stella έγραψε: 26 Φεβ 2021, 18:32
Δεν είπα ότι είναι παράνομο, αλλά εγώ δεν θα τον έπαιρνα τον καραγκιόζη για να με υπερασπιστεί εκτός αν με ενδιέφερε να δράσει υπογείως (άρα αν ήμουν ένοχη και ήθελα ένα σίχαμα να με γλιτώσει). Από το πχόρουμ το μαθαίνεις κι αυτό;
Τα υπόλοιπα πώς τα σχολιάζεις; Κρίθηκε προφυλακιστέος. Η Τατιάνα είναι δημοσιογράφος και αυτό που την ενδιαφέρει είναι ότι το βλέμμα του φαίνεται μελαγχολικό; Κατηγορείται για αποπλάνηση, βιασμό ανηλίκων και δε συμμαζεύεται, οι εισαγγελείς τον έβαλαν μέσα και εκείνη στεναχωριέται και βγαίνει on air και ξυπνά τον "οίκτο" για έναν τέτοιο άνθρωπο;
Εχει το δικαιωμα πχ να θεωρει οτι ειναι αθωος ; Η πρεπει να το βουλωσει επειδη εσυ θεωρεις οτι ειναι ενοχος ;
Την πραγματικη απαντηση την ξερουμε : για εσας ΔΕΝ εχει το δικαιωμα να λεει κατι το διαφορετικο απο αυτο που θελετε εσεις.
Αν ειναι ενοχος,θα το κρινουν οι δικαστες.
Το μονοτερμα στα ΜΜΕ ομως το γουσταρετε πολυ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
stella έγραψε: 26 Φεβ 2021, 18:32
Δεν είπα ότι είναι παράνομο, αλλά εγώ δεν θα τον έπαιρνα τον καραγκιόζη για να με υπερασπιστεί εκτός αν με ενδιέφερε να δράσει υπογείως (άρα αν ήμουν ένοχη και ήθελα ένα σίχαμα να με γλιτώσει). Από το πχόρουμ το μαθαίνεις κι αυτό;
Τα υπόλοιπα πώς τα σχολιάζεις; Κρίθηκε προφυλακιστέος. Η Τατιάνα είναι δημοσιογράφος και αυτό που την ενδιαφέρει είναι ότι το βλέμμα του φαίνεται μελαγχολικό; Κατηγορείται για αποπλάνηση, βιασμό ανηλίκων και δε συμμαζεύεται, οι εισαγγελείς τον έβαλαν μέσα και εκείνη στεναχωριέται και βγαίνει on air και ξυπνά τον "οίκτο" για έναν τέτοιο άνθρωπο;
Εχει το δικαιωμα πχ να θεωρει οτι ειναι αθωος ; Η πρεπει να το βουλωσει επειδη εσυ θεωρεις οτι ειναι ενοχος ;
Την πραγματικη απαντηση την ξερουμε : για εσας ΔΕΝ εχει το δικαιωμα να λεει κατι το διαφορετικο απο αυτο που θελετε εσεις.
Αν ειναι ενοχος,θα το κρινουν οι δικαστες.
Το μονοτερμα στα ΜΜΕ ομως το γουσταρετε πολυ.
Είσαι καλά αγόρι μου;;; Ποιο μονότερμα στα ΜΜΕ;;;
Στο Ελλάντα του ΣΚΑΪ , του Πορτοσάλτε και της Σίας, της Τάτι και του Παπαχελά, του Ευαγγελάτου, του Μπάμπη, της Μάρας, του Πρετεντέρη, του Μπογδάνου, του Κουρτάκη και των λοιπών σιχαμάτων, μπορείς να μιλάς για τα ΜΜΕ;;;
Το δικαίωμα το έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Αν θέλει να εξασκεί το λειτούργημα του δημοσιογράφου, θα πρέπει να είναι αμερόληπτη. Ο φίλτατος Μπαμπινιώτης (νομίζω είναι ακόμη στη θέση του) θα έχει κάποιον αναλυτικό ορισμό της λέξης "αμερόληπτος" για να διαβάσεις.
stella έγραψε: 26 Φεβ 2021, 18:41
Το δικαίωμα το έχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Αν θέλει να εξασκεί το λειτούργημα του δημοσιογράφου, θα πρέπει να είναι αμερόληπτη. Ο φίλτατος Μπαμπινιώτης (νομίζω είναι ακόμη στη θέση του) θα έχει κάποιον αναλυτικό ορισμό της λέξης "αμερόληπτος" για να διαβάσεις.
Δεν εχει ΚΑΝ το καθηκον να ειναι αμεροληπτη.Καθηκον της ειναι να λεει αυτο που ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Το ιδιο που ισχυει για εσενα,ισχυει και για εκεινη.
Τοσο απλα.
Υγ : δεν υπαρχουν πιστοποιητικα αμεροληψιας.
Υγ : στα λογια της αναγνωριζεις το δικαιωμα.Στην πραξη,στρατιες ορκ ειναι ετοιμες να την κατασπαραξουν.
stella έγραψε: 26 Φεβ 2021, 18:41
Δεν εχει ΚΑΝ το καθηκον να ειναι αμεροληπτη.Καθηκον της ειναι να λεει αυτο που ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
Το ιδιο που ισχυει για εσενα,ισχυει και για εκεινη.
Τοσο απλα.
Υγ : δεν υπαρχουν πιστοποιητικα αμεροληψιας.
Υγ : στα λογια της αναγνωριζεις το δικαιωμα.Στην πραξη,στρατιες ορκ ειναι ετοιμες να την κατασπαραξουν.
Εντάξει, το τερμάτισες.
Προφανώς και έχει βήμα εδώ και χρόνια να λέει τις μαλακίες της, κανείς δεν την έχει κατασπαράξει. Κι όλοι οι υπόλοιποι "δημοσιογράφοι" που σου ανέφερα, μαζί με τον Χατζή πχ που κατηγορείται κι αυτός για βιασμό.
stella έγραψε: 26 Φεβ 2021, 18:59κανείς δεν την έχει κατασπαράξει
Και τι κανατε εδω μεσα σε αυτο το νημα ; Τι εκαναν τα συντροφια σας απο το πρωι στο twitter ;
Αμεροληπτη κριτικη ;
Καντε μας τη χαρη ρε.
Α πρέπει να τη βλέπει κάποιος και να μην την σχολιάζει;;;
Ρε συ κάπου έλεος δηλαδή. Αν θέλει να πει τη γνώμη της, να ακούει και τα σχόλια που επιφέρει αυτή η γνώμη. Αλλιώς ας λέει τις ειδήσεις και ας χαρίζει τηλέφωνα και μετρητά σαν τον σύζυγο.
Εσύ κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, εμείς δυστυχώς δεν έχουμε δύναμη να σε βοηθήσουμε.
stella έγραψε: 26 Φεβ 2021, 18:59κανείς δεν την έχει κατασπαράξει
Και τι κανατε εδω μεσα σε αυτο το νημα ; Τι εκαναν τα συντροφια σας απο το πρωι στο twitter ;
Αμεροληπτη κριτικη ;
Καντε μας τη χαρη ρε.
Ρε συ κάπου έλεος δηλαδή. Αν θέλει να πει τη γνώμη της, να ακούει και τα σχόλια που επιφέρει αυτή η γνώμη. Αλλιώς ας λέει τις ειδήσεις και ας χαρίζει τηλέφωνα και μετρητά σαν τον σύζυγο.
Εσύ κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, εμείς δυστυχώς δεν έχουμε δύναμη να σε βοηθήσουμε.
Καλοπροαιρετο και αντικειμενικο σχολιασμο κανατε
Καντε μας τη χαρη ρε παλιατσοι.
Αμεροληπτη κριτικη ;
Καντε μας τη χαρη ρε.
Καλοπροαιρετο και αντικειμενικο σχολιασμο κανατε
Καντε μας τη χαρη ρε παλιατσοι.
Συνελθε ρε συ, καθηκι ειναι και θα αποδειχτει και στην συνεχεια οταν θα μπει για τα καλα στην μπουζου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."