!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρέας Χαλάλ - Η φρίκη του Ισλάμ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κρέας Χαλάλ - Η φρίκη του Ισλάμ
Τι λες ρε `σύ Beria.
Εδώ σου λέει ότι σφάζουν τα ζώα ενώ είναι ζωντανά.
Γιατί βρε Waldorf, εδώ στα ελληνικά σφαγεία* πώς τα σφάζουν;waldorf έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 16:15 Τι λες ρε `σύ Beria.
Τους διαβάζουν εξόδιο και τα κοιμίζουν;
*το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού κρέατος διακινείται από αυτοσχέδια σφαγεία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το θεμα ειναι να μην πονανε τα ζωα. Ουτε στο ελαχιστο. Ο νομος πρεπει να γινει πολυ αυστηρος σε αυτο εφοσον πλεον υπαρχει η δυνατοτητα. Αυτο πλεον απαιτει ο δυτικος πολιτισμος. Τωρα απο κει και περα πολυ κακως η Αγγλια γενικοτερα ανεχεται τους Ισλαμιστες να αμφισβητουν τα χρηστα ηθη της χωρας και να λειτουργουν με τους δικους τους τροπους και ηθικους νομους. Αυτα ειναι τρελα πραματα και προφανως θα οδηγησουν σε συγκρουσεις.
Δεν χρειάζεται να έχει κάθε χωριό, είναι υποχρεωτική η σφαγή και ο κτηνιατρικός έλεγχος σε σφαγεία όπου υποτίθεται γίνεται αναισθησία. ΚΑι να για να πουλήσουν νόμιμα τα πάνε εκεί. Φυσικά και πρέπει να απαγορευθεί η χαλάλ και η κοσχερ σφαγή, ή ακόμα καλύτερα να μην ερχόταν μουσουλμάνοι ώστε να μην είχες να λύσεις και τέτοια προβλήματα.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 14:22Αν το χωριό σου δε διαθέτει αδειοδοτημένο σφαγείο όπου εφαρμόζεται εγκεκριμένη μέθοδος αναισθητοποίησης τότε πολύ φοβάμαι πως δεν είστε σε θέση να μιλάτε.Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 14:15στο δικο μου χωριο τα σφαζουμε με τον πιο γρηγορο, ευκολο, αποτελεσματικο τροπο που μπορουμε. οχι με τυπικες ιεροτελεστιες και λοιπες σαχλαμαρες που ταλαιπωρουν κι εμας και το ζωο.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Μια χαρά μπίζνα έχουν ανοίξει οι ελληνικές επιχειρήσεις με την πιστοποίηση ΚασέρDorian έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 17:14Δεν χρειάζεται να έχει κάθε χωριό, είναι υποχρεωτική η σφαγή και ο κτηνιατρικός έλεγχος σε σφαγεία όπου υποτίθεται γίνεται αναισθησία. ΚΑι να για να πουλήσουν νόμιμα τα πάνε εκεί. Φυσικά και πρέπει να απαγορευθεί η χαλάλ και η κοσχερ σφαγή, ή ακόμα καλύτερα να μην ερχόταν μουσουλμάνοι ώστε να μην είχες να λύσεις και τέτοια προβλήματα.foscilis έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 14:22Αν το χωριό σου δε διαθέτει αδειοδοτημένο σφαγείο όπου εφαρμόζεται εγκεκριμένη μέθοδος αναισθητοποίησης τότε πολύ φοβάμαι πως δεν είστε σε θέση να μιλάτε.Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 14:15
στο δικο μου χωριο τα σφαζουμε με τον πιο γρηγορο, ευκολο, αποτελεσματικο τροπο που μπορουμε. οχι με τυπικες ιεροτελεστιες και λοιπες σαχλαμαρες που ταλαιπωρουν κι εμας και το ζωο.
http://www.greekexports.org/gr/services ... osher.html
Και αντίστοιχα πολλές επιχειρήσεις τυποποίησης κρέατος εμφανίζουν πιστοποίηση Χαλάλ
Όσοι έχουν(με) επιφυλάξεις για την βιαιότητα απέναντι στα ζώα δεν έχουμε παρά να περιορίσουμε την κατανάλωση κρέατος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μου θυμισες ενα παλιο ρεπορταζ που ειχα δει με μια βρετανιδα δημοσιογραφο η οποια ειχε ερθει στην Ελλαδα και κατηγγειλε τις σφαγες αρνιων το Πασχα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Για τα καρπούζια όμως, μούγκα στη στρούγκαΣτρακαστρουκας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 17:20 Μου θυμισες ενα παλιο ρεπορταζ που ειχα δει με μια βρετανιδα δημοσιογραφο η οποια ειχε ερθει στην Ελλαδα και κατηγγειλε τις σφαγες αρνιων το Πασχα
Πάνος Σκουρλέτης
Αμ οι ελίτσες που τις κάνουμε πολτό ολοζώντανες; 
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Κι όχι μόνο.
Τις χαράζουν, τις τσακίζουν
Έχω ακούσει πως στην Ηλεία συχνά τις βιάζουν μετά.
Πάνος Σκουρλέτης
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Πρεπει να το πηραμε το εθιμο απο τους Οθωμανους δεν εξηγειτε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ναι, πριν τους Οθωμανούς, δεν έσφαζαν ζώα στην Ελλάδα.Στρακαστρουκας έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 18:01
Πρεπει να το πηραμε το εθιμο απο τους Οθωμανους δεν εξηγειτε
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- wooded glade
Κι εμείς σφάζαμε κότες κάποτε που είχαμε μία αυλή.
Η μάνα μου έφτιαχνε ωραίο κοτόπουλο.
Η μάνα μου έφτιαχνε ωραίο κοτόπουλο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Οι ποιο βαρβαροι ειμασταν εμεις οι Σαρακατσανοι οπου η καθε φαμιλια ενα γουρουνι που το μεγαλωνε σαν παιδι της ολο τον χρονο για να το σφαξει τα Χριστουγεννα. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Παντού γινότανzteo έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 18:41 Οι ποιο βαρβαροι ειμασταν εμεις οι Σαρακατσανοι οπου η καθε φαμιλια ενα γουρουνι που το μεγαλωνε σαν παιδι της ολο τον χρονο για να το σφαξει τα Χριστουγεννα.![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian