Σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα που δεν βλέπω να αντέχει ούτε τετραετία...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιχειρησιακό κέντρο παρακολούθησης Μητσοτακιστάν.
Re: Επιχειρησιακό κέντρο παρακολούθησης Μητσοτακιστάν.

Ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ), μητροπολίτης Αθηναγόρας σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι βάφτισε ένα παιδί το Σάββατο
«Από όσα γνωρίζω εγώ, αυτό πρώτη φορά το ακούω. Ούτε στην ΚΥΑ υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο, ότι δηλαδή μπορεί κανείς να πάρει άδεια και να τελέσει οτιδήποτε θέλει σε μια εκκλησία, έξω από αυτά που επιτρέπονται σύμφωνα με τις ΚΥΑ που βγαίνουν κάθε εβδομάδα».
Γάμησε τα. Στα Χανιά σήμερα είχαμε αύξηση 1000% του κορονοιού στα σκατά, δεν υπάρχει καμία ελπίδαJu-87 έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:28Σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα που δεν βλέπω να αντέχει ούτε τετραετία...
Δε θυμάμαι κούκλα μου ακριβώς. Κάτι τελείες θυμάμαι. Από γράμμα σε γράμμα ήταν τελείες. Όπως και να'χει, από πλευράς οπαδών είχαμε πολλούς από το βόθρο του λάος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Χέσε μέσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα δικαιολογούνταν αν ήτανε κανένας μπούμερ, αλλά σ' αυτή την ηλικία που είναι...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Είμαι ο μόνος που υποπτεύεται πως ο Γεωργιάδης γράφει ακόμη στο φόρουμ? 
Ως άντερ? Οχι δα...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:32 Είμαι ο μόνος που υποπτεύεται πως ο Γεωργιάδης γράφει ακόμη στο φόρουμ?![]()
Εντάξει καμιά αλλαξοκωλιά το πασογουορντ μπορεί να έχει κάνει (δηλαδή να του το έχει δώσει ο άντερ). Αλλά συστηματικά, δε νομίζω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Με πιάνειςKauldron έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:34Ως άντερ? Οχι δα...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:32 Είμαι ο μόνος που υποπτεύεται πως ο Γεωργιάδης γράφει ακόμη στο φόρουμ?![]()
![]()
Βγήκε ένας καρναβαλιστής το πρωί και δήλωσε πως αστυνομία δεν υπήρξε ούτε για δείγμα, ούτε καν φάνηκε περιπολικό. Κράτος ανύπαρκτο.
Εξαφανίστηκαν και αυτές τις μέρες από εδώ, μάλλον φοβούνται μην τους πλακώσουν με όλα αυτά που γίνονται.
Εξαφανίστηκαν και αυτές τις μέρες από εδώ, μάλλον φοβούνται μην τους πλακώσουν με όλα αυτά που γίνονται.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:35Με πιάνειςKauldron έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:34Ως άντερ? Οχι δα...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:32 Είμαι ο μόνος που υποπτεύεται πως ο Γεωργιάδης γράφει ακόμη στο φόρουμ?![]()
![]()
![]()
Ο Άδωνις δεν θα άντεχε να γράφει ιγκοκνιτο
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Μιχάλης Σινόντα
Προσπάθησες σκληρά, τύπε, αλλά στο τέλος δεν είχε καμμία σημασία.Null έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:40Μιχάλης ΣινόνταΚαραμελίτσα έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:20Δηλαδή πως λεγόταν; SIDONA ή ADINOS;Kauldron έγραψε: 17 Μαρ 2021, 20:12
Νομίζω ένας που είχε κάνει αναγραμματισμό το ADONIS, και νόμιζε ο βλάκας οτι κανείς δεν θα το καταλάβει. Αναγραμματισμό τ' όνομά του. Τόσο ηλίθιος και χωρίς φαντασία είναι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 17 Μαρ 2021, 22:58
Προσπάθησες σκληρά, τύπε, αλλά στο τέλος δεν είχε καμμία σημασία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 15 Απαντήσεις