Ο Στρατός και η Αστυνομία, είναι μεν κρατικοί υπάλληλοι, αλλά δεν μπορώ να τους εξισώσω, με τον μπάρμπα στον γκισέ της εφορίας ή του συγκοινωνιών για ένα κωλοπαπίερ που θα χρειαστώ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:07Φίλη ΠασιφάηΠασιφάη έγραψε: 02 Μαρ 2021, 12:01Οι περισσότεροι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, κρατικοί υπάλληλοι, ε ναι, την έχουν. Δεν σημαίνει πως τη δικαιούνται. Γι'αυτό σαν χώρα πάμε κατα διαόλου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Μαρ 2021, 11:58
Άρα λοιπόν οι ένστολοι στρατιωτικοί δικαιούνται να έχουν δημοσιοϋπαλληλικη νοοτροπία![]()
στα νιάτα μου όταν υπηρετούσα σε χαμηλούς βαθμούς στο ναυτικό υπήρχε η νοοτροπία ότι είμαι είμαστε στρατός , πάνω στους οποίους στηρίζεται η άμυνα της χώρας και θεωρούσαμε τον λέξη δημόσιος υπάλληλος ως προσβολή
Από τότε που ο Πάγκαλος ως υπουργός μας θεώρησε ως δημόσιους υπαλλήλους και στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων στις αρχές των μνημονίων μας υπολόγισαν στον συνολικό αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων , εμάς τους στρατιωτικούς τους αστυνομικούς καθώς και τους ... παπάδες !!! δικαιούμαι ως ΑΙΝΕΙΑΝ να θεωρώ τον εαυτό μου , όχι κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό σαν στρατιωτικό αλλά σαν έναν .Έλληνα δημόσιο υπάλληλο !!!![]()
![]()
Σου μίλησα όμως περί νοοτροπίας και όχι δεν την δικαιούστε την τεμπελχανίαση. Εμείς σας πληρώνουμε.