!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σχόλια στο YouTube

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Σχόλια στο YouTube

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Prepon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 10:26 Κατά καιρούς διαβάζω κάποια εξαιρετικά εύστοχα σχόλια κάτω από βιντεάκια στο YouTube.

Εδώ θα ποσταρουμε όσα μας αρέσουν.

Ξεκινώ με κάτι που είδα σήμερα το πρωί

hofmanlsd

This person is getting paid by greek tax-payers as a professor in a state-university.
Just In case someone's wondering about Greek bankruptcy
Η απάντηση στον κύριο αυτό θα είναι να μας πει την εθνικότητά του, να δούμε ποιοι διδάσκουν και τι καλλιτεχνικό έργο έχουν στα πανεπιστήμια της χώρας του.

Η συγκεκριμένη μπορεί να είναι καλή, κακή ή μέτρια στον τομέα της πράγμα που δεν το ξέρω και δεν μπορώ να αξιολογήσω. Τα σχόλια που διαβάζω στο παρόν νήμα και στα άλλα ομοειδή θυμίζουν παιδάκια γυμνασίου που τους έχει πάει το σχολείο εκδρομή στο μουσείο και σοκάρονται με τα γυμνά αγάλματα.

Η τέχνη είναι για όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε τα πάντα. Ξέρω ανθρώπους με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο που δεν θα έκαναν τόσο εύκολα σχόλια όσο γίνονται εδώ.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 12:25
Prepon έγραψε: 08 Μαρ 2021, 10:26 Κατά καιρούς διαβάζω κάποια εξαιρετικά εύστοχα σχόλια κάτω από βιντεάκια στο YouTube.

Εδώ θα ποσταρουμε όσα μας αρέσουν.

Ξεκινώ με κάτι που είδα σήμερα το πρωί

hofmanlsd

This person is getting paid by greek tax-payers as a professor in a state-university.
Just In case someone's wondering about Greek bankruptcy
Η απάντηση στον κύριο αυτό θα είναι να μας πει την εθνικότητά του, να δούμε ποιοι διδάσκουν και τι καλλιτεχνικό έργο έχουν στα πανεπιστήμια της χώρας του.

Η συγκεκριμένη μπορεί να είναι καλή, κακή ή μέτρια στον τομέα της πράγμα που δεν το ξέρω και δεν μπορώ να αξιολογήσω. Τα σχόλια που διαβάζω στο παρόν νήμα και στα άλλα ομοειδή θυμίζουν παιδάκια γυμνασίου που τους έχει πάει το σχολείο εκδρομή στο μουσείο και σοκάρονται με τα γυμνά αγάλματα.

Η τέχνη είναι για όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε όλοι να εκτιμήσουμε τα πάντα. Ξέρω ανθρώπους με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο που δεν θα έκαναν τόσο εύκολα σχόλια όσο γίνονται εδώ.
Εχω την γνωμη , αν μου επιτρέπεται , πως το συγκεκριμένο δρώμενο θα έπρεπε να ήταν υπό τους ήχους Ξενάκη.

Κατά τα άλλα, διαφωνώ.
Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε αποψη, αυτό μας ελειπε.

Εδώ ο άλλος σχολιάζει αρνητικά τον Ροναλντίνιο και καθόμαστε και τον ακούμε, στη μουρλη θα κολλήσουμε;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:15 Κατά τα άλλα, διαφωνώ.

Εδώ ο άλλος σχολιάζει αρνητικά τον Ροναλντίνιο και καθόμαστε και τον ακούμε, στη μουρλη θα κολλήσουμε;
Να έχετε γνώμη. Καμία αντίρρηση. Απλά υπάρχει μια πιθανότητα αυτή η γνώμη να πέφτει τόσο μέσα ή τόσο έξω όσο του άλλου που σχολιάζει αρνητικά τον Ροναλντίνιο. Δεν βαριέσαι. Δεν παθαίνει τίποτα η τέχνη από αυτό.
Άβαταρ μέλους
Prepon

ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:22
Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:15 Κατά τα άλλα, διαφωνώ.

Να έχετε γνώμη. Καμία αντίρρηση. Απλά υπάρχει μια πιθανότητα αυτή η γνώμη να πέφτει τόσο μέσα ή τόσο έξω όσο του άλλου που σχολιάζει αρνητικά τον Ροναλντίνιο. Δεν βαριέσαι. Δεν παθαίνει τίποτα η τέχνη από αυτό.
Εννοείται, αν πάθαινε κατι η τέχνη πιθανότατα θα είχε αυτοκτονήσει ήδη μετά από τη συγκεκριμένη παράσταση.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Εδώ κοιτάτε κάτι καραγκιοζηδες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως δεν ξέρουμε εμείς οι υγιείς άνθρωποι από τέχνη και ξέρουν αυτοί οι ψυχασθενείς

Κάνε μας ένα σχόλιο εδω φίλε, θέλω να δω κάτι
Άβαταρ μέλους
ST48410

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:23
Είσαι έντιμος συνομιλητής οπότε θα ρωτήσω και αν θέλεις απαντάς. Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο:

1. Δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις
2. Ότι από κάποιους άλλους θεωρείτε αξιόλογο ή τουλάχιστον άξιο ύπαρξης
3. Η γενικότερη πολιτική τοποθέτησή της
4. Σε ενοχλεί που δεν το καταλαβαίνεις; Θα ήθελες μια τέχνη που απαραιτήτως είναι κατανοητή από τον καθένα;
5. Το παρελθόν της. Για να έχει κάνει αυτό κι εκείνο άρα κατηγοριοποιείται ως μουρλή και ότι και να κάνει είναι άχρηστο
Άβαταρ μέλους
Prepon

ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:30
Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:23
Είσαι έντιμος συνομιλητής οπότε θα ρωτήσω και αν θέλεις απαντάς. Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο:

1. Δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις
2. Ότι από κάποιους άλλους θεωρείτε αξιόλογο ή τουλάχιστον άξιο ύπαρξης
3. Η γενικότερη πολιτική τοποθέτησή της
4. Σε ενοχλεί που δεν το καταλαβαίνεις; Θα ήθελες μια τέχνη που απαραιτήτως είναι κατανοητή από τον καθένα;
5. Το παρελθόν της. Για να έχει κάνει αυτό κι εκείνο άρα κατηγοριοποιείται ως μουρλή και ότι και να κάνει είναι άχρηστο
Ποιος είπε ότι δεν το καταλαβαίνω; Εγώ το καταλαβαίνω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο εδώ μέσα γιατι παίζει να είμαι και ο μοναδικός που έχει κάνει πολλές φορές αντίστοιχες παραστάσεις και μάλιστα δημόσια, όχι σε στενό κύκλο.

Απλά δεν είναι τέχνη. Δώσε μου εσύ ένα ΔΙΚΟ ΣΟΥ ορισμό της τέχνης για να διαπιστώσουμε μετά μαζί αν το συγκεκριμένο εμπίπτει εκεί.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Άβαταρ μέλους
Prepon

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ο Prepon εχει δικιο, αν και με γοητευει προσωπικα η ψυχασθενεια της κοπελας αυτο που κανει ειναι να μαλακιζεται και καποια λαχανα να ψαρωνουν και να λενε ω τι τεχνη! Οποτε απο την μερια της ορθως μαλακιζεται αφου υπαρχουν τα ψαρια που γουσταρουν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Prepon

Sid Vicious έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:43 Ο Prepon εχει δικιο, αν και με γοητευει προσωπικα η ψυχασθενεια της κοπελας αυτο που κανει ειναι να μαλακιζεται και καποια λαχανα να ψαρωνουν και να λενε ω τι τεχνη! Οποτε απο την μερια της ορθως μαλακιζεται αφου υπαρχουν τα ψαρια που γουσταρουν
Και εμένα με γοητεύει.
Τρελαίνομαι για γυναίκες με αυτό το στυλακι.

Λογικά, επειδή είμαι υπερβολικά ορθολογιστής, με ισορροπούν.

Ίσως κάτι τέτοιο συμβαίνει και με εσενα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Prepon έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:26 Κάνε μας ένα σχόλιο εδω φίλε, θέλω να δω κάτι
Ευχαρίστως.
Το πρώτο σχόλιο είναι ότι μπορείς πολύ εύκολα να κοροϊδέψεις κάποιον στα πλαίσια της μοντέρνας τέχνης. Και παλιότερα μπορούσες αλλά τώρα είναι πιο εύκολο. Θα πω παρακάτω περισσότερα.

Το δεύτερο είναι ότι για να κριθεί σοβαρά ένα έργο (όχι στο πόδι από κάποιον περαστικό στην έκθεση) χρειάζεσαι κάποιες προϋποθέσεις. Να ξέρεις πότε φτιάχτηκε, από ποιον και τι άλλο έχει κάνει αυτός. Χωρίς αυτές τις πληροφορίες δεν μπορείς να κάνεις υποθέσεις και χωρίς τις σωστές υποθέσεις θα φτάσεις σε λάθος συμπεράσματα

Το σημαντικό σε ένα έργο τέχνης δεν είναι το αντικείμενο αυτό καθεαυτό. Δεν είναι το γλυπτό, ο πίνακας, το ποίημα πάνω στο χαρτί. Είναι ο πνευματικός μόχθος που απαιτείται μια συγκεκριμένη ιστορική στιγμή για να γίνει αυτό. Δηλαδή σήμερα δεν απαιτείται κανένας πνευματικός μόχθος για να αναπαράγεις πιστά το έργο κάποιου μεγάλου καλλιτέχνη που είναι ευρέως γνωστό και διαδεδομένο και άρα μια τέτοια αναπαραγωγή δεν έχει καμία καλλιτεχνική αξία. Μπορείς να ζωγραφίσεις στο ύφος του Θεοτοκόπουλου, του Ρέμπραντ του (βάλε όποιον θες) και είναι κάτι που το κάνει σε ένα σημαντικό βαθμό ο σπουδαστής ζωγράφος ως μέρος της εκπαίδευσής του.
Συνέπεια του προηγούμενου είναι πως το ίδιο ακριβώς έργο τέχνης μπορεί να έχει από απεριόριστη έως καθόλου αξία ανάλογα με τη χρονική στιγμή στην οποία φτιάχνεται.

Αν βρεις λοιπόν ένα χαρτί από τετράδιο με μόνο ζωγραφισμένο ένα τετράγωνο μπορεί να είναι από άσκηση γεωμετρίας ενός μαθητή δημοτικού (καλλιτεχνική αξία 0) ή μία από τις πρώτες προσπάθειες των καλλιτεχνών της Ρωσικής Πρωτοπορίας όταν δοκίμαζαν να σπάσουν τις αλυσίδες της παραστατικής τέχνης. Έτσι μια μουτζούρα σε ένα καμβά μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι σημαντικό έργο ή απλώς τίποτα. Μπογιά που χύθηκε κατά λάθος.

Κάθε πράγμα λοιπόν που βλέπεις χωρίς τις σχετικές πληροφορίες και γνώσεις, δεν μπορεί να κριθεί. Και άρα τι κάνουμε όταν πάμε σε μια πινακοθήκη; Διαβάζουμε καρτελάκια και έχουμε μια πρώτη εικόνα της εποχής που δημιουργήθηκε το έργο. Αν ξέρουμε και τον καλλιτέχνη έχουμε αμέσως επιπλέον πληροφορίες για το τι έκανε και τι αντιπροσωπεύει το έργο αυτό.

Αυτοί που εξαπατήθηκαν στο παραπάνω video είχαν την πεποίθηση ότι για να βρίσκεται κάτι στο χώρο εκείνο έχει φροντίσει κάποιος άλλος που ξέρει.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

ο ακούραστος ST48410μας <3
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

νύχτα έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:54 ο ακούραστος ST48410μας <3
Το έχω ικανό να πετύχει το Μπόρατ στο δρόμο και να τον αρχίσει στις ερωτήσεις για τους θεσμούς του Καζακστάν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2021, 13:47 Κάθε πράγμα λοιπόν που βλέπεις χωρίς τις σχετικές πληροφορίες και γνώσεις, δεν μπορεί να κριθεί.
Ωραιος ορισμος αυτος θα τον χρησιμοποιησω και εγω!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”