taliban έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:34
Τα στοιχεία παραγγελίας νοείς;
Αν πατήσεις επάνω στην παραγγελία γραφει αναλυτικά τα στοιχεία. Ποτε εγινε η παραγγελία ποτε πληρώθηκε ποτε στάλθηκε κλπ .
Όνομα πωλητή
Θέλουν την κανονική καταχώρηση με την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -----------------
Για βρες την!
Βρε Δράκε, έτσι από περιέργεια τσέκαρα δική μου αγορά του 2019.
Όταν κάνω κλικ στο αντικείμενο που αγόρασα μου εμφανίζει την πλήρη σελίδα καταχώρησης με την ένδειξη "You bought this item" με πλήρη περιγραφή.
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι αγοράζω από το ebay uk...
Μπορείς εσύ να δεις τις φωτογραφίες του πωλητή; Αυτό μου ζητούν!
Το όνομα της καταχώρησης δεν έχει ποιά link, μόνο order details μπορείς να δεις αλλά εκεί δεν έχει φωτογραφίες της αυθεντικής καταχώρησης (λογικότατο να τις κατεβάζουν μετά από κάποιο διάστημα για οικονομία διαδικτυακού χώρου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 26 Ιαν 2021, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
taliban έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:34
Τα στοιχεία παραγγελίας νοείς;
Αν πατήσεις επάνω στην παραγγελία γραφει αναλυτικά τα στοιχεία. Ποτε εγινε η παραγγελία ποτε πληρώθηκε ποτε στάλθηκε κλπ .
Όνομα πωλητή
Θέλουν την κανονική καταχώρηση με την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ -----------------
Για βρες την!
Κατι σαν Αυτό δεν τους ικανοποιεί δηλαδη ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ....
Δυστυχώς έχω στείλει πολύ περισσότερα από αυτό που ανέβασες και δεν δέχονται. Μέχρι τώρα αρκούσε τραπεζική συναλλαγή ή PayPal και απόδειξη αγοράς, ξαφνικά όμως έπιασαν μουχρίτσα, δεν καταλαβαίνω.
Green Dragon έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:47
Δυστυχώς έχω στείλει πολύ περισσότερα από αυτό που ανέβασες και δεν δέχονται. Μέχρι τώρα αρκούσε τραπεζική συναλλαγή ή PayPal και απόδειξη αγοράς, ξαφνικά όμως έπιασαν μουχρίτσα, δεν καταλαβαίνω.
Το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας το έχεις; Αυτό περιέχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να τους κάνει.
Green Dragon έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:47
Το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας το έχεις; Αυτό περιέχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να τους κάνει.
Το έστειλα ήδη, δεν τους αρκεί. Το μόνο που τους καλύπτει είναι η αυθεντική καταχώρηση στην ιστοσελίδα που φυσικά έχει χαθεί.
Τι διάβολο, άλλαξε ο προϊστάμενος και ήρθε κανένας μαλάκας που προσπαθεί να βγάλει λαγούς από το τίποτα; Γι' αυτό έχουν κολλήσει τα δέματα εκεί 20 ημέρες; Τα παρακολουθώ από το online tracking...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 26 Ιαν 2021, 17:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μίλα με το ebay, εξήγησε τους και ζήτησε να σου ενεργοποιήσουν πλήρη στοιχεία για τη συγκεκριμένη καταχώρηση ή να σου δώσουν κάτι άλλο, π.χ. ένα αναλυτικό invoice.
Και σαν λύση απελπισίας πες τους "σαν δίνω πλήρη πρόσβαση στο λογαριασμό μου μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης για να πάρετε όποια από τα διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν σε αυτόν. Για την παραγγελία ή ό,τι άλλο θέλετε".
Πες τους ότι δε μπορούν να σου ζητάνε κάτι που δεν υπάρχει.
taliban έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:53
Οκ μπορεί να πω μλκια.
Υπάρχει περίπτωση εάν δεν έχει διαγράψει το ιστορικό του browser να μπορεί να δει προσωρινή αποθήκευση της σελίδας που είχε τότε δει την παραγγελία;
Όπως εχει το google τις προσωρινά αποθηκευμενες σελίδες για προβολή με παλαιότερη ημερομηνία οταν αυτές δεν είναι προσβάσιμες.
Έκανα format μέσα Δεκεμβρίου...
Αλλά αν είναι να φτάσουμε εκεί για να βγάλω άκρη... Ας βγάλουν μια χρέωση μόνοι τους και αν είναι υπερβολική ας το στείλουν πίσω, τι να κάνω, έχω και δουλειές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 26 Ιαν 2021, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jack Shephard έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:53
Μίλα με το ebay, εξήγησε τους και ζήτησε να σου ενεργοποιήσουν πλήρη στοιχεία για τη συγκεκριμένη καταχώρηση ή να σου δώσουν κάτι άλλο, π.χ. ένα αναλυτικό invoice.
Και σαν λύση απελπισίας πες τους "σαν δίνω πλήρη πρόσβαση στο λογαριασμό μου μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης για να πάρετε όποια από τα διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν σε αυτόν. Για την παραγγελία ή ό,τι άλλο θέλετε".
Πες τους ότι δε μπορούν να σου ζητάνε κάτι που δεν υπάρχει.
Ελληνικό Δημόσιο
Θα μιλήσω με το Ebay αλλά δεν ελπίζω, λογικά τα σβήνουν για να μην πιάνουν χώρο, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να τα κάνουν αόρατα σε μένα και να μένουν στον server...
Πες τους "σας έχω αποστείλει δεδομένα που τεκμηριώνουν απόλυτα τα στοιχεία της παραγγελίας μου. Ή θα με κατηγορήσετε για κάποια μορφή απάτης ή παρακαλώ να τα αποδεχτείτε και να προχωρήσετε τη διαδικασία γιατί έχουμε και δουλειές."
Jack Shephard έγραψε: 26 Ιαν 2021, 16:00
Δε ξέρω πόσο πειστικός είσαι κι εσύ.
Πες τους "σας έχω αποστείλει δεδομένα που τεκμηριώνουν απόλυτα τα στοιχεία της παραγγελίας μου. Ή θα με κατηγορήσετε για κάποια μορφή απάτης ή παρακαλώ να τα αποδεχτείτε και να προχωρήσετε τη διαδικασία γιατί έχουμε και δουλειές."
Στην επόμενη επικοινωνία θα τους πω να χρεώσουν ότι νομίζουν και είτε το πληρώνω να ξεμπερδεύω είτε τους λέω ότι δεν το αποδέχομαι οπότε θα επιστραφεί στον αποστολέα.
Πήρε μισή ώρα με συνεχείς κλήσεις στους 3 αριθμούς τους για να τους πιάσω παρόλο που αρκετές φορές δεν μίλαγε και καλούσε κανονικά
Δεν ξαναστέλνω με Priority Mail, αυτό το συγκεκριμένο είναι που με ζαλίζουν συνέχεια για αποδεικτικά αλλά τουλάχιστον μέχρι τώρα τα αποδεχόντουσαν. Αλλά δυστυχώς η USPS ανέβασε από 1/6/2020 τις τιμές και το First Class International Parcel που χρησιμοποιούσα δεν συμφέρει πια. Μόνο Economy λοιπόν, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Δημοκρατικός έγραψε: 26 Ιαν 2021, 15:01
Αυτά είναι παγκοσμιοποιητικά. Ο Green Dragon να αγοράσει απο Ελλάδα, άντε βαριά-βαριά απο Ευρώπη. Απο Αμερικές και Κίνες είναι θεμιτό να αντιμετωπίσει δυσκολίες.
Και ψεκ και εναντίον της προόδου.
Γιατί δε μου κάνει καμμία εντύπωση;
Ναι, πρόοδος είναι το λαθρεμπόριο και η διαφυγή εσόδων του κράτους.
Πατριώτες-αντιπαγκοσμιοποιητές απο τα lidl
Από που κι ως που πατριώτης φίλε μου; ψεκ είσαι απλός, της σειράς που λένε και στο χωριό μου.
Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να μη πιάνεσαι με θέματα που δε κατέχεις, ή έστω περίμενε τις κυρώσεις πρώτα.
Ένα μεγάλο μπράβο στους τελωνειακούς για τους ενδελεχείς ελέγχους τους
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.