!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Σενέκας

Re: "Η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:35
Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:26 Δικαιωμένος με ποια έννοια;
Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα ΝΔ*. Ο μόνος λόγος που έκανα, είναι γιατί ήθελα άτομα σαν τους παραπάνω όσο πιο μακριά γίνεται απο κυβερνητικά πόστα ή κρατική προστασία. Δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ποτέ μου ΝΔ, αλλά θα συνεχίσω να νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή

*και το έκανε ως υπεκφυγή, γιατί δεν ήθελε να σχολιάσει την κολεγιά με τον kauldron
Ενδιαφέρον, με δεδομένο οτι και ο ίδιος έχεις δηλώσει οτι δεν υπηρέτησες θητεία και δε θα πάς, δηλαδή δε νοιάζεσαι ούτε για την Πατρίδα, ούτε για τη Θρησκεία, και προφανώς ούτε για την Οικογένεια.
Τώρα σ' έπιασε ο πόνος?
Ισχύουν όλα αυτά που λες, και όμως, με κάποιο περίεργο τρόπο καταφέρνω και είμαι πολύ περισσότερο πατριώτης απ'οσο θα γίνεις ποτέ εσύ. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω το μαγικό :)
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αυτοί πρέπει να πεθανουν για να ζήσει η Ελλάδα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:25
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:23 την παρανοια του φεμινισμου εσεις την θρεψατε,βγαλτε τα τωρα περα μονοι σας :102:
σκέφτομαι σοβαρά να σε βάλω σε ignore.Έχει κουράσει λίγο η ίδια μαλακίτσα, βρέξει χιονίσει
κι όμως έχει δίκιο
η κοινωνία θα θερίσει ό,τι έσπειρε
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:52 Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
Ναί αλλά σε τουρκικές λίρες.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:52 Μετά από τυχόν κατάρευση του Νεοελληνικού κράτους θα συνεχίσω να παίρνω τις αποδοχές της σύνταξης μου και τυχόν αναδρομικά μου ;
Ναι, από το διάδοχο κράτος. Αφού μεταφερθούν στο νόμισμά του, βέβαια.
Z
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:47
Kauldron έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:35

Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα ΝΔ*. Ο μόνος λόγος που έκανα, είναι γιατί ήθελα άτομα σαν τους παραπάνω όσο πιο μακριά γίνεται απο κυβερνητικά πόστα ή κρατική προστασία. Δεν ξέρω αν θα ξαναψηφίσω ποτέ μου ΝΔ, αλλά θα συνεχίσω να νιώθω δικαιωμένος με την επιλογή

*και το έκανε ως υπεκφυγή, γιατί δεν ήθελε να σχολιάσει την κολεγιά με τον kauldron
Ενδιαφέρον, με δεδομένο οτι και ο ίδιος έχεις δηλώσει οτι δεν υπηρέτησες θητεία και δε θα πάς, δηλαδή δε νοιάζεσαι ούτε για την Πατρίδα, ούτε για τη Θρησκεία, και προφανώς ούτε για την Οικογένεια.
Τώρα σ' έπιασε ο πόνος?
Ισχύουν όλα αυτά που λες, και όμως, με κάποιο περίεργο τρόπο καταφέρνω και είμαι πολύ περισσότερο πατριώτης απ'οσο θα γίνεις ποτέ εσύ. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω το μαγικό :)
Στη φαντασία σου, ίσως. Στην πράξη, για να είσαι πατριώτης, πρέπει να κάνει κάτι για την πατρίδα. Κι εσύ απλά ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

για να άρχισε να ρίχνει ξύλο ο κούλης, μάλλον σώθηκαν τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:43
Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:36

I see. Προβλέπω ότι θα ξαναψηφίσεις, το συγκεκριμένο δίλημμα δεν είναι καθόλου δύσκολο να εμφανιστεί πάλι.
Φυσικά. Διατηρώ βέβαια το δικαίωμα να ελπίζω ότι οι συνθήκες θα είναι λίγο καλύτερες
Πάντως για μένα δεν είναι κριτήρια αυτά, το αν σε σοκάρουν 16χρονοι edgelords.
Εγώ αντιδρώ συναισθηματικά και αλλάζω άποψη συχνά σε θέματα της επικαιρότητας. Αλλά μέχρι τις εκλογές το πιθανότερο τίποτε από αυτά δεν θα καθορίσει την ψήφο μου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

mao mao έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:58
για να άρχισε να ρίχνει ξύλο ο κούλης, μάλλον σώθηκαν τα λεφτά.
ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ .. :003:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:50 κι όμως έχει δίκιο
η κοινωνία θα θερίσει ό,τι έσπειρε
μην βαζεις λαδι στη φωτια κι εσυ. δε τον βοηθας. εχει δικιο ο Σε, τελευταια ο Εθνι εχει αρχισει να ρεταρει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Yochanan έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:59 τελευταια ο Εθνι εχει αρχισει να ρεταρει
τελευταία;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:21
Αυτή ειναι η Αριστερά του John Brown Gun Club. Αυτά τα πρόβατα. Οι ΒΛΑΚΕΣ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Γλαύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γλαύκος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:26 Δικαιωμένος με ποια έννοια;

Που να μην ένιωθες και δικαιωμένος. Δεν βλέπεις ότι σκυλιάζεις ως συμπεριφορά; Τι νιώθεις υγιές αυτό;
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Yochanan έγραψε: 10 Μαρ 2021, 00:03
Σενέκας έγραψε: 09 Μαρ 2021, 23:21
Αυτή ειναι η Αριστερά του John Brown Gun Club. Αυτά τα πρόβατα. Οι ΒΛΑΚΕΣ.
:smt005:
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”