!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το δικαίωμα στην αποσύνδεση αποσυνδέθηκε (404-error lobbying)

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Το δικαίωμα στην αποσύνδεση αποσυνδέθηκε (404-error lobbying)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κλαίω με τον τίτλο, παλεύαμε τόσα χρόνια για το δικαίωμα στην σύνδεση, χοτέλ καλιφόρνια μας βγήκε. :smt005:
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Yochanan έγραψε: 19 Μαρ 2021, 13:37
klg έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:28
Yochanan έγραψε: 19 Μαρ 2021, 10:51

:oops: :oops: :oops: (ρελεηταμπλ)
Human Retardos
Human Remains τους λέγαμε στην αλλη τραπεζα
I dig.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πρέπει μια μέρα να σας πω τι τραβάει η αδερφή μου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eν τω μεταξύ οι μισοί και βάλε από τους γνωστούς μου σε τηλεργασία χαίρονται άπειρα, γιατί ρυθμίζουν και καλά μόνοι τους το ωράριο. Η πλειοψηφία έχει αποκτήσει ωράριο ελεύθερου επαγγελματία (δηλαδή μια ώρα εδώ μια ωρα εκεί, δουλεύουν όλη μέρα), εννοείται με απολαβές μισθωτού. Θα μου πείτε σάμπως και στο κανονικό χώρο εργασίας δεν κάναμε απλήρωτες υπερωρίες; Κάναμε, αλλά κανείς δεν είχε ψευδαίσθηση "χαράς".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

klg έγραψε: 19 Μαρ 2021, 18:18
klg έγραψε: 19 Μαρ 2021, 11:28

Human Retardos
I dig.
τουλ. όπου έχω βρεθεί μέχρι τώρα ευτυχώς είναι χοτ ε ρηταρντητ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πόσες σεξουαλικές παρενοχλήσεις κάνετε πια και μιλάτε συνέχεια με HR;
Θέλω να το καταλάβω αυτό με το πως προέκυψαν οι αρνητικές σας εμπειρίες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Μαρ 2021, 18:48
klg έγραψε: 19 Μαρ 2021, 18:18

I dig.
τουλ. όπου έχω βρεθεί μέχρι τώρα ευτυχώς είναι χοτ ε ρηταρντητ
Μόνο εγώ έπεφτα σε κοντόχοντρους. Γκίνια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Cecily Anne έγραψε: 19 Μαρ 2021, 18:55 Μόνο εγώ έπεφτα σε κοντόχοντρους. Γκίνια.
μιλάμε για πολύ γέλιο καθότι ποςς μπραντς αλλά ταυτόχρονα hq στη μέση του πουθενά και οι μπούλες να σκάνε φάση λαρισαίικο μπουζούκι και να βγαίνουν για πικνικ λαντς μέσα στσι σβουνιές
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Μαρ 2021, 18:51 Πόσες σεξουαλικές παρενοχλήσεις κάνετε πια και μιλάτε συνέχεια με HR;
Θέλω να το καταλάβω αυτό με το πως προέκυψαν οι αρνητικές σας εμπειρίες.
Ως Διεύθυνση Πληροφορικής υπάρχουν και λόγοι πέρα από τους obvious που θα χρειαστεί να μιλήσεις με το HR. H εμπειρία μου στην Ελλάδα είναι ότι το HR στελεχώνεται συνήθως από πολύ ηλίθιο κόσμο. Το οποίο βέβαια είναι και αναμενόμενο δεδομένης της φύσης της εργασίας τους.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Η τελευταία αναφορά του Eurofound διαπιστώνει την τραγική εργασιακή κατάσταση στην covid εποχή.
Μια από τις διαπιστώσεις είναι ότι η τηλε-εργασία έχει αυξηθεί κατά 30% και ταυτόχρονα όσοι εργάζονται τακτικά από το σπίτι τους έχουν περισσότερες από τις διπλάσιες πιθανότητες να ξεπερνούν το ανώτατο όριο των 48 ωρών εργασίας την εβδομάδα, σε σύγκριση με όσους εργάζονται στις εγκαταστάσεις του εργοδότη τους. Σχεδόν το 30% όσων εργάζονται από το σπίτι αναφέρουν ότι δουλεύουν στον ελεύθερο χρόνο τους είτε καθημερινά είτε πολλές φορές την εβδομάδα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για όσους εργάζονται στο γραφείο κινείται σε επίπεδα κάτω του 5%.
Αυτά τα προβλήματα προσπάθησε να αντιμετωπίσει το ευρωκοινοβούλιο με την νομοθετική πρωτοβουλία περί "δικαιώματος στην αποσύνδεση", που επιτρέπει στους εργαζόμενους μετά το πέρας του ωραρίου τους να απέχουν από τα εργασιακά τους καθήκοντα, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα είδη ψηφιακής επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των περιόδων που βρίσκονται σε οποιασδήποτε μορφής άδεια.
Η πρόταση ψηφίστηκε με 472 ψήφους υπέρ, 126 κατά και 83 αποχές. Το επόμενο βήμα ήταν να εκδοθεί από την Επιτροπή ευρωπαϊκή οδηγία, προς την οποία εντός ενός ευλόγου χρονικού διαστήματος θα έπρεπε να εναρμονιστούν τα κράτη-μέλη με νόμους στα εθνικά τους δίκαια.
Στην πράξη αποδείχτηκε ότι τα εργοδοτικά lobbies είναι ισχυρότερα από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και μπορούν να το παρακάμψουν ανά πάσα στιγμή επιβάλλοντας τα δικά τους συμφέροντα στις πολιτικές της ΕΕ.
Θα μού πείτε ότι είμαι ακόμα ένας πεφτοσυννεφάκιας. Εντάξει, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Θα σταματήσετε τη γκρίνια επί τέλους; Βάλτε μυαλό όσο είναι καιρός γιατί δεν σας βλέπω καλά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”