Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2021, 22:29
sys3x έγραψε: 22 Μαρ 2021, 22:15
Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2021, 22:08
Αν τα χώνω στους Γερμανούς είναι αφύσικο να μην τα χώνω και στους άλλους, ούλους. Δεν είναι ματς, αποστασιοποίηση είναι. Όλοι ξέρετε πως αποδίδω τα δίκαια όπου υπάρχουν.
Χμμ, όχι ακριβώς, αλλιώς δεν θα έγραφα περιπτωσάρα.
Δεν έχομε δα και τόσο κοντή μνήμη, ούτε είναι ταριφοσυζήτηση οι αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, φίλε.
Είσαι άδικος μαζί μου και το ξέρεις. Αλλά είναι θέμα ομοδοποίησης της σκέψης αυτό. Ψάξε βρες τις απόψεις μου για την ΕΕ, τον γερμανικό ιμπεριαλισμό, τα ελληνοτουρκικά, κλπ. Δεν θα σε πείσω όμως, και ούτε το θέλω, είπαμε, είναι ομπαδοποιημένες οι συζητήσεις, λίγοι έχουν αποστασιοποιημένη θέση.

με αγάπη.
Μα γι' αυτό σε λέω περιπτωσάρα ρε φίλε, μπορεί να έχεις συνοχή στο 80-90% (δεν μιλάω απλά για απόψεις εδώ πέρα, σωστές ή λάθος, δικές μου ή δικές σου, μιλώ για συνοχή) όσων γράφεις, και στα περισσότερα συμφωνώ και εγώ μαζί σου (τα ίδια έλεγα και λέω και εγώ σε πολλές περιπτώσεις πράγμα το οποίο δεν έχει σημασία, απλά το αναφέρω γιατί νομίζεις ότι σε αδικώ) αλλά παίζει τεράστιο ρόλο και ο τρόπος και η "αποστασιοποίηση" που λες (εμένα προσωπικά μου φέρνει σε επίδειξη ανωτερότητας, κάτι το οποίο δεν είναι αναγκαίο είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση). Στο τελευταίο ~10% του γαμάς τη μανούλα ρε φίλε όμως.

Εσύ και πολλοί άλλοι το κάνετε αυτό, ψέγετε τους ελληνάρες τεμέκ όντας οι ίδιοι τέρμα ελληνάρες.

Και δε λέω, σε πολλές φάσεις έχει και το γούστο του αυτό, αλλά συμβαίνει συνεχώς ρε φίλε, είναι απλά τραυματικές εμπειρίες νομίζω που απλά βγαίνουν στην επιφάνεια με την πρώτη ευκαιρία.
Είμαι από τους πλέον δίκαιους ανθρώπους που γνωρίζω, σε βαθμό μαλακίας θα έλεγα, δεν θα έπρεπε, αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς, κάτι είναι και αυτό. Αν σε αδίκησα ή σε αδικήσω (και για εσένα μιλάω) να είσαι σίγουρος ότι θα βρω τρόπο όχι απλά να ζητήσω συγγνώμη αλλά να διορθώσω ότι διορθώνεται.