Στύγιος έγραψε: 07 Απρ 2021, 20:03
Στανταράκι: γμτ με τους σωματοφύλακες, όσο ο παππούς παίρνει τα χάπια για το Αλτσχάϊμερ.
Ο Τζο είναι κούλ μπήχτης, γατάκι.
όταν ροβολάει, βρέχονται κιλοτάκια.
Με τον γκρανπα;
Αντικειμενικά, σε έκλεβε οπoιαδήποτε βραδιά και σε έκανε ευτυχισμένη
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Ju-87 έγραψε: 07 Απρ 2021, 20:05
Βέβαια σε σχέση με το στυλ Και την εμφάνιση των ιδρωμένων αξυριστων γάμπων της πρωην κνιτισσας ΠτΔ που στην επέτειο της επανένωσης της Ελλάδας με τα Δωδεκάνησα εμφανίστηκε με κάτι παλιόπαπούτσα σαν να πήγαινε στου Ψυρρη σε καμία ταβέρνα να πιει ουζακι και να ακούσει ρεμπέτικα, σίγουρα προτιμότερη... Το μη χείρον βέλτιστον που λεγανε και οι αρχαίοι.
Μια χαρά είναι η Νίτσα (εκ του Ουρανιτσα). Έχασε και κιλά, θα έσερνε πολλούς άντρες από την μύτη τους.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00
Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Ju-87 έγραψε: 07 Απρ 2021, 20:05
Βέβαια σε σχέση με το στυλ Και την εμφάνιση των ιδρωμένων αξυριστων γάμπων της πρωην κνιτισσας ΠτΔ που στην επέτειο της επανένωσης της Ελλάδας με τα Δωδεκάνησα εμφανίστηκε με κάτι παλιόπαπούτσα σαν να πήγαινε στου Ψυρρη σε καμία ταβέρνα να πιει ουζακι και να ακούσει ρεμπέτικα, σίγουρα προτιμότερη... Το μη χείρον βέλτιστον που λεγανε και οι αρχαίοι.
Μια χαρά είναι η Νίτσα (εκ του Ουρανιτσα). Έχασε και κιλά, θα έσερνε πολλούς άντρες από την μύτη τους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
1451 έγραψε: 06 Απρ 2021, 19:39
Μια χαρά μου φαίνεται αλλά όταν είναι να ντυθώ ανοίγω την ντουλάπα και βάζω ό,τι βρίσκω πρώτα, οπότε η γνώμη μου δεν μετράει.
(εν τουτοις αμα με δει η γυναικα με γυριζει πισω και μου λεει τι να βαλω)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.