Προ 4μηνου παντως που χρειαστηκα να πληρωσω μια υποχρέωση το ΑΤΜ δε με αφηνε να σηκωσω πανω απο 800 ευρώ.
Στο ταμειο παντως μου ειπαν οτι απο εκει μπορουσα να σηκώσω παραπανω.
Τον Οκτώβριο του 2018 παντως σηκωσα 7000 ευρώ απο το λογαριασμο στο ταμειο χωρις προβλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πιστωτικη καρτα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: πιστωτικη καρτα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Cecily Anne
Mε έχει γαμήσει η ρέβολουτ στα σπαμ από τότε που μετακόμισε εκτός UK. Μου'ρχεται να την κλείσω.mao mao έγραψε: 01 Απρ 2021, 20:05 H revolut πάντως σου δίνει τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές, να δημιουργήσεις μια disposable card. Μιας χρήσεως κάρτα δλδ για αγορές στο ίντερνετ, μέσω της εφαρμογής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η ρεβολούτ δεν είναι τέλεια. Οι συστημικές όμως είναι καρκίνος.Cecily Anne έγραψε: 01 Απρ 2021, 20:21Mε έχει γαμήσει η ρέβολουτ στα σπαμ από τότε που μετακόμισε εκτός UK. Μου'ρχεται να την κλείσω.mao mao έγραψε: 01 Απρ 2021, 20:05 H revolut πάντως σου δίνει τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές, να δημιουργήσεις μια disposable card. Μιας χρήσεως κάρτα δλδ για αγορές στο ίντερνετ, μέσω της εφαρμογής.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μέσω του Web banking των τραπεζών μπορεί κάποιος να ρυθμίσει τα όρια αναλήψεων από ΑΤΜ, αγορών, αγορών από ίντερνετ κλπ σε κάθε κάρτα του.
Αλλαζει το οριο αναληψης απο ATM μεσω e banking αλλα και παλι εχει ανωτατο οριο γυρω στα 2κ συνηθως αναλογα την τραπεζα.George_V έγραψε: 01 Απρ 2021, 20:21 Προ 4μηνου παντως που χρειαστηκα να πληρωσω μια υποχρέωση το ΑΤΜ δε με αφηνε να σηκωσω πανω απο 800 ευρώ.
Στο ταμειο παντως μου ειπαν οτι απο εκει μπορουσα να σηκώσω παραπανω.
Τον Οκτώβριο του 2018 παντως σηκωσα 7000 ευρώ απο το λογαριασμο στο ταμειο χωρις προβλημα.
Απο γκισε τραβας οσα θες οποτε θες.
Εγω έχω να πάω στο ΑΤΜ μήνες. Εσείς γιατί βγάζετε μεγάλα ποσά;
εσκορτς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις