Ισχύουν όλα αυτά που λες, και όμως, με κάποιο περίεργο τρόπο καταφέρνω και είμαι πολύ περισσότερο πατριώτης απ'οσο θα γίνεις ποτέ εσύ. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω το μαγικόKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:35Ενδιαφέρον, με δεδομένο οτι και ο ίδιος έχεις δηλώσει οτι δεν υπηρέτησες θητεία και δε θα πάς, δηλαδή δε νοιάζεσαι ούτε για την Πατρίδα, ούτε για τη Θρησκεία, και προφανώς ούτε για την Οικογένεια.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:30Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα ΝΔ*. Ο μόνος λόγος που έκανα, είναι γιατί ήθελα άτομα σαν τους παραπάνω όσο πιο μακριά γίνεται απο κυβερνητικά πόστα ή κρατική προστασία. Δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ποτέ μου ΝΔ, αλλά θα συνεχίσω να νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή
*και το έκανε ως υπεκφυγή, γιατί δεν ήθελε να σχολιάσει την κολεγιά με τον kauldron
Τώρα σ' έπιασε ο πόνος?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"
Αυτοί πρέπει να πεθανουν για να ζήσει η Ελλάδα.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κι όμως έχει δίκιοΣενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:25σκέφτομαι σοβαρά να σε βάλω σε ignore.Έχει κουράσει λίγο η ίδια μαλακίτσα, βρέξει χιονίσειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:23 την παρανοια του φεμινισμου εσεις την θρεψατε,βγαλτε τα τωρα περα μονοι σας![]()
η κοινωνία θα θερίσει ό,τι έσπειρε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
-
likosmokeses
Ναί αλλά σε τουρκικές λίρες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:52 Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
- Καραμελίτσα
Ναι, από το διάδοχο κράτος. Αφού μεταφερθούν στο νόμισμά του, βέβαια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:52 Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
Z
Στη φαντασία σου, ίσως. Στην πράξη, για να είσαι πατριώτης, πρέπει να κάνει κάτι για την πατρίδα. Κι εσύ απλά ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:47Ισχύουν όλα αυτά που λες, και όμως, με κάποιο περίεργο τρόπο καταφέρνω και είμαι πολύ περισσότερο πατριώτης απ'οσο θα γίνεις ποτέ εσύ. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω το μαγικόKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:35Ενδιαφέρον, με δεδομένο οτι και ο ίδιος έχεις δηλώσει οτι δεν υπηρέτησες θητεία και δε θα πάς, δηλαδή δε νοιάζεσαι ούτε για την Πατρίδα, ούτε για τη Θρησκεία, και προφανώς ούτε για την Οικογένεια.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:30
Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα ΝΔ*. Ο μόνος λόγος που έκανα, είναι γιατί ήθελα άτομα σαν τους παραπάνω όσο πιο μακριά γίνεται απο κυβερνητικά πόστα ή κρατική προστασία. Δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ποτέ μου ΝΔ, αλλά θα συνεχίσω να νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή
*και το έκανε ως υπεκφυγή, γιατί δεν ήθελε να σχολιάσει την κολεγιά με τον kauldron
Τώρα σ' έπιασε ο πόνος?![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
για να άρχισε να ρίχνει ξύλο ο κούλης, μάλλον σώθηκαν τα λεφτά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:52 Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
- Dwarven Blacksmith
Πάντως για μένα δεν είναι κριτήρια αυτά, το αν σε σοκάρουν 16χρονοι edgelords.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:43Φυσικά. Διατηρώ βέβαια το δικαίωμα να ελπίζω ότι οι συνθήκες θα είναι λίγο καλύτερεςDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:36I see. Προβλέπω ότι θα ξαναψηφίσεις, το συγκεκριμένο δίλημμα δεν είναι καθόλου δύσκολο να εμφανιστεί πάλι.Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:30
Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα ΝΔ*. Ο μόνος λόγος που έκανα, είναι γιατί ήθελα άτομα σαν τους παραπάνω όσο πιο μακριά γίνεται απο κυβερνητικά πόστα ή κρατική προστασία. Δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ποτέ μου ΝΔ, αλλά θα συνεχίσω να νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή
Εγώ αντιδρώ συναισθηματικά και αλλάζω άποψη συχνά σε θέματα της επικαιρότητας. Αλλά μέχρι τις εκλογές το πιθανότερο τίποτε από αυτά δεν θα καθορίσει την ψήφο μου.
μην βαζεις λαδι στη φωτια κι εσυ. δε τον βοηθας. εχει δικιο ο Σε, τελευταια ο Εθνι εχει αρχισει να ρεταρει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτή ειναι η Αριστερά του John Brown Gun Club. Αυτά τα πρόβατα. Οι ΒΛΑΚΕΣ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Που να μην ένιωθες και δικαιωμένος. Δεν βλέπεις ότι σκυλιάζεις ως συμπεριφορά; Τι νιώθεις υγιές αυτό;Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:30Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα ΝΔ*. Ο μόνος λόγος που έκανα, είναι γιατί ήθελα άτομα σαν τους παραπάνω όσο πιο μακριά γίνεται απο κυβερνητικά πόστα ή κρατική προστασία. Δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ποτέ μου ΝΔ, αλλά θα συνεχίσω να νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 82 Απαντήσεις