραψε: 07 Απρ 2021, 00:35 Ρε μαλακες υπηρχε εμβολιο ανεμοβλογιας στην Ελλαδα εκει κοντα στην εποχη του ΠΑΣΟΚ του ορθοδοξου η τσαμπα ψαχνω να βρω το βιβλιαριο;
Σιγουρα δεν το καναν τοτε στην Ελλαδα,πηρε αδεια στην Αμερικη το 95
https://en.wikipedia.org/wiki/Varicella_vaccine#History
https://en.wikipedia.org/wiki/Varicella_vaccine#History
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ποιο εχει το πιο up to date chip?
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Τελικά ποιο εμβόλιο συστήνετε; Της pfizer; ή μήπως να περιμένομε τη φουρνιά του Φθινοπώρου; Τι λένε οι ειδικοί;
Εγω οταν ερθει η σειρα μου λεω να κανω το pfizer αντι του astrazeneca και υπαρχουν ακομα αυτα τα δυο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 4704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 4 Απαντήσεις