Xημείας??
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνθρωποι που θα έπρεπε να έχουν κερδίσει Νόμπελ
Re: Άνθρωποι που θα έπρεπε να έχουν κερδίσει Νόμπελ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Για Νόμπελ δε ξέρω αν αξίζει γιατί εδώ διαβάζουμε χημείες και τέρατα, σίγουρα όμως ένα μπαφ-τα το δικαιούται για το κομμάτι που έφερε: ο σκονισμένος βασιλιάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
independent44 έγραψε: 23 Μαρ 2021, 14:22 100% στον Ντόναλντ Τραμπ
Και στον Πούτιν νόμπελ Ειρήνης για την υπομονή που έχει δείξει τόσα χρόνια και δεν έχει κάνει στάχτη τη Δύση.
Αλλά και νόμπελ Πολιτισμού για την εξολόθρευση του ISIS

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πριν ανεβει στην Προεδρεια περα απο τους βομβαρδισμους σε Μοσουλη και Ρακα, υποσχεθηκε αποσυρση στρατευματων, δεν το εκανε και αυτο φαινεται ακομα και στην φωτο που εβαλες. Εκανε δυο εχθρικες ενεργειες προς Ιραν που ευτυχως δεν κλιμακωθηκαν, μια σκοτωνοντας αξιωματουχο και κυρησσοντας εμπαργκο οικονομικο στο Ιραν. Συνεχισε την ιδια εξωτερικη εχθρικη πολιτικη του Ομπαμα διατηρωντας ολα τα πολεμικα μετωπα, αυτη που θα συνεχισει θελει δεν θελει ο Μπαιντεν. Μονο αν εμφανιστει καποιος Προεδρος που θα σπασει αυτη την γραμμη μπορουμε να μιλησουμε για καλη προθεση.Σε αυτα να προσθεσουμε τις πιεσεις για αυξηση των κρατων της ΕΕ σε αμυντικες δαπανες και τις υπερφιαλες εχθρικες απειλες του που ευτυχως το επιτελειο του, του τα συμαζευε την τελευταια στιγμη.independent44 έγραψε: 23 Μαρ 2021, 14:22 100% στον Ντόναλντ Τραμπ
Και στον Πούτιν νόμπελ Ειρήνης για την υπομονή που έχει δείξει τόσα χρόνια και δεν έχει κάνει στάχτη τη Δύση.
Αλλά και νόμπελ Πολιτισμού για την εξολόθρευση του ISIS
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- hellegennes
+ την τεράστια αύξηση στο μπάτζετ του στρατού (9%), κόβοντας από επιστήμη και παροχές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Πτολεμαίος έγραψε: 23 Μαρ 2021, 15:58Αυτό το πορνιδιο μου έριξε πυρηνική στο Civ6.
Για κακή του τύχη όμως είχα 7 thermonuclears και 11-12 πυρηνικές στο inventory μου.
Έκανα save και του τα έριξα όλα. Ούτε στάχτες δεν έμειναν να μαζέψει. Μου πέταξε ένα "μπορείς να φυλακίσεις το κορμί αλλά όχι την ψυχη" και εγκατέλειψε.
Στο δια ταύτα.
Jean Michel Jarre : Νόμπελ μουσικής.
Είπαμε για ανθρώπους, όχι για ποντίκια.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Μαρ 2021, 19:45 Κώστας Σημίτης, Νόμπελ Χημείας (για το μαγείρεμα των στατιστικών στην είσοδο στο ευρώ).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 9 Απαντήσεις