Είναι λιγότερο δικο τους κ από αυτό που μένω εγω στο ενοίκιο. Τουλάχιστον εγω το πληρώνω για το διάστημα που το χρησιμοποιώΔημοκρατικός έγραψε: 27 Ιαν 2021, 21:58 Δεν είναι δικά σας τα σπίτια κύριοι, μέχρι να τα ξεχρεώσετε είναι των τραπεζών, και αν δεν τηρείτε τους όρους των δανείων, όπως υπογράψατε μπορούν να τα διεκδικήσουν πίσω. Τέρμα η καραμέλα "μας παίρνουν τα σπίτια!". ΔΕΝ είναι δικά σας, καταληψίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εντολή-σοκ ΕΕ σε κυβέρνηση για χρέη Ελλήνων από lockdown: «Πάρτε τους άμεσα τα σπίτια»!
- EKPLIKTIKOS
Re: Εντολή-σοκ ΕΕ σε κυβέρνηση για χρέη Ελλήνων από lockdown: «Πάρτε τους άμεσα τα σπίτια»!
- Δημοκρατικός
Re: Εντολή-σοκ ΕΕ σε κυβέρνηση για χρέη Ελλήνων από lockdown: «Πάρτε τους άμεσα τα σπίτια»!
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:06Είναι λιγότερο δικο τους κ από αυτό που μένω εγω στο ενοίκιο. Τουλάχιστον εγω το πληρώνω για το διάστημα που το χρησιμοποιώΔημοκρατικός έγραψε: 27 Ιαν 2021, 21:58 Δεν είναι δικά σας τα σπίτια κύριοι, μέχρι να τα ξεχρεώσετε είναι των τραπεζών, και αν δεν τηρείτε τους όρους των δανείων, όπως υπογράψατε μπορούν να τα διεκδικήσουν πίσω. Τέρμα η καραμέλα "μας παίρνουν τα σπίτια!". ΔΕΝ είναι δικά σας, καταληψίες.![]()

Κυριάκο, βγάλε έξω τους καταληψίες απο τα σπίτια των τραπεζών μας!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάποτε είχα πάρει δάνειο από την Κτηματική, ως ναυτικός με το εισαχθέν συνάλλαγμα. Μου είχαν υποθηκεύσει μόνο το ισόγειο μαγαζί και ο/οι όροφος/οι που ΘΑ έστηνα θα ήταν ελεύθερος/οι βαρών.Δημοκρατικός έγραψε: 27 Ιαν 2021, 21:58 Δεν είναι δικά σας τα σπίτια κύριοι, μέχρι να τα ξεχρεώσετε είναι των τραπεζών, και αν δεν τηρείτε τους όρους των δανείων, όπως υπογράψατε μπορούν να τα διεκδικήσουν πίσω. Τέρμα η καραμέλα "μας παίρνουν τα σπίτια!". ΔΕΝ είναι δικά σας, καταληψίες.
Μαθαίνω ότι τώρα χρησιμοποιείται το "γαλλικό" σύστημα - από όλες τις τράπεζες; - και ο οφειλέτης είναι υπόχρεος με όλη την περιουσία του, άσχετα αν έχει υποθηκεύσει μόνο ένα μέρος.
Κάποιοι πάλι πήραν δάνειο με ρήτρα ελβετικού φράγκου και όταν το φράγκο απαγκιστρώθηκε από το ευρώ, βρέθηκαν να χρωστούν 25% παραπάνω!
Μα τόσο άμυαλος είναι ο κόσμος;
.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
μόνο οι τράπεζες να έχουν το προνόμιο να είναι άμυαλες?Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:22 Κάποιοι πάλι πήραν δάνειο με ρήτρα ελβετικού φράγκου και όταν το φράγκο απαγκιστρώθηκε από το ευρώ, βρέθηκαν να χρωστούν 25% παραπάνω!
.
ας είναι και ο κόσμος...
τα δικαστήρια δικαίωσαν του δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο σε Κροατία Ουγγαρία Πολωνία
https://www.reuters.com/article/poland- ... SL8N2FZ44M
- Nandros
Οι μέτοχοι των τραπεζών είναι πολύ άμυαλοι, αφού άφησαν τα γκόλντεν μπόυς να κάνουν κουμάντο και να δίνουν δάνεια αέρα-πατέρα, χωρίς εγγυήσεις πολλές φορές και αυτοί έπαιρναν τα μπόνους. Και φτάσαμε στην κατάσταση του σήμερα.dna replication έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:41μόνο οι τράπεζες να έχουν το προνόμιο να είναι άμυαλες?Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:22 Κάποιοι πάλι πήραν δάνειο με ρήτρα ελβετικού φράγκου και όταν το φράγκο απαγκιστρώθηκε από το ευρώ, βρέθηκαν να χρωστούν 25% παραπάνω!
.
ας είναι και ο κόσμος...
τα δικαστήρια δικαίωσαν του δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο σε Κροατία Ουγγαρία Πολωνία
https://www.reuters.com/article/poland- ... SL8N2FZ44M
Πιο άμυαλοι είναι οι δανειολήπτες, σε αυτούς αναφέρθηκα και αυτοί είναι οι τελικοί χαμένοι.
.
- hellegennes
Για να μην αισθάνεσαι αδικημένος και τα δυο έχουν αξιοπιστία λίγο μεγαλύτερη του 0,1 σε κλίμακα από το 0 ως το 100 (χιλιάδες).Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 20:51 Oσες σελιδες ειναι ρωσοφιλες τετοιο πολεμο δεχονται απο τα παγκοσμιοποιητικα μιντια. Στον πραγματικο κοσμο 100 φορες πιο αξιοπιστο ειναι το pro απο το ΣΚΑΙ.
Διάβαζε Ναυτεμπορική αν θέλεις αξιοπιστία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν καταλαβαίνω αυτήν την λογική, Νάνδρε. Δεν είναι οι τράπεζες επίσημα υποστηριζόμενες από το κράτος; Λέει κάπου το κράτος ότι ο δανεισμός είναι ένας σκιώδης μηχανισμός με τρομερό ρίσκο; Προειδοποιεί τους πολίτες το κράτος για τις συνέπειες; Αντιμετωπίζει τις τράπεζες ως έχιδνες και όχι ως ευυπόληπτα ιδρύματα; Διδάσκει στο σχολείο κάποια αρχή "borrower beware"; Έχει απαγορέψει τις τραπεζικές διαφημίσεις όπως τις διαφημίσεις των τσιγάρων; Ή μήπως προμοτάρει ελεύθερα την δράση τους και τον δανεισμό σαν κομμάτι της λειτουργίας της οικονομίας;Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 21:17 Έχω γνωστούς και συγγενείς που καλαμοκαβάλησαν και πήραν δανεικά απάνω στην φούσκα. Δεν μου πάει να πω: Ας προσέχατε!![]()
Ούτε καν για διακοποδάνεια και λοιπές πίπες δεν ανέλαβε ποτέ δράση το κράτος, πόσο μάλλον να προειδοποιήσει κάποιον που έπαιρνε 3 χιλιάρικα τον μήνα και είχε δόση σπιτιού 1 χιλιάρικο ότι μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να έρθει κρίση και να χάσει την δουλειά του και άρα να μην πάρει δάνειο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 27 Ιαν 2021, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
Δεν δημοσιεύει τις σοφίες του, άρα δεν είναι σοβαρή!hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:51Για να μην αισθάνεσαι αδικημένος και τα δυο έχουν αξιοπιστία λίγο μεγαλύτερη του 0,1 σε κλίμακα από το 0 ως το 100 (χιλιάδες).Αρίστος έγραψε: 27 Ιαν 2021, 20:51 Oσες σελιδες ειναι ρωσοφιλες τετοιο πολεμο δεχονται απο τα παγκοσμιοποιητικα μιντια. Στον πραγματικο κοσμο 100 φορες πιο αξιοπιστο ειναι το pro απο το ΣΚΑΙ.
Διάβαζε Ναυτεμπορική αν θέλεις αξιοπιστία.
.
- hellegennes
Με την διαφορά ότι την «αμυαλιά» των τραπεζών την πλήρωσα εγώ, με δικά μου λεφτά, ενώ την «αμυαλιά» του δανειολήπτη όχι. Οι τράπεζες, οι μέτοχοί τους και οι διαχειριστές τους δεν πλήρωσαν απολύτως τίποτα.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:47 Οι μέτοχοι των τραπεζών είναι πολύ άμυαλοι, αφού άφησαν τα γκόλντεν μπόυς να κάνουν κουμάντο και να δίνουν δάνεια αέρα-πατέρα, χωρίς εγγυήσεις πολλές φορές και αυτοί έπαιρναν τα μπόνους. Και φτάσαμε στην κατάσταση του σήμερα.
Πιο άμυαλοι είναι οι δανειολήπτες, σε αυτούς αναφέρθηκα και αυτοί είναι οι τελικοί χαμένοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
Όταν δουλεύεις στο ΙΤ μπορεί ανά πάσα στιγμή να απολυθείς. Αυτό πρέπει να το λαμβάνει υπόψη του ο δανειολήπτης, να κάνει τα κουμάντα του και να μην ανοίγεται. Αυτό έκανα εγώ.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:56Δεν καταλαβαίνω αυτήν την λογική, Νάνδρε. Δεν είναι οι τράπεζες επίσημα υποστηριζόμενες από το κράτος; Λέει κάπου το κράτος ότι ο δανεισμός είναι ένας σκιώδης μηχανισμός με τρομερό ρίσκο; Προειδοποιεί τους πολίτες το κράτος για τις συνέπειες; Αντιμετωπίζει τις τράπεζες ως έχιδνες και όχι ως ευυπόληπτα ιδρύματα; Διδάσκει στο σχολείο κάποια αρχή "borrower beware"; Έχει απαγορέψει τις τραπεζικές διαφημίσεις όπως τις διαφημίσεις των τσιγάρων; Ή μήπως προμοτάρει ελεύθερα την δράση τους και τον δανεισμό σαν κομμάτι της λειτουργίας της οικονομίας;Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 21:17 Έχω γνωστούς και συγγενείς που καλαμοκαβάλησαν και πήραν δανεικά απάνω στην φούσκα. Δεν μου πάει να πω: Ας προσέχατε!![]()
Ούτε καν για διακοποδάνεια και λοιπές πίπες δεν ανέλαβε ποτέ δράση το κράτος, πόσο μάλλον να προειδοποιήσει κάποιον που έπαιρνε 3 χιλιάρικα τον μήνα και είχε δόση σπιτιού 1 χιλιάρικο ότι μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να έρθει κρίση και να χάσει την δουλειά του και άρα να μην πάρει δάνειο.
Ακόμα και οι "ασφαλείς" ΔΥ την πάτησαν, αφού είχαν μείωση μισθού.
Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πώς είναι το παιγνίδι. Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι.
Και προσωπικά δεν περιμένω από κανένα κράτος να με καθοδηγήσει ή να μου δίνει εντολές Εισπνοή - εκπνοή, για να μην πεθάνω από ασφυξία.
.
- Nandros
Δυστυχώς δεν είμαστε Ισλανδοί.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:01Με την διαφορά ότι την «αμυαλιά» των τραπεζών την πλήρωσα εγώ, με δικά μου λεφτά, ενώ την «αμυαλιά» του δανειολήπτη όχι. Οι τράπεζες, οι μέτοχοί τους και οι διαχειριστές τους δεν πλήρωσαν απολύτως τίποτα.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 22:47 Οι μέτοχοι των τραπεζών είναι πολύ άμυαλοι, αφού άφησαν τα γκόλντεν μπόυς να κάνουν κουμάντο και να δίνουν δάνεια αέρα-πατέρα, χωρίς εγγυήσεις πολλές φορές και αυτοί έπαιρναν τα μπόνους. Και φτάσαμε στην κατάσταση του σήμερα.
.
- hellegennes
Ναι, ρε συ Νάνδρε, ούτε κι εγώ περιμένω από το κράτος, αλλά δεν έχουν όλοι την κριτική ικανότητα και αυτό ακριβώς υποτίθεται ότι καλύπτει το κράτος. Γι' αυτό φτιάξαμε κράτη, για να βοηθιέται το κοινό σύνολο από την δύναμη των πολλών. Το κράτος οφείλει να σε προστατεύει, να διδάσκει (σχολεία, ενημέρωση), να νομοθετεί.Nandros έγραψε: 27 Ιαν 2021, 23:05 Όταν δουλεύεις στο ΙΤ μπορεί ανά πάσα στιγμή να απολυθείς. Αυτό πρέπει να το λαμβάνει υπόψη του ο δανειολήπτης, να κάνει τα κουμάντα του και να μην ανοίγεται. Αυτό έκανα εγώ.
Ακόμα και οι "ασφαλείς" ΔΥ την πάτησαν, αφού είχαν μείωση μισθού.
Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε πώς είναι το παιγνίδι. Σήμερα έτσι, αύριο γιουβέτσι.
Και προσωπικά δεν περιμένω από κανένα κράτος να με καθοδηγήσει ή να μου δίνει εντολές Εισπνοή - εκπνοή, για να μην πεθάνω από ασφυξία.
Εξάλλου είναι παράλογο να περιμένεις ο μέσος Έλληνας το 2005 να σκεφτόταν ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και από 3 χιλιάρικα θα καταλήξει στα 500 ή στην ανεργία. Γι' αυτόν η δόση των 1000 ευρώ δεν ήταν παράλογη τότε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση